Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herkes öyle diyor benim nick değişmem lazım sanırım site bile zıpzıp olmamı istemiyor
Hadi bakalım bugünden itibaren menülerde gelsin haftaya cuma da 500 gramı vermis olursun listeye alırız

Cnm benim için hiç fark etmez, sen nasıl uygun görürsen öyle yapalım :)

@zipzip- çok kilo almamisim canım. Düğün zamanı şehir dışında kaldığım günlerde ve annemler burdayken fazla abartmistim ama hareketli olmam iyi gelmiş sanırım.
[/QUOTE]
Çok iyi bir haber bu, hareket etmek çok önemli ve sende mükemmel spor yapıyorsun

Herkes öyle diyor benim nick değişmem lazım sanırım site bile zıpzıp olmamı istemiyor
Hadi bakalım bugünden itibaren menülerde gelsin haftaya cuma da 500 gramı vermis olursun listeye alırız
Benim de nick degisesim var haftaya inşallah biraz daha verip düzgün bir yuzdeyle girerim. Ne de olsa bölünecek

@zipzip- çok kilo almamisim canım. Düğün zamanı şehir dışında kaldığım günlerde ve annemler burdayken fazla abartmistim ama hareketli olmam iyi gelmiş sanırım.
Çok iyi bir haber bu, hareket etmek çok önemli ve sende mükemmel spor yapıyorsun
[/QUOTE]
Çok sağol canım, hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…