- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Rakibin istese de gelemez şuan :))))Kızlar bebemi uyutup leslie 20 dk boosted walk yapacağım
Gelen var mii rakibim hariç ahahahah
Yine sen iyisin, hele ben kendim dışında onları hiç bilmiyordumÇok şey kaçırmışım çok... Benim rakibim bizim takımdan mı başka takımdan mı onu bile bilmiyorum, yeni gelenlerden miydi acaba
Hımm şimdi anladım, severim iddialı insanı, hoş geldin canım aramızaÇok eskiden takildim cuma gruplarında en son 12. gruptaydim hamile kalınca ayrıldım canım
Burada yeniyim ama çok iddialıyım
Aaa ben unuttum çok pardonAz once baktım menülerin cogu yine yazılmamıs
Baska takımdan kimse yok canım hepsi bizim takım 21 kişi var listedeYine sen iyisin, hele ben kendim dışında onları hiç bilmiyordumÇok şey kaçırmışım çok... Benim rakibim bizim takımdan mı başka takımdan mı onu bile bilmiyorum, yeni gelenlerden miydi acaba
Onu hiç yapmadım zorlugu nasıl canım 2 mil ile 3 mil hangisine yakınsa ona göre puan belirleyeiblirizLeslie 20 dk Lık boosted walk puanı yok
2 mil gibi kabul etsem
Dakikasi 3 puan diyor 60 puan cepte
30 dk ev isi yaptim 10 puan da oradan toplam 70
Olsun canım sen yazıyorsun zaten hepAaa ben unuttum çok pardon
Olur canımGelmedi sanırım canım
Duruma göre baska rakip bulalım
Kaptanım bu kadar kalabalık olduğumuzu bilmiyordumBaska takımdan kimse yok canım hepsi bizim takım 21 kişi var listede
Onu hiç yapmadım zorlugu nasıl canım 2 mil ile 3 mil hangisine yakınsa ona göre puan belirleyeibliriz
Abbowww aş evi gibi 21kisi ne demekBaska takımdan kimse yok canım hepsi bizim takım 21 kişi var listede
Onu hiç yapmadım zorlugu nasıl canım 2 mil ile 3 mil hangisine yakınsa ona göre puan belirleyeibliriz
3 puan güzel bencede
Bu canım
Bende net sayıyı tam bilmiyordum dün eşleştirme yaparken fark ettimKaptanım bu kadar kalabalık olduğumuzu bilmiyordumDemek 1 hafta daha gelmesem takımı tanıyamayacaktım
Burda olduğum halde bende bilmiyordum üzülmeKaptanım bu kadar kalabalık olduğumuzu bilmiyordumDemek 1 hafta daha gelmesem takımı tanıyamayacaktım
Vay vay vayy eski rakibemin yeni rakibesi var artık
Daha eylülde dönenlerde olabilir Sayımız giderek artıyorAbbowww aş evi gibi 21kisi ne demek
Ee iyi bari o zaman :)))) Günlerdir okuyamıyorumya, bir anda sayfada değişik isimler görünce yanlış mı geldim olmuştumBurda olduğum halde bende bilmiyordum üzülme
Beni gördüysen dogru yerdesindirEe iyi bari o zaman :)))) Günlerdir okuyamıyorumya, bir anda sayfada değişik isimler görünce yanlış mı geldim olmuştum
Bende ilk zamanlar öyleydimEe iyi bari o zaman :)))) Günlerdir okuyamıyorumya, bir anda sayfada değişik isimler görünce yanlış mı geldim olmuştum
Oo masallah işler bitmiş canım Allah kabul etsin, az konusuruz sen gelene kadar seni bekliyorumKahvaltı yapıldı Ev temizliği bitti duş alayım Namazimi kılıp geliyorum bensiz dedikodu yapmayın yaparsanız da az yapın kaçırmim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?