Burda takılınca vaktim kalmıyor benimBende bdv de çok takiliyorum girmiycem diyorum yine giriyorum
Psikolojim alt üst oldu dünyadan bir haber gibi yaşıyormuşum meğer neler varmış evlerden ırakBende bdv de çok takiliyorum girmiycem diyorum yine giriyorum
O kadar da Müge Anlı izliyorsun hala her şeye şaşırıyorsunPsikolojim alt üst oldu dünyadan bir haber gibi yaşıyormuşum meğer neler varmış evlerden ırak
Hiç sorma psikiyatri ye gittim. Psikologa yönlendirdi 17eylulde randevuya çagırdı 3eylulde Müge başlıyor psikolojim düzelmeden kadın geri geliyoO kadar da Müge Anlı izliyorsun hala her şeye şaşırıyorsun
En güzeli izlememek ben o saate cağlayı izliyorumHiç sorma psikiyatri ye gittim. Psikologa yönlendirdi 17eylulde randevuya çagırdı 3eylulde Müge başlıyor psikolojim düzelmeden kadın geri geliyo
Toplum olarak adrenalin seviyoruz demekki takılıp kalıyorumEn güzeli izlememek ben o saate cağlayı izliyorum
Bu sene izletmeyiz sanaToplum olarak adrenalin seviyoruz demekki takılıp kalıyorum
Tamam inş memnun olurumBu sene izletmeyiz sana
Tamam o iş bende merak etme kardesimde gidince sabahları erken kalkıp kahvaltı yapıyorumTamam inş memnun olurum
Kimler gitmis bakayımO konuya baktım da bizim takım hep orda
Bende eşimi bekliyorum bakmak için merak ettim sabah eşimede bu konuyu anlattım ne pislik insanlar var dedi değermi yuva yıkmayaHayır bi de konu sahibi eşinin Twitter hesabını yazmış açık açık. Millet de gitmiş aratmış bi de bulamıyorum yazmışlar.
Ben 2tane yorum yazdım sadece uzaktan takip ediyorumO konuya baktım da bizim takım hep orda
Ne olduğunu yazmış nesini merak ediyorsunBende eşimi bekliyorum bakmak için merak ettim sabah eşimede bu konuyu anlattım ne pislik insanlar var dedi değermi yuva yıkmaya
Adamın yüzü yokmuş vaz geçtim bakmiycam korkmaNe olduğunu yazmış nesini merak ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?