İyi geceler canımGelmiycektim dayanamadım geldim sizi Bi görim dedimyatmadan misafirlikteydik halamın oğlu sözlendi hayırlı olsuna gittik menüme 1avuç kuruyemiş ekleyelim saat 19.30da şükür yine geç saatte yemedim sayılmaz demi geceniz hayır olsun canlar hepinizi öpüyorum yarın görüşmek üzre Allah nasip ederse iyi geceler ❤ ❤ ❤ ❤❤ ❤
Aynen memeyi görünce koşa koşa geliyorOnline en güzeli evt güzel ilgileniyorlar ama genelde fiyatı iki katı olmuyor yüz yüze gorusmekle seninki niye öyle oldu acaba
Oyy kıyamam çok küçükmüş annesi benim oğlumda 14 aylık memeee diye bir gelisi var seninkide çok düşkündür kardeşi doğunca iter durur kardeşini
Bende sirke surmustum oda biraktiriyor
Benimki de öyleydi. Bı de totosunu havaya dikip çok tuhaf şekillerde emerdiAynen memeyi görünce koşa koşa geliyor
Gece sakin kafa ile rakipleri belirleyeyim o zamanArkadaşlar bikac sayfa öncesinde rakiplikten bahsedilmiş, bence de yapalım bu işi. İnsan gerçekten daha çok motive oluyor, sağolsun @Anka sayesinde 1 haftada 1.2 kilo verdim. Ben biraz zor veriyorum da
Bir de sizlerden ricam kullanıcı adinizin altına başlangıç kilosu, güncel ve hedef kilo gibi bilgileri yazabilir misiniz sizin için de sakıncasi yoksa. O şekilde takibi çok güzel oluyor. Hem de rakip seçerken boy ve kilo bilgisi ipucu verir bize uygun rakip konusunda.
Hosgeldin canimGelmiycektim dayanamadım geldim sizi Bi görim dedimyatmadan misafirlikteydik halamın oğlu sözlendi hayırlı olsuna gittik menüme 1avuç kuruyemiş ekleyelim saat 19.30da şükür yine geç saatte yemedim sayılmaz demi geceniz hayır olsun canlar hepinizi öpüyorum yarın görüşmek üzre Allah nasip ederse iyi geceler ❤ ❤ ❤ ❤❤ ❤
Yuhum gelmirGece sakin kafa ile rakipleri belirleyeyim o zaman
Hosgeldin canim
Iyi geceler yarin görüşmek üzere öpüyorum❤❤
Benimde cook uykum var ama uyuyamiyorumYuhum gelmir
Bdv ye bakmadım ondan uykum gelmiyo demekkiBenimde cook uykum var ama uyuyamiyorum
Boşver bakma yazarken ban felan yersinBdv ye bakmadım ondan uykum gelmiyo demekkisinirlerim ziplamadiya o yüzden
Blue yazinca devamı cikiyor :))Bu nicki yaza bilmem. İçin 3gun çalışmam lazım üzerinde
Dün giremedim aha dedim mimlendikBoşver bakma yazarken ban felan yersin
Tehlikeli yerler ban yememek icin yazmiyorumDün giremedim aha dedim mimlendik
Sen yazınca çıkıyor biliyorum da daha kolay bir nick neden değil he neden o kadar farklı nickler varki okuyamıyorum bile otomatik giriş olmasa nasıl yaziyolar acabaBlue yazinca devamı cikiyor :))
Birde nicki altta goruyorum benim acimdan kolay oluyor
Kabul etmiyor ki nick alirken herseyi :))Sen yazınca çıkıyor biliyorum da daha kolay bir nick neden değil he neden o kadar farklı nickler varki okuyamıyorum bile otomatik giriş olmasa nasıl yaziyolar acaba
Dun fark ettim cook güZel olmusBu arada profil resmim cuma yarışmasının bireysel birincilik hediyesi
Tşk ederimmmKabul etmiyor ki nick alirken herseyi :))
Dun fark ettim cook güZel olmus
Evet ama o emme şekli çok acıtıyor canımı yok canım detaylıyı bekliyoruzBenimki de öyleydi. Bı de totosunu havaya dikip çok tuhaf şekillerde emerdi
Bu arada kız kesinleşti mi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?