Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım gecen cuma 54.8 olarak bildirim yapmıstın 100 gram artıdasın
Geçen yazdığımda da 55.6 ya göre yazmışım kusura bakma canım. En azından öncekine göre 100 gr daha inmiş en azından :D Sıkı yönetime giriyorum bugün kaptanım bu kadar gevşemek yeter

Son yazdığım kilomu hatırlayamadım mesajıma baktım 55.6 önceki cuma mıydı o? Ee almışım bu durumda 100 gr :cry:
bak ya kilo aliyosun yine de seni gecemiyorum:D sen 100 ben 200 gr almisim bari gecen hafta olsa seni gecerdim bi kereligine de olsa:D off sanssssss
Geçen yazdığımda da 55.6 ya göre yazmışım kusura bakma canım. En azından öncekine göre 100 gr daha inmiş en azından :KK70: Sıkı yönetime giriyorum bugün kaptanım bu kadar gevşemek yeter
Bu hafta gecicem seni rakibem haberin olsun :rolleyes: :rapci:

Yarısıyorsun ama listede değilsin canım iki hafta sonra listeye giriyorsun
Anka kendi isteği ile ayrılmıstı 6 ay dolmasını bekliyor liste için
Gulenyuzumsunsen mayısda mezun olmus 6 ay dolması gerekiyor

Onu anladım canim da bdirim yapan arkadaşlar genelde artıdaydı sadece 2 kişi eksideydi de o yüzden genel olarak yazdım. Herkes dikkat etsin tabii listede olanlar ekstra dikkat etsin de birinci olalim hic arti cikan olmasin insallah :😘

Onu anladım canim da bdirim yapan arkadaşlar genelde artıdaydı sadece 2 kişi eksideydi de o yüzden genel olarak yazdım. Herkes dikkat etsin tabii listede olanlar ekstra dikkat etsin de birinci olalim hic arti cikan olmasin insallah :😘
Son 6-7 haftadır cok güzeldi hep derece yaptık ama bugün durum cok kötü :(:(
Haftaya daha iyi olacagız insallah

Back
X