Bende bugun tam dönus yaptim evin telasesi su anlik bitti burda olmayi cok ozlemistimSağolun kızlarçok özlenmişim galiba. Ben deli gibi özledim sizleri.
Canım ben emziriyorum ama okullar açılınca basliycam henüz menü vermeye yüzüm yokKizlar emziren anneler kim bilmiyorumbana bildirirsiniz
kotu hisseme canim menun guzel:)
aksam saat kactaydi ayrica 3 dilim ekmek cok gibi ustune bide kurabiye varne diyosun sence nasil olmus
cok ideal bi menu canim
aksam saat kactaydi canim 1 tabak makarna cok gibi 3-4 kasigi gecmemeli
makarnanin hepsi yenmemisse hadi yine iyi diyelim
waaow harika bi menu
tatli mi yoo ben menude oyle bisi gormuyorum ki
Guzel canim
evet dun ipin ucu kacmis pogaca yenmis sonra bi tane daha yenmişneyseki buhun dengelemissin canim
Abla sen boyle menulerle gel 70 i gormen yakindir
Spor yapamıyorum ki canım misafirim var , yoksa çok iyi olacaktı bu menüyle sporKizlar emziren anneler kim bilmiyorumbana bildirirsiniz
aksam saat kactaydi ayrica 3 dilim ekmek cok gibi ustune bide kurabiye varne diyosun sence nasil olmus
cok ideal bi menu canim
waaow harika bi menu
Guzel canim
evet dun ipin ucu kacmis pogaca yenmis sonra bi tane daha yenmişneyseki buhun dengelemissin canim
Evet canım burası alışkanlık yaptı bizdeBende bugun tam dönus yaptim evin telasesi su anlik bitti burda olmayi cok ozlemistim
Listede misin canimCanım ben emziriyorum ama okullar açılınca basliycam henüz menü vermeye yüzüm yok
eski duzene acill gecmeliyiz canim cidden kolay vermedik bu kilolariBu arada düğünler tatiller bitti, annemleri de gönderdim. Bir haftadır çok kötü besleniyorum çok abarttim sabahtan itibaren hem menüler hem spor eskiye dönecek. Gerçi her gün yürüdüm ama yediklerimi eritmeye yetmez.
Olsun abla bu menulere bide spor eklense tadindan yenmezSpor yapamıyorum ki canım misafirim var , yoksa çok iyi olacaktı bu menüyle spor
1 haftayı unut gitsin, sağlıklı beslenmeye ve spora devamBu arada düğünler tatiller bitti, annemleri de gönderdim. Bir haftadır çok kötü besleniyorum çok abarttim sabahtan itibaren hem menüler hem spor eskiye dönecek. Gerçi her gün yürüdüm ama yediklerimi eritmeye yetmez.
İnşallah eklenecek 1 hafta sonra misafirim gidecekListede misin canimoyleyse biraz daha dikkat et listede olunca daha bi sorumlu hissediyo insan
eski duzene acill gecmeliyiz canim cidden kolay vermedik bu kilolari
Olsun abla bu menulere bide spor eklense tadindan yenmez
Freedeyim canımListede misin canimoyleyse biraz daha dikkat et listede olunca daha bi sorumlu hissediyo insan
Ozledik tabiki canim yoklugun cook belliydiSağolun kızlarçok özlenmişim galiba. Ben deli gibi özledim sizleri.
Canım listede olan ve olmayan herkesi ilk sayfada ekledim bir kac kisiyi free listeye eklicem sadeceListede misin canimoyleyse biraz daha dikkat et listede olunca daha bi sorumlu hissediyo insan
Hoşgeldiniz.Kizlar emziren anneler kim bilmiyorumbana bildirirsiniz
cok ideal bi menu canim
waaow harika bi menu
Guzel canim
tamam canim ama yinede dikkat ediyoruzFreedeyim canım
Tamam canimHoşgeldiniz.
Ben emziyorum.
3.5 aylık bı kizim var
Aynen öyle yapacağım canım. Hem de bir haftadır yediğim için muhtemelen vücut daha hızlı cevap verecektir az yemeye ve spora.1 haftayı unut gitsin, sağlıklı beslenmeye ve spora devam
Ben 500 yaptim canimBugün 1000 zip zıp daha yapamam sanırım.
İyice yorgunluk çöktü.
Yarın hedefim 2.000
Başka yapan var mı
Is gorusmesinde yaptiklari çok ayip canım asiri bir kilon yok ki uzulme sen verecegiz kilolari birlikteKaptanım ben bugünde hep dışardaydım iş bakıyorum hep. Bugün ki akşam yemeğim geç kaldı öğlen açlıktan gözüm döndü gofret yedim evden çıkmadan yanıma meyve almadığıma çok pişman oldum.
İş görüşmesine gittiğim yer bizde çalışıcaksan zayıflicaksın falan dedi üzüldüm valla. Neyse öpüyorum sizi erken yatıcam bugünde. Yarın yine bi görüşmem var. Dikkat edin kendinize
Neyse ki artık burdayım canım. Ben de çok yoruldum bu tempodan. Sakın gunlerime, dengeli beslenmeye ve spora dönmek istiyorum sadece.Ozledik tabiki canim yoklugun cook belliydi
Allah hayırlı bir şekilde gönlüne göre versin inşallah canım. Hangi alanda iş bakıyorsun mezuniyetin nedir.Kaptanım ben bugünde hep dışardaydım iş bakıyorum hep. Bugün ki akşam yemeğim geç kaldı öğlen açlıktan gözüm döndü gofret yedim evden çıkmadan yanıma meyve almadığıma çok pişman oldum.
İş görüşmesine gittiğim yer bizde çalışıcaksan zayıflicaksın falan dedi üzüldüm valla. Neyse öpüyorum sizi erken yatıcam bugünde. Yarın yine bi görüşmem var. Dikkat edin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?