Ben katılırımip atlama ve zıplamaya kimler katılıyor bugün
Tamam canım ilk kez atlayacaksan cok zorlamadan yapBen katılırım
Dün gece yorum yapmıstım ama baklavayı görmemisim ya yeni fark ettim olmasa daha güzel olurmus :)Sabah 12:00
Bir dilim ekmek
Bir sucuklu yumurta ( sucuğu kendim yaptım)
Peynir zeytin
Akşam 19:00
Kuzu haşlama
Patates haşlama bir küçük
Domates soğan söğüş
Köz patlıcan kırmızı biber az
Üstüne bir dilim baklava
Afiyet olsun ablacım menün güzelDünkü menüm
09:30 kahvaltı
5 zeytin, 1 k.k. beyaz peynir
Domates,
14:00
Bir avuç içi fındık, 1 su bardağı kefir
18:00 Akşam
6 kaşık kıymalı makarna, 1 su bardağı kefir
Akşama kadar ev işleri ( çok yorgunum benim tatilim kışa olur herhalde)
Tebrik ederim ablacımCuma : 88.1
Bugün: 87.2
Reglin etkisidir cumaya kadar eksiler gelecektirCuma 67.8
Bugün 68.1
+300 regl öncesi şişmeye başladım
Canım ne yazık ki artıdasın cuma günü 54.8 olarak bildirim yaptınGeçen Cuma 55.6
Bugün 55.4
Fark -200
Afiyet olsun canım da cok sağlıksız olmus keske daha doyurucu birsey yeseydinPazar
Dün çılgınlık yaptım ama çok iyi geldi, canım sıkkındı.
Gün içinde ara ara toplamda 6 adet halley yedim(Tanesi 140, toplamı 842 kalori)
1 pakette susamlı çubuk yedim. (Paketi 459 kalori)
Toplam 1300 kalori ile günü bitirdim.(İyiymiş valla, ben 2000 ni geçer sanıyordum)
Sadece şekersiz çay-kahve
Su 2.5 lt
Spor 9000 adım
3 saat ev temizliği
Afiyet olsun canım cok az yemissin25 ağustos menüsü :
9:00 = Menemen, peynir, salatalık, iki dilim tam buğday ekmeği
15:00= Yarım hatta çeyrek tavuk dürüm bir bardak ayran (eşimin zoruyla yedim keyfim yok diye dışarı çıkardı, aç değilim dedim ama çok zorladı, dondurmadan yırttım neyse ki)
20:00 = 1 muz, 1 şeftali ( Bunları da zorla yedirdi, yemeden yatacaktım iştahım sıfır)
Su: 2 litre
Spor : Yapamadım
Dolaba kurabiye pogaca falan yapmam taze yaparım sanki dolap kokuyor sevmiyorum o sorunum yok şükür küçük çocuk olmadığı için benim ihtiyacım yok ama sana şart canımOff daha hamur işi de yapılacak okul açılıyor varsa tarifleriniz alırım sarma sarıcaz annemle .poğaça yaptık kurabiye yapıcaz böreği nasıl yaparız bilmiyorum
Bacağımda menüsküs yırtılması vardi 1senedir oturarak namaz kılıyodum iki gündür ayakta kılıyorum. Baktım artık ağrım olmuyor bugün bacaklarım agriyo diyorum niye sonradan aklıma geldi spor yapsam ayağa kalkamam herhalde hamlamişim+100 gr ilk spor yapman lazım
Yokk bi dönem cok atliyodum 75 den 58 e düşmüştüm ilk oğlumu doğurduktan sonra 8 sene falan oldu sonra ara ara atladım yineTamam canım ilk kez atlayacaksan cok zorlamadan yap
Çok güzel bir duygu demi bu duygu hiç bir yemeğin lezzetinde Yok inanvalla ilk defa uzun zaman sonra 80 in altındayım
Öyle gerçekten ama insan zaman zaman dayanamiyoÇok güzel bir duygu demi bu duygu hiç bir yemeğin lezzetinde Yok inan
Liste işini sen bilirsin, listeyi etkilemezse neden olmasınGünaydın ablacım ❤
Günaydın canım ❤
Tebrik ederim canım regle göre eksi gelmissin
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Hosgeldin canım
Selam canım hosgeldin ❤
Süpersin hafta sonunu cokk güzel gecirmissin
Tamam canım
Senide listeye alalım bu hafta
Tamam ablacım gördüm az sonra yorum yaparım
Ben fark etmiştim hatta dün gece ilk sayfada bu nickini yazdım
Tamam canım ♥
Sende iyiki varsın ablacım
Bende bagımlıyım sanırım gece 2.30 da yattım sabah 6 da baktım kimse yazmıs mı diye
Sağol canım ❤
Kolay gelsin canım
Gercekten cokk etkilemis
100 gramda olsa güzel canım tebrik ederim
Ben atlarım, bine kadar atlıyordum bıraktım tabi, bugün bir deneyim çarpıntım olmazsa devam ederimip atlama ve zıplamaya kimler katılıyor bugün
Agrın olursa cok zorlama spor yaparken canımBacağımda menüsküs yırtılması vardi 1senedir oturarak namaz kılıyodum iki gündür ayakta kılıyorum. Baktım artık ağrım olmuyor bugün bacaklarım agriyo diyorum niye sonradan aklıma geldi spor yapsam ayağa kalkamam herhalde hamlamişim
Leslie Bi başlasam çok zevkli oluyorda işte birinin beni durtmesi lazım geçen yıl 1saat koşu bandında tempolu yürüyüş yapıyordum bazen cardio şeklinde 45dk eliptik bu sene pert yaşlanmışım sanki öyle hissediyorumAgrın olursa cok zorlama spor yaparken canım
Cook güzel kilo vermissin yine basarabilirsin canımYokk bi dönem cok atliyodum 75 den 58 e düşmüştüm ilk oğlumu doğurduktan sonra 8 sene falan oldu sonra ara ara atladım yine
Mezun üyede etkilemiyor canım direk listeye giriyorsun yüzde bölünmüyorListe işini sen bilirsin, listeyi etkilemezse neden olmasın
Tamam canım zorlanırsan bırakırsın bende ipisz yapıyorumBen atlarım, bine kadar atlıyordum bıraktım tabi, bugün bir deneyim çarpıntım olmazsa devam ederim
Tamam canımBu hafta detoks gibi olur beslenmem hafta sonu nişan var çünkü. Normal kahvaltı yapıp diğer öğünler hafif geçiririm
İşte buna çare olarak ertelemeden canın çektiği bişey olunca tatmak gerekiyor sonrası saldırmamak içinÖyle gerçekten ama insan zaman zaman dayanamiyo
Tamam ben seni dürterim ne zaman leslie yapacaksın diyeLeslie Bi başlasam çok zevkli oluyorda işte birinin beni durtmesi lazım geçen yıl 1saat koşu bandında tempolu yürüyüş yapıyordum bazen cardio şeklinde 45dk eliptik bu sene pert yaşlanmışım sanki öyle hissediyorum
Oo geri mi döndüKmsl Hnd nerdesin bakalım menülerini bekliyorum bugünden itibaren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?