- 21 Aralık 2016
- 9.017
- 41.389
- 548
Olur . İnşallah hakkını verebilirim.Tebrik ederim canım güzel eksi ile gelmissin
Liste için ne düşünüyorsun girmek istiyor musun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur . İnşallah hakkını verebilirim.Tebrik ederim canım güzel eksi ile gelmissin
Liste için ne düşünüyorsun girmek istiyor musun
Tamam canım senide ekliyorum hayırlı olsunOlur . İnşallah hakkını verebilirim.
Güzel vermişsin. İnşallah yakında listede olacağız.Geçen cuma : 88.1
Bugün: 87
Evet insllh eve geçince devam edicemSen güzel spor yapiyordun normalde dimi canım.
Teşekkür ederimTebrik ederim![]()
Tebrik ederim canım güzel bir eksi.Günaydın hemen kilomu yazıyorum
Geçen Cuma 66,5
Bu Cuma 65,8
Fark -700
Tebrik ediyorum canım güzel eksi.Gece hafta 71.6
Bu hafta 71
Fark 600gr
Cok fazla artı değilsin ama bugünden sonra düzenli menü paylasımı ve az da olsa spor bekliyorum canımDisardaydim yeni eve geldim
Gecen cuma 63.6
Bu cuma 63.8
+200 regl sisligi mahvetti beni
benim gibi bi turlu mezun olamayan biri dahaHemen tanışalım o zman ben de 3 yıldır cuma takimlarindayim ama mezun olamadım tam yaklaştım derkene bebek düşündük geri hoop başa sardım ama bu sefer mezun olmam lazım :)
Tamam canim bu hafta super olcam soz veriyorum sanaCok fazla artı değilsin ama bugünden sonra düzenli menü paylasımı ve az da olsa spor bekliyorum canım
Canım gecen cuma 54.8 olarak bildirim yapmıstın 100 gram artıdasınGeçen Cuma 55.6
Bu Cuma 54.9
Fark -700
% 1.25899
Tebrikler canımGeçen cuma 66,5
Bu cuma 65,8
Fark -700
Regl bitince eksileri görürsün canımDisardaydim yeni eve geldim
Gecen cuma 63.6
Bu cuma 63.8
+200 regl sisligi mahvetti beni
Tebrikler canımGeçen Cuma 55.6
Bu Cuma 54.9
Fark -700
% 1.25899
Canım görmedim mesajını, şimdi geriye dönük bakacağım.Yine az birikmis canım
Iyiym bende seni görünce yazayım dedim
Eline sağlık canım kısın afiyetle yersiniz insallah,
Hadi bakalım işlerini bitir senide bekliyoruz
Tamam canım benim pazartesi günü kilonla ilgili yazdım gördün mü canım
Iyi günler canım
Tamam canımCanım görmedim mesajını, şimdi geriye dönük bakacağım.
Son yazdığım kilomu hatırlayamadım mesajıma baktım 55.6 önceki cuma mıydı o? Ee almışım bu durumda 100 grCanım gecen cuma 54.8 olarak bildirim yapmıstın 100 gram artıdasın
Olsun canım haftaya verirsinSon yazdığım kilomu hatırlayamadım mesajıma baktım 55.6 önceki cuma mıydı o? Ee almışım bu durumda 100 gr![]()
Ahh çok kötü oldu bu, bende görünce sevinmiştim iyi yine de vermişim diye, profilim yanılttı beni onu düzelteyim hemen kaptanım. Annemi biraz önce bindirdim, artık kaçamak bahanem de yok :)Olsun canım haftaya verirsin![]()
Evet canım profilin yanılttı hatta pazartesi de yazmıstım sana ama girmediğin için göremedinAhh çok kötü oldu bu, bende görünce sevinmiştim iyi yine de vermişim diye, profilim yanılttı beni onu düzelteyim hemen kaptanım. Annemi biraz önce bindirdim, artık kaçamak bahanem de yok :)
Çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsun. Zaman ne çabuk geçti, bir şey anlayamadım sanki. Şu profili hemen düzelteyim aklımdayken. Bakarım şimdi canım geriye dönükEvet canım profilin yanılttı hatta pazartesi de yazmıstım sana ama girmediğin için göremedin
Annenle güzel bir hafta gecirmissindir insallah canım Allah kavustursun yine gelsin yanına![]()