Anında etkiler maalesefKilo bildirimim cuma 72,6
Pazartesi 73,5
Pilav baya etkilemiş
Eski üyeyim de canım bu takımda değildimkarıştırdım mı ben yeni üyeyim eski üyeler geliyor da senide öyle sandım geçmişini merak ettim
Ya sorma çok yoruldum kardeşim de var sebzeler bahçeden geldi hepsi aynı anda üst üste geldi o yüzden mecbur yapıyorumOff o hazırlıklar çok yoruyor kolay gelsin canım çok yorma kendini hamile hamile
Bende öyleyim bugünlerde
Benim de 4 biberim çöp oldu çok emek vermiştimAh ah hiç sorma ne zaman yoğun işim olsa eşim kesin kışlık hazırlık. İçin bişey getirir geçen gün domates biber geldi menemen yaptım 10kavanoz malesef 3tanesi attı hemde farklı günlerde ekşimeden atmiyo çöpe gitti
Kilo bildirimim cuma 72,6
Pazartesi 73,5
Pilav baya etkilemiş
100 gr bile çok önemliKilo bildirimi cuma 80
Pazartesi 79.900
Akşam çok ac yattım ondan heralde 100 gr eksik çıkmışım şükür
Kolay gelsin canım, kışın hazır iyi oluyorda hepsi bir anda yorucu olmuş senin içinBenim de 4 biberim çöp oldu çok emek vermiştimbir de süt getirmiş bu kadar iş içinde ben farklı günlerde söylüyorum adam hepsini bir günde toplayıp getiriyor
Benimde dondurucu doldu bile. Çok şükür bulup yapabiliyoruz diye pozitif bakmaya çalışıyorumbuzdolabından patlıcan domates fışkırıyor
Bende de difriz dolu halada yapılacak çok şey var yer yok malesef annem tatile gidince birsuru hamur işi yaptı getirdim dolaba koydum misafire cikaricam artık yer açılsınBenimde dondurucu doldu bile. Çok şükür bulup yapabiliyoruz diye pozitif bakmaya çalışıyorum
Bende +100grKilo bildirimi cuma 80
Pazartesi 79.900
Evet abla ya bir de nasipse kışa doğum var elimin altında birşeyler olsun dedim normal de de yaparım kışlık da bu sene bahçeden köylülerden filan geldi çok olduKolay gelsin canım, kışın hazır iyi oluyorda hepsi bir anda yorucu olmuş senin için
Ben dondurucuya geçemedim üçlü prizim kayıpBenimde dondurucu doldu bile. Çok şükür bulup yapabiliyoruz diye pozitif bakmaya çalışıyorum
Off daha hamur işi de yapılacak okul açılıyor varsa tarifleriniz alırım sarma sarıcaz annemle .poğaça yaptık kurabiye yapıcaz böreği nasıl yaparız bilmiyorumBende de difriz dolu halada yapılacak çok şey var yer yok malesef annem tatile gidince birsuru hamur işi yaptı getirdim dolaba koydum misafire cikaricam artık yer açılsın
+100 gr ilk spor yapman lazımBende +100grneyse seninle kapattık açığı
Günaydın ablacım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Kızlar günaydın ❤❤❤
Tebrik ederim canım regle göre eksi gelmissinKızlar güncel kilo detaylarım;
Cuma: 63,2 kg
Bugün: 63 kg
Fark:-200
Reglden dolayı şişkinliğim devam ediyor. Cumaya daha fazla kilo vermiş olurum inşallah ☺
Eki Görüntüle 2301697
Günaydın canım ❤Günaydın herkese
Günaydın canım ❤Günaydın
Hosgeldin canımGünaydınnn 6.takimmm.
Ben döndüm
Beni tanıyan tanımayan herkese merhaabaaa
Selam canım hosgeldin ❤Selamlar, canımın sıkıntısından kahvaltı bu saate kaldıdaha aktif olucam artık ❤
Süpersin hafta sonunu cokk güzel gecirmissinKontrol tartım:
Cuma :74.8
Pazartesi : 74
Tamam canımKaptanım menümü de yazayım, aksatmm normalde, kafam dağınık olunca kaldı yazma işi
Senide listeye alalım bu haftaBen listede olunca üstüme tanımam
Tamam ablacım gördüm az sonra yorum yaparımMenüde paylaştım geçte olsa maalesef çok yoğunum bugünlerdeZipzip-
Ayy canım ben efoo nickimi değiştim, yazmadım sayfaya
7.takımda 80 den 58 e düşmüştüm
Ben fark etmiştim hatta dün gece ilk sayfada bu nickini yazdımKızlar ben efoo çok afedersiniz
Tamam canım ♥Özür dilerim canım aksilik oldu. Her akşam yazarım bundan sonra ❤
Sende iyiki varsın ablacımBen akşam yemeğinden sonra bulaşıkları makineye bile koyamadım yorgunluktan ,sabah hem kahvaltı hazırladım hemde mutfak toparladım ,fırsat bulunca hemen buraya geliyorum iyiki varsınız
Bende bagımlıyım sanırım gece 2.30 da yattım sabah 6 da baktım kimse yazmıs mı diyeBenim gibi bağımlı olmuşsun ben geçen yıl burayı rüyamda bile görüyordum sabah yatakta başlıyodum gece gözlerim kapanana kadar burdaydim sanki maaşlı memur gibiydim
Sağol canım ❤Afiyet olsun canımmm
Kolay gelsin canımGünlerdir kışlık hazırlık yapıyorum çok yoruldum ya
Gercekten cokk etkilemisKilo bildirimim cuma 72,6
Pazartesi 73,5
Pilav baya etkilemiş
100 gramda olsa güzel canım tebrik ederimKilo bildirimi cuma 80
Pazartesi 79.900
Bende +100grneyse seninle kapattık açığı
Teşekkür ederimGünaydın ablacım ❤
Günaydın canım ❤
Tebrik ederim canım regle göre eksi gelmissin
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Hosgeldin canım
Selam canım hosgeldin ❤
Süpersin hafta sonunu cokk güzel gecirmissin
Tamam canım
Senide listeye alalım bu hafta
Tamam ablacım gördüm az sonra yorum yaparım
Ben fark etmiştim hatta dün gece ilk sayfada bu nickini yazdım
Tamam canım ♥
Sende iyiki varsın ablacım
Bende bagımlıyım sanırım gece 2.30 da yattım sabah 6 da baktım kimse yazmıs mı diye
Sağol canım ❤
Kolay gelsin canım
Gercekten cokk etkilemis
100 gramda olsa güzel canım tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?