Kolay gelsin ablaBugün yine işler beni bekliyor ama başım çok ağrıyor işim zor bugün
BencedeEvlilik erkeklere yarıyor sanırımbanada yaramadı kilo vs olarak ☺
Söyle söyle daha be söylicenHerkesinde alinganligi üzerindebişey söyletmiyorlar kendilerine
Iyiki bugün baslamıssın canım biraz daha beklesen daha kötü olacakmıs
Aynn öyle çok sistim zaten anladım ..ben çabuk alıp çabuk veriyorum inşallah çabucak giderIyiki bugün baslamıssın canım biraz daha beklesen daha kötü olacakmıs
O zaman cabuk geldiği gibi gidecektir canımAynn öyle çok sistim zaten anladım ..ben çabuk alıp çabuk veriyorum inşallah çabucak gider
Süpersin canım510 ip atladım
70 in altında başlamak güzel motivasyon canım. Hedefine çok geçmeden ulasirsin bence.
Bu zımbırtı kendisi mi sayıyor can kaç kez atladigini. Her seferinde tuşa falan basmiyorsun dimi zikirmatik tarzı aletler gibi.510 ip atladım
Bu zımbırtı kendisi mi sayıyor can kaç kez atladigini. Her seferinde tuşa falan basmiyorsun dimi zikirmatik tarzı aletler gibi.
Anladım canım sağol. Ben kendim atlarken sayamiyorum ipsiz olanı.Kendi sayıyor canım. Başlamadan kilonu giriyorsun sonra o kendi sayıyor. Ama hafızası yok bırakınca sıfırlanıyor.
İp bu. Ben de kendim sayamıyorum çocuklar kafamı karıştırıp duruyorAnladım canım sağol. Ben kendim atlarken sayamiyorum ipsiz olanı.
Cook iyi canım onuda haftaya kadar verebilirsin bence listeye girersinbirmuhendisanne canım tartildim, 66.5 çıktım. İstersen yarın sabah da tartilirim onu baz alırız yarışma için..
Z zipzip - çok kilo almamisim canım. Düğün zamanı şehir dışında kaldığım günlerde ve annemler burdayken fazla abartmistim ama hareketli olmam iyi gelmiş sanırım.
Ben ipsiz yaparken çok seri bir şekilde atlıyorum, yavaş yaparsam zorlanıp devam edemiyorum. Atlama hızıma yetişemiyorum karışıyor sayarkenİp bu. Ben de kendim sayamıyorum çocuklar kafamı karıştırıp duruyor
İple daha iyi kalori yakılıyor ip alsana.Ben ipsiz yaparken çok seri bir şekilde atlıyorum, yavaş yaparsam zorlanıp devam edemiyorum. Atlama hızıma yetişemiyorum karışıyor sayarken
Yemin ederim bu sitenin sana garezi var, ben yine iki zıpzıp arasından doğru olanı seçtim, yine değiştirmişCook iyi canım onuda haftaya kadar verebilirsin bence listeye girersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?