Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm öncelikle aramıza hoşgeldin çok geçmiş olsun. Diyete başlamadan önce doktorunla görüşmeni tavsiye ediyorum cnm.

Aramıza hoşgeldin canım

Gecmis olsun öncelikle canım spor yoksa beslenme ve emzirmenin avantajını kullanarak istediğin kiloya düşersin
Cuma takımlarına dönerek cok iyi yapmıssın gercekten hem cok güzel motivasyon hem de güzel arkadaslıkların oldugu bir yer
Listeye ne zaman girecegine gelince 2 hafta deneme süresi uygularız hem alısmıs olursun canım deneme süresi sonrası alırız listeye

Bluegreeneyes(61.5/61/0.5/%0.27)574-575 etap birleştirme ve geçen etapta liste dışı kalınması nedeniyle yuzde üçe bölündü. izne ayrılmak istiyor Zipzip- kaptnim benim son bilgilerimi buldum
Tesekkur ederim canim az sonra ben bakacaktım
61 ile ayrılmıssın 2 hafta sonra listeye alırız

Cnm öncelikle aramıza hoşgeldin çok geçmiş olsun. Diyete başlamadan önce doktorunla görüşmeni tavsiye ediyorum cnm.
Görüştüm canm ama sporu nasıl yapacam bilemiyorum sporsuz incelme olmuyor ne yazikki ben de de bir bacak var ki sormayn köprüye direk yani siz anlayın
Günaydınlar
Kızlar annemlerle buluşup adalara gidiyorum bugün☺ Marmaraydayız şimdi, oğlan nazar değmesin pek bi sakin ❤ Bakalım yolculuk nasıl geçecek?
Aman maasallah diyelim inşallah güzel geçer bizim yerimize de gez
Aramıza hoşgeldin canım
Hoş bulduk canm
Ayrıldığım kilonun uzerindeyim ya kaptanım takımın yüzdesini çok etkilemek istemem o yüzden ben şimdilik takım.ici yarisayim biraz daha düşünce takıma gireyim olur mu
Seviyorum ben burayı

Insallah cook güzel gecer ailenle güzel vakit gecirip adaların keyfini cıkartırsın ❤
Teşekkür ederim cnm, annemlerle birlikte ilk kez adalara gideceğiz bakalım kendimi bildim bileli annemler izin falan yapmadan çalıştılar. Daha yeni yeni sosyalleşiyoruz birlikte...

Tamam canım olur takım içi yarıs ortalamanın uygun oldugu haftada alırız yüzden cok bölünecek zaten cok olumsuz etkilemez

Seviyorum da yıllardır yemedim en son kardesim kücüktü onun cicibelerini yerdim tabi 14 yasındayken
O günah sayılmaz o zman ben çok karşıydım büyük oğluma yedirmedim küçüğe de yedirmek diye düşünüyorum inşallah tükürdugumu yalamam siz bana hatırlatin sen böyle diyordun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…