- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Zaten senden tanıdım takımıBeni gördüysen dogru yerdesindir
Allah kabul etsin canım :)Kahvaltı yapıldı Ev temizliği bitti duş alayım Namazimi kılıp geliyorum bensiz dedikodu yapmayın yaparsanız da az yapın kaçırmim
Kolay gelsin canım görüşürüzÇıkıp işlerime bakayım, bir ara gelirim, kaç sayfa okudum hala dündeyim, ne çok konuşmuşsunuz ya, az konuşun çok spor yapın
Ben dün yine evde değildim canım ani bir kararla yollara düştük, gece döndük eve yazamadım.Az once baktım menülerin cogu yine yazılmamıs
Tekerleme yazmışsın bizeHerkes eşiyle mi yapsa ya ben adanın döneceğini, snglmlk in izininin bittiğini, enerji_kusağının annesinin gittiğini bilmiyordum
Günaydın arkadaşlar. Ev ahalisi hala uyuduğu için aç bir şekilde bekliyorum. Öğlen olmuş yahu gidip uyandirayim herkesi.
Günaydın canım ❤Ben dün yine evde değildim canım ani bir kararla yollara düştük, gece döndük eve yazamadım.
Leslie 20 dk Lık boosted walk puanı yok
2 mil gibi kabul etsem
Dakikasi 3 puan diyor 60 puan cepte
30 dk ev isi yaptim 10 puan da oradan toplam 70
Dün aksam da konustuk canım yapalım da hep birlikte karar verelimZipzip- yeni sporlar için bir puan listesi mi olustursak acaba.
Ev işine de puan varmış dikkat etmemişimLeslie 20 dk Lık boosted walk puanı yok
2 mil gibi kabul etsem
Dakikasi 3 puan diyor 60 puan cepte
30 dk ev isi yaptim 10 puan da oradan toplam 70
Yaa benim bu ikinci biber ilki çürüdüSupermissin :) o ruh halinden bana da ver
Cumaya -2 gelmeli
Kolay gelsin
Ben de Çarşamba akşamı yaptım o işleri hava iki gündür kapalıydı bu gün açtı inşallah kurur patlicanlarimdan telef olanlar varyine alıp biraz daha yapmayı düşünüyorum...
Benimdeeee ama mızıkçı olmayalım şimdi ilk gündenEv işine de puan varmış dikkat etmemişim
Benim ekstra spor yapmama gerek yok o zaman
Yaa kotu hissettim kendimiVay vay vayy eski rakibemin yeni rakibesi var artıkYinede gönlümde rakibem kalacaksın ilkler unutulmaz :)))
Tamam canımYemek yapıyorum 3de kayın validem görümcem eltim parka gidiyoruz piknik yapmaya sakin olun hamur işi yok söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?