Aldım da çok dandik çıktı canım yaa, ipin hiç ağırlığı yok doğru düzgün cevrilmiyor. Yenisini almam lazım.İple daha iyi kalori yakılıyor ip alsana.
Evet ip çok farkediyor. Benim 3. bu. Diğerleriyle 10 tane bile atlaymıyordumAldım da çok dandik çıktı canım yaa, ipin hiç ağırlığı yok doğru düzgün cevrilmiyor. Yenisini almam lazım.
Herkes öyle diyor benim nick değişmem lazım sanırım site bile zıpzıp olmamı istemiyorYemin ederim bu sitenin sana garezi var, ben yine iki zıpzıp arasından doğru olanı seçtim, yine değiştirmiş
Ben 68 e dayandım zannediyordum, korkudan tartiya çıkamıyordum. Çok iyi geldi bu kiloyu görmek. Şimdi gelsin güzel menüler sporlar ve eksiler.
Yakın zamanda 62 ydim .. inşallah canım kişa girerken hedefime ulaşmış olurum inşallah70 in altında başlamak güzel motivasyon canım. Hedefine çok geçmeden ulasirsin bence.
Çok sglÇok geçmiş olsun canım
Çok sglGeçmiş olsun Konya’nın neresine geldinizz?
Çok sglÇok çok geçmiş olsun cnmAcil şifalar
Çok sglÇok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce hepiniz iyi olursunuz.
BAya uzakmış. Yine de kulenin o tarafa yolun düşerse kahveye beklerimÇok sgl
Çok sglSelçuklu yazir
Çok sgl
Çok sgl
Cnm benim için hiç fark etmez, sen nasıl uygun görürsen öyle yapalım :)birmuhendisanne canım tartildim, 66.5 çıktım. İstersen yarın sabah da tartilirim onu baz alırız yarışma için..
@zipzip- çok kilo almamisim canım. Düğün zamanı şehir dışında kaldığım günlerde ve annemler burdayken fazla abartmistim ama hareketli olmam iyi gelmiş sanırım.
Benimki de öyle hiç atlanmiyor. Markası var mı ipininEvet ip çok farkediyor. Benim 3. bu. Diğerleriyle 10 tane bile atlaymıyordum
Benim de nick degisesim varHerkes öyle diyor benim nick değişmem lazım sanırım site bile zıpzıp olmamı istemiyor
Hadi bakalım bugünden itibaren menülerde gelsin haftaya cuma da 500 gramı vermis olursun listeye alırız
DEcathlondan aldımBenimki de öyle hiç atlanmiyor. Markası var mı ipinin
Cook da alısmıstım zıpzıp a ama bakalım bir düşüneyim sende değiş istersenBenim de nick degisesim varhaftaya inşallah biraz daha verip düzgün bir yuzdeyle girerim. Ne de olsa bölünecek
Yine göreceksin o güzel kiloları canım. Çok geçmeden dur demişsin en azından kendine.Yakın zamanda 62 ydim .. inşallah canım kişa girerken hedefime ulaşmış olurum inşallah
Sen bugün tartilmamissindir diye öyle söyledim canım. Sabah tekrar tartilirim ben. Rekabet umarım ikimize de çok iyi gelirCnm benim için hiç fark etmez, sen nasıl uygun görürsen öyle yapalım :)
Çok iyi bir haber bu, hareket etmek çok önemli ve sende mükemmel spor yapıyorsun@zipzip- çok kilo almamisim canım. Düğün zamanı şehir dışında kaldığım günlerde ve annemler burdayken fazla abartmistim ama hareketli olmam iyi gelmiş sanırım.
Ben baktım menüye bana zor geldi o kadar şeyi hazır bulundurmak. İnşallah faydasını görürüzBenim detoks iyi gidiyor harfiyyen uydum bu saate kadar, bundan sonrası önemli benim için ,hergün ayrı menü var yarınki menü daha iyi yumurta ve et var
3 değil mi canım. Bayağı düşük olacak desene.Cook da alısmıstım zıpzıp a ama bakalım bir düşüneyim sende değiş istersen
Evet canım 4 e bölünecek haftaya yüzden
Dogru 3 canım bir an yanlıs düşünmüsüm3 değil mi canım. Bayağı düşük olacak desene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?