Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

regl oldum ben şükür.
Yarın tartılacağım bakalım kaç olmuşum
Konserve domates , fasulye , patlıcan , turşuyla uğraşıyorum Bugünlerde.
Salça da yaparsam işim bitecek. Yememe elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum olduğu kadar
Sohbetiniz çok güzel . Sayfaları hep okuyorum gelmesem de . Bi gün geleceğim aranıza
hissediyorum çok az kaldı

30 sayfa geçmişi okuyordum kaptanım
Çok şükür iyiyim sen nasılsın
Yine az birikmis canım
Iyiym bende seni görünce yazayım dedim
Eline sağlık canım kısın afiyetle yersiniz insallah,
Hadi bakalım işlerini bitir senide bekliyoruz
Zipzip- canım kaptanımm, annemi yarın gönderiyorum yarından sonra gelirim artık. Yarın bildirime girer çıkarım. 13:00 gibi yapabilirim sanırım. O ara boşluğum olacak.
Tamam canım benim pazartesi günü kilonla ilgili yazdım gördün mü canım
Herkese iyi günler hanımlar
Iyi günler canım

Sen bugün tartilmamissindir diye öyle söyledim canım. Sabah tekrar tartilirim ben. Rekabet umarım ikimize de çok iyi gelir
Yarın sabahtan tartılır ona göre başlarız o zaman cnm. Bu hafta regl sebebi ile baya kaçamak yaptım ben tartıda çok bişey beklemiyorum açıkçası

Yarın sabahtan tartılır ona göre başlarız o zaman cnm. Bu hafta regl sebebi ile baya kaçamak yaptım ben tartıda çok bişey beklemiyorum açıkçası
Nasılsa haftaya cuma sonucu önemli canım, ben de bu hafta çok kaçamak yapmıştım. Yarından itibaren ikimiz de çok sıkı yaparız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…