- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- 198
Afiyet olsun canım menün güzel olmuşSabah kahvaltım saat 11.00
1yumurta 4dilim sucukla
2dilim kepek ekmek
2bardak şekersiz çay
Akşam yemeği saat 17.30
2tane küçük biber dolması ihale bana kaldı
3kasik zeytinyagli fasulye
3kucuk dilim karpuz
1.5litre dukan birası
1lirte su yatana kadar içerim
Spor yok temizlik yaptım
Patates kızartması dışında dengeli bir menü olmuş28.08.19 çarşamba
Sabah 11.30
3-4 çatal patates kızartması
3-4 çatal süzme peynir
2zeytin
Yarım domates
2 fincan çay
Akşam 18.40
1 kase mantar çorbası
3 yk donatesli bulgur plavı
1kase cacık
Çok hafif bir menü olmuş canım28 Ağustos menü;
Kahvaltı 1 muz Öğlen bisey yiyemedim 2 fincan nane limon çayı ballı içtim. Akşam 1 kepçe tarhana çorbası
Su 3 bardak spor yapamadim
İnsülin 9.94Insülin direncin kaç çıktı canım
Spor yapıyormusun peki canım , ben 15 gün sonra ancak başlayabilirim tahminimce ,misafirim var çok yoğunumTmm anlaştık bacı kapışma başlamıştır liste önemli değil aynı takindayiz nasıl olsa
Canım kızıma krem verdi 1 yıl kullanacak sonra gecmezse ışık tedavisine basliycak kan istedi bizdende kan ilacı ve B12 iğnesi verdiDün başka cildiye doktoruna gitmiştim vitiligo için randevum vardı kuzum tahlil verdim cuma günü sonuçları göstericem ona göre tedaviye başlıycaz
Soguk alginligi canim gribe dogru gidiyor yemek hazirliycak gücüm yok öyle böyle idarecetcez artik bi kac günGecmis olsun canım neyin var bilmiyorum ama kio vermen daha iyi olur gibi sanki
Olalim canim ama ben önce bi iyileseyim zira hicbisey yapcak halim yok suanSeninle rakibe olalım mı bacı kilolarımiz yakınne dersin
Tesekkür ederim canimGeçmiş olsun canım
Vitiligon mu var ? Benimde 1 yasindaki oglumun bacaginda bexaz bi leke var doktoruna gösterdim ama önemsemedi cildiyeye göstericem bide insallah degildirDün başka cildiye doktoruna gitmiştim vitiligo için randevum vardı kuzum tahlil verdim cuma günü sonuçları göstericem ona göre tedaviye başlıycaz
Rabbim sifa versin kizinadaCanım kızıma krem verdi 1 yıl kullanacak sonra gecmezse ışık tedavisine basliycak kan istedi bizdende kan ilacı ve B12 iğnesi verdi
Sende diyette olduğunu söyle sana takviye versinler değerlerinin düşmemesi lazım bu hastalık immun sistemiyle alakalı oldugu için değerlerinin düşük olmaması lazım.
Stres yaşadın mı genetik yada stres kaynaklı olabilir dedi dr
Cook gecmis olsun canımSoguk alginligi canim gribe dogru gidiyor yemek hazirliycak gücüm yok öyle böyle idarecetcez artik
Insallah faydası olur ablacım menünde görürüz neler varmıs diye3 günlük bir detoks programına başlayacağım yarın inşallah faydası olur , öyle ağır bir detoks değil yazarım menümü
Kesin öyledir
Çok iş var mecbur bıraktım ve annemi çağırdımBu günün işini yarına bırakmaçocuk varmi bilmiyorum ama ya kızlar herkes kendini Bi kısaca tanita bilirmi kimseyi tanımıyorum kaç yaşında kaç çocuğu var nerde yasiyo kafa Bi milyon benim gerçi aklımda tuta bilecegimi hiç sanmıyorum ama
Kafasına taş düşse Ankadan bilecek
Tahlillerim çıkmış b12 248 dvitaminim 17 bende iğne kullandım doktor ömür boyu dedi 5ay sonra bıraktımCanım kızıma krem verdi 1 yıl kullanacak sonra gecmezse ışık tedavisine basliycak kan istedi bizdende kan ilacı ve B12 iğnesi verdi
Sende diyette olduğunu söyle sana takviye versinler değerlerinin düşmemesi lazım bu hastalık immun sistemiyle alakalı oldugu için değerlerinin düşük olmaması lazım.
Benim 1gunde ortaya çıktı yoktu vitiligo dedi doktor şok oldumSoguk alginligi canim gribe dogru gidiyor yemek hazirliycak gücüm yok öyle böyle idarecetcez artik bi kac gün
Olalim canim ama ben önce bi iyileseyim zira hicbisey yapcak halim yok suan
Tesekkür ederim canim
Vitiligon mu var ? Benimde 1 yasindaki oglumun bacaginda bexaz bi leke var doktoruna gösterdim ama önemsemedi cildiyeye göstericem bide insallah degildir
Benim yaşadığım stresi kim yaşamış bacı benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir bu günüme bin şükür diyorumCanım kızıma krem verdi 1 yıl kullanacak sonra gecmezse ışık tedavisine basliycak kan istedi bizdende kan ilacı ve B12 iğnesi verdi
sorarım ben zipzipe
Tmm tmm kızma hemen şaka yaptımsorarım ben zipzipe
Araya dalayim dedimÇok memnun oldum. Canim bende 33yasindaymisim2cocuk Annesiyim ev hanimiyim Erzurum da yaşıyorum
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce hepiniz iyi olursunuz.Sgl ,unutmam ama reglde olamadım pek eksi olacagimida sanmıyorumtamam
Teşekkür ederim
Tebrik ediyorum seni canım, ben şu an açlıktan ölüyorum ama tutuyorum kendimi. Şeytana uyup biseyler yiyecektir, dedim ki koş takıma unut yemeğiKaçamak siz 10.günüm kaptanım ben temizim
Ben de 16.30 da yedim canım ama çok acıktım. Normalde 17.30 ya da 18.00 de yerim en geç. Akşam acıkıyor musun.Ebeçsen istedikten sonra neden olmasın kuzum ben alıştım önceden 3ogun bide ara öğün yapıyordum şimdi no No No
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?