Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım ben emziriyorum ama okullar açılınca basliycam henüz menü vermeye yüzüm yok

Spor yapamıyorum ki canım misafirim var , yoksa çok iyi olacaktı bu menüyle spor

Canım ben emziriyorum ama okullar açılınca basliycam henüz menü vermeye yüzüm yok
Listede misin canim oyleyse biraz daha dikkat et listede olunca daha bi sorumlu hissediyo insan
eski duzene acill gecmeliyiz canim cidden kolay vermedik bu kilolari
Spor yapamıyorum ki canım misafirim var , yoksa çok iyi olacaktı bu menüyle spor
Olsun abla bu menulere bide spor eklense tadindan yenmez

1 haftayı unut gitsin, sağlıklı beslenmeye ve spora devam

Listede misin canim oyleyse biraz daha dikkat et listede olunca daha bi sorumlu hissediyo insan

İnşallah eklenecek 1 hafta sonra misafirim gidecek

Freedeyim canım

Canım listede olan ve olmayan herkesi ilk sayfada ekledim bir kac kisiyi free listeye eklicem sadece

Hoşgeldiniz.
Ben emziyorum.
3.5 aylık bı kizim var

Kaptanım ben bugünde hep dışardaydım iş bakıyorum hep. Bugün ki akşam yemeğim geç kaldı öğlen açlıktan gözüm döndü gofret yedim evden çıkmadan yanıma meyve almadığıma çok pişman oldum.
İş görüşmesine gittiğim yer bizde çalışıcaksan zayıflicaksın falan dedi üzüldüm valla. Neyse öpüyorum sizi erken yatıcam bugünde. Yarın yine bi görüşmem var. Dikkat edin kendinize

Bugün 1000 zip zıp daha yapamam sanırım.
İyice yorgunluk çöktü.
Yarın hedefim 2.000
Başka yapan var mı
Ben 500 yaptim canim
Is gorusmesinde yaptiklari çok ayip canım asiri bir kilon yok ki uzulme sen verecegiz kilolari birlikte
Görüşmen inşallah cook guzel gecer canim yarin sende kendine dikkat et opuyorum

Allah hayırlı bir şekilde gönlüne göre versin inşallah canım. Hangi alanda iş bakıyorsun mezuniyetin nedir.

Arkadaşlar bikac sayfa öncesinde rakiplikten bahsedilmiş, bence de yapalım bu işi. İnsan gerçekten daha çok motive oluyor, sağolsun @Anka sayesinde 1 haftada 1.2 kilo verdim. Ben biraz zor veriyorum da

Bir de sizlerden ricam kullanıcı adinizin altına başlangıç kilosu, güncel ve hedef kilo gibi bilgileri yazabilir misiniz sizin için de sakıncasi yoksa. O şekilde takibi çok güzel oluyor. Hem de rakip seçerken boy ve kilo bilgisi ipucu verir bize uygun rakip konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…