7.30 bu saate kadarda bisey yemedim yeşil çay ve bol su aslında doğru yememeliydimKizlar emziren anneler kim bilmiyorumbana bildirirsiniz
kotu hisseme canim menun guzel:)
aksam saat kactaydi ayrica 3 dilim ekmek cok gibi ustune bide kurabiye varne diyosun sence nasil olmus
cok ideal bi menu canim
aksam saat kactaydi canim 1 tabak makarna cok gibi 3-4 kasigi gecmemeli
makarnanin hepsi yenmemisse hadi yine iyi diyelim
waaow harika bi menu
tatli mi yoo ben menude oyle bisi gormuyorum ki
Guzel canim
evet dun ipin ucu kacmis pogaca yenmis sonra bi tane daha yenmişneyseki buhun dengelemissin canim
Abla sen boyle menulerle gel 70 i gormen yakindir
Canım ben yeni gelen arkadaşları çok takip edemedim biliyorsun. Spor konusunda acaba denklik sağlayabilir miyiz. Mesela emziren ve spora vakti olmayan ya da sağlığı elvermeyen arkadaşlar var, spor yarismasi da olacaksa onlara haksızlık gibi olmasın.Gece sakin kafa ile rakipleri belirleyeyim o zaman
Hosgeldin canim
Iyi geceler yarin görüşmek üzere öpüyorum❤❤
Ayyy nasıl özledim bu konuşmaları. Kayınvalidem gelince duyuyorum sadeceYuhum gelmir
Neden canım,biseyi mi kafaya takiyorsunBenimde cook uykum var ama uyuyamiyorum
Uzun uzadiya yazicaktim ama pilim bitti :) isin özeti bir türlü toparlayamadugim icin geleniyorumTamam canım
Hayırlısıyla güzel geçsin inşallah kontrolunuzEvet ama o emme şekli çok acıtıyor canımı yok canım detaylıyı bekliyoruz
Güzel seçimGulumse24 kızma yemedim yarında yemiycem karar verdim 1 kase sulacmi zayıflayıp sağlıklı ve güzel olmakmi diye sordum kendime saglik be güzellik kazandi
Bence de çok olmuşKizlar emziren anneler kim bilmiyorumbana bildirirsiniz
kotu hisseme canim menun guzel:)
aksam saat kactaydi ayrica 3 dilim ekmek cok gibi ustune bide kurabiye varne diyosun sence nasil olmus
cok ideal bi menu canim
aksam saat kactaydi canim 1 tabak makarna cok gibi 3-4 kasigi gecmemeli
makarnanin hepsi yenmemisse hadi yine iyi diyelim
waaow harika bi menu
tatli mi yoo ben menude oyle bisi gormuyorum ki
Guzel canim
evet dun ipin ucu kacmis pogaca yenmis sonra bi tane daha yenmişneyseki buhun dengelemissin canim
Abla sen boyle menulerle gel 70 i gormen yakindir
Sporu spor yapanlarla eslestirme yapabiliriz daha bende herkesi tam anlamı ile tanımiyorum canim olmazsa eslestirmeyi cuma yapalimCanım ben yeni gelen arkadaşları çok takip edemedim biliyorsun. Spor konusunda acaba denklik sağlayabilir miyiz. Mesela emziren ve spora vakti olmayan ya da sağlığı elvermeyen arkadaşlar var, spor yarismasi da olacaksa onlara haksızlık gibi olmasın.
Aslinda birsey yok canim ama burda yazarken uykum gelmiyor bakiyorum 2 olmus zaten eskidende 1 de yatardimNeden canım,biseyi mi kafaya takiyorsun
Gel beraber toparlayalim vakit sikintin yoksa tabikiUzun uzadiya yazicaktim ama pilim bitti :) isin özeti bir türlü toparlayamadugim icin geleniyorum
İnşallah canımHayırlısıyla güzel geçsin inşallah kontrolunuz
Günaydın canım getir bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?