- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
cumaya 75 le gelcem inşallahAfiyet olsun canım da bugün için sişkinlik yapmıstır
Günaydın canım ❤
Günaydın canım cook erken tartılmıssın
Günaydın canım
Günaydın canım ❤
Misafirlerin varkende azar azar yersin dengelersin canım
Günaydın hayırlı cumalar canım ❤
Dogum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu seneler diliyorum
Iki haftadır sabitsin evde olmayınca zor oluyor biliyorum ama yinede haftaya güzel eksiler bekliyorum
Bundan sonra düzenli menü ve katılım bekliyorum
Günaydın ablacım ❤
Hakkaten bir hafta verip diger hafta alıyorsun bu hafta kacamaksız bir hafta olsun canım
Günaydın canım ❤
Regle göre yine iyi canım tebrik ederim
Evde olmayınca sonuc böyle sanırım ne zaman evine döneceksin
Günaydın canım tebrik ederim az ama eksi olması iyidir
Günaydın canım ❤
Günaydın canım tebrik ederim güzel eksi ile gelmişsin
Tamam canım cook gecmis olsun
Teşekkür ederim canımDoğum. Günün kutlu olsun bebem iyiki Doğmuşsun❤
Biz derken büyük artı olanları demiştimO ne demek kix biz yarışmıyor muyuz :
Günaydın canım ❤Günaydın kizlaaar
Tebrik ederim canım. Bu arada ben de tartildim 66.5 im canım.Kızlar günaydınnn ❤ Yolda olduğum için yazamadım.
Geçen cuma: 63.2
Bugün: 63
Fark:-200 gr
%0.32
Tebrik ederim canım yine güzel eksi haftaya daha iyi olurGeçen cuma 96,1guncel 95.5 - 600 hiç hoşuma. Gitmedi ben daha çok bekliyordum
Günaydın canım ❤
Buraya yapabilirsin canımTartilip çıktım ama acele çıktım evden. Dünün yorgunluguyla uyuyakalmışım
Kilo bildirimlerini nereye yapiyoruz cannim
Tamam canım o zaman haftaya listeye alalım 63 ü baslangıc kilosu alırızBuraya yapiyoruzzz gördüm
63.0 ile başlıyorum ben. Pazartesi daha net bir bildirim yapacağıma ve cuma gününe guzel bir eksiyle başlayacağıma söz veriyorum kaptanim. Hedef kilomu belirlemeni bekliyorum. Hamile olmadığım sürece gunde enaz 1000 ziplamaya devam edeceğime and içerim.
Tamamdır . Ozaman kac oluyo hedef kiloo. Bian once zayıflamam lazim benim.Tamam canım o zaman haftaya listeye alalım 63 ü baslangıc kilosu alırız
En az yüzde 10 olursa 56.7 ile mezun olman gerekiyor canımTamamdır . Ozaman kac oluyo hedef kiloo. Bian once zayıflamam lazim benim.
Bu kadar dikkat etmeme rağmen hiç olmadı spora mi başlasamTebrik ederim canım yine güzel eksi haftaya daha iyi olur
Olabilir canım sporsuz olmuyorBu kadar dikkat etmeme rağmen hiç olmadı spora mi başlasam
Çok iyiii.En az yüzde 10 olursa 56.7 ile mezun olman gerekiyor canım
Bu hafta daha çok asilmam lazımOlabilir canım sporsuz olmuyor
Bu hafta takım olarak kötüyüz haftaya herkesin dikaktli olması gerekiyorBu hafta daha çok asilmam lazım
Tebrik ederim ablacım cook güzel izin kilona az kaldıGeçen cuma: 88.1
Bugün: 87
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?