Özür dilerim canım aksilik oldu. Her akşam yazarım bundan sonraMenülerin cogu yazilmamis yine
Bende yeni bir arkadaş gelmiş sandımKızlar ben efoo çok afedersiniz
Allah seni iyi etsinAyy canım ben efoo nickimi değiştim, yazmadım sayfaya
7.takımda 80 den 58 e düşmüştüm
Canım biriyle mi karıştırdın?Merhaba ne zamandır yoksun kilo aldın mı
Evet bu grup gerçekten harikaBen akşam yemeğinden sonra bulaşıkları makineye bile koyamadım yorgunluktan ,sabah hem kahvaltı hazırladım hemde mutfak toparladım ,fırsat bulunca hemen buraya geliyorum iyiki varsınız
Amin çok ihtiyacım var o iyiliğe bugünAllah seni iyi etsin
Benim gibi bağımlı olmuşsun ben geçen yıl burayı rüyamda bile görüyordum sabah yatakta başlıyodum gece gözlerim kapanana kadar burdaydim sanki maaşlı memur gibiydimBen akşam yemeğinden sonra bulaşıkları makineye bile koyamadım yorgunluktan ,sabah hem kahvaltı hazırladım hemde mutfak toparladım ,fırsat bulunca hemen buraya geliyorum iyiki varsınız
Hayırdır bacım dünya derdiyse salla gitsin hepimizin sıkıntıları var boşver değmezAmin çok ihtiyacım var o iyiliğe bugün
Öyle canım dünyaya çok anlam yüklüyoruz hep ondan bu hallerHayırdır bacım dünya derdiyse salla gitsin hepimizin sıkıntıları var boşver değmez
Aynen öyle o yüzden yalnız değilsin olumsuzlukları bir kenara atalım hangi gecenin sabahı olmamiski bu dertlerde geçici olmasınÖyle canım dünyaya çok anlam yüklüyoruz hep ondan bu haller
Afiyet olsun canımmmEve yeni geldim kahvaltı yapayım sonra sizlerleyim
Ah ah hiç sorma ne zaman yoğun işim olsa eşim kesin kışlık hazırlık. İçin bişey getirir geçen gün domates biber geldi menemen yaptım 10kavanoz malesef 3tanesi attı hemde farklı günlerde ekşimeden atmiyo çöpe gittiGünlerdir kışlık hazırlık yapıyorum çok yoruldum ya
Bende öyleyim bugünlerdeGünlerdir kışlık hazırlık yapıyorum çok yoruldum ya
HosgeldinizGünaydınnn 6.takimmm.
Ben döndüm
Beni tanıyan tanımayan herkese merhaabaaa
Off o hazırlıklar çok yoruyor kolay gelsin canım çok yorma kendini hamile hamileGünlerdir kışlık hazırlık yapıyorum çok yoruldum ya
Canım biriyle mi karıştırdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?