Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen yazdığımda da 55.6 ya göre yazmışım kusura bakma canım. En azından öncekine göre 100 gr daha inmiş en azındanCanım gecen cuma 54.8 olarak bildirim yapmıstın 100 gram artıdasın
Olsun canım yogunlugundan dolayı karısmıstırGeçen yazdığımda da 55.6 ya göre yazmışım kusura bakma canım. En azından öncekine göre 100 gr daha inmiş en azındanSıkı yönetime giriyorum bugün kaptanım bu kadar gevşemek yeter
bak ya kilo aliyosun yine de seni gecemiyorumSon yazdığım kilomu hatırlayamadım mesajıma baktım 55.6 önceki cuma mıydı o? Ee almışım bu durumda 100 gr![]()
Bu hafta gecicem seni rakibem haberin olsunGeçen yazdığımda da 55.6 ya göre yazmışım kusura bakma canım. En azından öncekine göre 100 gr daha inmiş en azındanSıkı yönetime giriyorum bugün kaptanım bu kadar gevşemek yeter
Cok iyi canimMerhaba kızlar yeni eve girdim kilom;
Pazartesi 79.900
Güncel 79.100
Fark eksi 800 gr
Tebrik ederim canım güzel eksiMerhaba kızlar yeni eve girdim kilom;
Pazartesi 79.900
Güncel 79.100
Fark eksi 800 gr
Teşekkür ederimTebrik ederim canım güzel eksi
Cok iyi canim![]()
Sağol canımTeşekkür ederim![]()
Tebrik ederim
Tebrik ederim
Geçmiş olsun
Geçen hafta çok mu verdin, ondandır. Tebrik ederim
Tebrik ederim
Listeye girince bana bişeyler oluyo veremiyorumBu eksiyle keşke olsaydın canımbugün durum fena gözüküyor
Yarısıyorsun ama listede değilsin canım iki hafta sonra listeye giriyorsun
Anka kendi isteği ile ayrılmıstı 6 ay dolmasını bekliyor liste için
Gulenyuzumsunsen mayısda mezun olmus 6 ay dolması gerekiyor
Son 6-7 haftadır cok güzeldi hep derece yaptık ama bugün durum cok kötüOnu anladım canim da bdirim yapan arkadaşlar genelde artıdaydı sadece 2 kişi eksideydi de o yüzden genel olarak yazdım. Herkes dikkat etsin tabii listede olanlar ekstra dikkat etsin de birinci olalim hic arti cikan olmasin insallah :![]()
Bu hafta takım olarak kötüyüz haftaya herkesin dikaktli olması gerekiyor
Nasıl yani herkes artıdaSon 6-7 haftadır cok güzeldi hep derece yaptık ama bugün durum cok kötü
Haftaya daha iyi olacagız insallah