Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim de 4 biberim çöp oldu çok emek vermiştim bir de süt getirmiş bu kadar iş içinde ben farklı günlerde söylüyorum adam hepsini bir günde toplayıp getiriyor

Benim de 4 biberim çöp oldu çok emek vermiştim bir de süt getirmiş bu kadar iş içinde ben farklı günlerde söylüyorum adam hepsini bir günde toplayıp getiriyor
Kolay gelsin canım, kışın hazır iyi oluyorda hepsi bir anda yorucu olmuş senin için

Benimde dondurucu doldu bile. Çok şükür bulup yapabiliyoruz diye pozitif bakmaya çalışıyorum
Bende de difriz dolu halada yapılacak çok şey var yer yok malesef annem tatile gidince birsuru hamur işi yaptı getirdim dolaba koydum misafire cikaricam artık yer açılsın

Bende de difriz dolu halada yapılacak çok şey var yer yok malesef annem tatile gidince birsuru hamur işi yaptı getirdim dolaba koydum misafire cikaricam artık yer açılsın
Off daha hamur işi de yapılacak okul açılıyor varsa tarifleriniz alırım sarma sarıcaz annemle .poğaça yaptık kurabiye yapıcaz böreği nasıl yaparız bilmiyorum

Günaydın ablacım ❤
Kızlar günaydın ❤❤❤
Günaydın canım ❤
Kızlar güncel kilo detaylarım;

Cuma: 63,2 kg
Bugün: 63 kg
Fark:-200

Reglden dolayı şişkinliğim devam ediyor. Cumaya daha fazla kilo vermiş olurum inşallah ☺

Eki Görüntüle 2301697
Tebrik ederim canım regle göre eksi gelmissin
Günaydın herkese
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydınnn 6.takimmm.
Ben döndüm
Beni tanıyan tanımayan herkese merhaabaaa
Hosgeldin canım

Selamlar, canımın sıkıntısından kahvaltı bu saate kaldı daha aktif olucam artık ❤
Selam canım hosgeldin ❤
Kontrol tartım:

Cuma :74.8
Pazartesi : 74
Süpersin hafta sonunu cokk güzel gecirmissin
Kaptanım menümü de yazayım, aksatmm normalde, kafam dağınık olunca kaldı yazma işi
Tamam canım
Ben listede olunca üstüme tanımam
Senide listeye alalım bu hafta
Menüde paylaştım geçte olsa maalesef çok yoğunum bugünlerde Zipzip-
Tamam ablacım gördüm az sonra yorum yaparım
Ayy canım ben efoo nickimi değiştim, yazmadım sayfaya
7.takımda 80 den 58 e düşmüştüm
Kızlar ben efoo çok afedersiniz
Ben fark etmiştim hatta dün gece ilk sayfada bu nickini yazdım
Özür dilerim canım aksilik oldu. Her akşam yazarım bundan sonra ❤
Tamam canım ♥
Ben akşam yemeğinden sonra bulaşıkları makineye bile koyamadım yorgunluktan ,sabah hem kahvaltı hazırladım hemde mutfak toparladım ,fırsat bulunca hemen buraya geliyorum iyiki varsınız
Sende iyiki varsın ablacım
Benim gibi bağımlı olmuşsun ben geçen yıl burayı rüyamda bile görüyordum sabah yatakta başlıyodum gece gözlerim kapanana kadar burdaydim sanki maaşlı memur gibiydim
Bende bagımlıyım sanırım gece 2.30 da yattım sabah 6 da baktım kimse yazmıs mı diye
Afiyet olsun canımmm
Sağol canım ❤
Günlerdir kışlık hazırlık yapıyorum çok yoruldum ya
Kolay gelsin canım
Kilo bildirimim cuma 72,6
Pazartesi 73,5
Pilav baya etkilemiş
Gercekten cokk etkilemis
Kilo bildirimi cuma 80
Pazartesi 79.900
Akşam çok ac yattım ondan heralde 100 gr eksik çıkmışım şükür
100 gramda olsa güzel canım tebrik ederim

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…