Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım menün güzel olmuş

28.08.19 çarşamba

Sabah 11.30
3-4 çatal patates kızartması
3-4 çatal süzme peynir
2zeytin
Yarım domates
2 fincan çay

Akşam 18.40
1 kase mantar çorbası
3 yk donatesli bulgur plavı
1kase cacık
Patates kızartması dışında dengeli bir menü olmuş

28 Ağustos menü;
Kahvaltı 1 muz Öğlen bisey yiyemedim 2 fincan nane limon çayı ballı içtim. Akşam 1 kepçe tarhana çorbası
Su 3 bardak spor yapamadim
Çok hafif bir menü olmuş canım

Insülin direncin kaç çıktı canım
İnsülin 9.94
Tokluk kan şekeri 88

Dün başka cildiye doktoruna gitmiştim vitiligo için randevum vardı kuzum tahlil verdim cuma günü sonuçları göstericem ona göre tedaviye başlıycaz
Canım kızıma krem verdi 1 yıl kullanacak sonra gecmezse ışık tedavisine basliycak kan istedi bizdende kan ilacı ve B12 iğnesi verdi
Sende diyette olduğunu söyle sana takviye versinler değerlerinin düşmemesi lazım bu hastalık immun sistemiyle alakalı oldugu için değerlerinin düşük olmaması lazım.
Stres yaşadın mı genetik yada stres kaynaklı olabilir dedi dr

Gecmis olsun canım neyin var bilmiyorum ama kio vermen daha iyi olur gibi sanki
Soguk alginligi canim gribe dogru gidiyor yemek hazirliycak gücüm yok öyle böyle idarecetcez artik bi kac gün
Seninle rakibe olalım mı bacı kilolarımiz yakın ne dersin
Olalim canim ama ben önce bi iyileseyim zira hicbisey yapcak halim yok suan
Geçmiş olsun canım
Tesekkür ederim canim
Dün başka cildiye doktoruna gitmiştim vitiligo için randevum vardı kuzum tahlil verdim cuma günü sonuçları göstericem ona göre tedaviye başlıycaz
Vitiligon mu var ? Benimde 1 yasindaki oglumun bacaginda bexaz bi leke var doktoruna gösterdim ama önemsemedi cildiyeye göstericem bide insallah degildir

Rabbim sifa versin kizinada

3 günlük bir detoks programına başlayacağım yarın inşallah faydası olur , öyle ağır bir detoks değil yazarım menümü

Soguk alginligi canim gribe dogru gidiyor yemek hazirliycak gücüm yok öyle böyle idarecetcez artik
Cook gecmis olsun canım
3 günlük bir detoks programına başlayacağım yarın inşallah faydası olur , öyle ağır bir detoks değil yazarım menümü
Insallah faydası olur ablacım menünde görürüz neler varmıs diye
Zipzip- kaptanim bu kızları Anka uzerime gönderiyor degilmi rakip diye
Kesin öyledir

Çok iş var mecbur bıraktım ve annemi çağırdım
27 yaşındayım 2yildir evliyim henuz bebek yok

Tahlillerim çıkmış b12 248 dvitaminim 17 bende iğne kullandım doktor ömür boyu dedi 5ay sonra bıraktım

Benim 1gunde ortaya çıktı yoktu vitiligo dedi doktor şok oldum

Benim yaşadığım stresi kim yaşamış bacı benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir bu günüme bin şükür diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…