Belki akşama ben de çıkarım yürüyüşe hava serinlerse tabi. Acayip sıcak yine. Ne kadar yürümeyi düşünüyorsunBemimde kv evine gitti eşim gelsin yürüyüş yapicam
Benimde kv evine gitti eşim gelince yürüyüşe gidicem
Küçük öyleyse kaç yaşında, benimki yedi. Öğle uykusu yok malesefBenimki de öğlen uyuyor neyse ki
4.5 yaşında, büyük 8 yaşında benimde. O uyumuyor aynenKüçük öyleyse kaç yaşında, benimki yedi. Öğle uykusu yok malesef ☹
Annem kedi istemiyor ikna edemedik canım artık evlenince evime alırım
Dogru sen bu hafta ev işleri ile yoruldun canım dinlenmek güzel gelmistir
Görüşürüz canım
Sende cok erken kalkmıssın
Aksam herkes yazsın puanları konusalım canım
Süpersin canım rekabet işe yaramıs
Sevdim tl hesabını
Cardio genelde daha avantajlı canım
6 puan olsun o zaman
1 saat yürürüm tempolu bu ara düzenli spor yaptığım için daha zindeyim eskiden olsa 1 saat tempolu yürüyemez tikanirdim yanii spor cok güzel biseyBelki akşama ben de çıkarım yürüyüşe hava serinlerse tabi. Acayip sıcak yine. Ne kadar yürümeyi düşünüyorsun
Zor olur zaten canım hem calısırken uzun sporlar yapmak bebeğinde varYuppppiii 6 puanı duydum ki kesin yaparim olumcul ama olsun ahahaah
Işten ev girmek zaten 18.30 civarı
O yüzden çok uzun şeyleri yapmam ben malesef
Zor olur zaten canım hem calısırken uzun sporlar yapmak bebeğinde var
Spor gercekten sağlık getiriyor. Bennde önceden oturduğum bölgenin etrafında bir tur zor atardım. Şimdi iki tur bile öyle zorlamiyor. Giderek de arttiririz tempomuzu.1 saat yürürüm tempolu bu ara düzenli spor yaptığım için daha zindeyim eskiden olsa 1 saat tempolu yürüyemez tikanirdim yanii spor cok güzel bisey
KesinlikleSpor gercekten sağlık getiriyor. Bennde önceden oturduğum bölgenin etrafında bir tur zor atardım. Şimdi iki tur bile öyle zorlamiyor. Giderek de arttiririz tempomuzu.
Hadi bakalım insallah canımAynen öyle canım valla
Bugün ve yarın güzel değerlendireyim evdeyken
Menüm örnek menü seçilecek inşallah çok iyi gidiyorum
Akşam diğer gruba yazarim
MerhabaaaMerabalar ben geldim☺
Hosgeldin canımMerabalar ben geldim☺
Merhabaaa
Hosbuldum nasilsiniz kizlarHosgeldin canım
Imkansız değil canım basarabilirsinZipzip- canim ben bugun bi karar aldim 2020ye mutlaka 54 kilo gircem İnsallah 4ay var ayda 2 kg versem bile yetiyor yarindan dukan birasi yapmayı da dusunuyorum
Iyiyim canım sen nasılsın her cumartesi oldugu gibi calısıyorumHosbuldum nasilsiniz kizlar☺❤
İnsallah canimImkansız değil canım basarabilirsin
Iyiyim canım sen nasılsın her cumartesi oldugu gibi calısıyorum
Iyi gidiyor canım havalar sıcak aksam olsada eve gitsem diye bekliyorum :)))İnsallah canim
Kolay gelsin nasil gidiyo
12.takimi yazmamış nankörİlk 1. Takımla başladım. Uzun süre kaptanlık yaptım. Sonra 2 de, 4 te, 5 te, 6 da, 8 de, 13 te bulundum. Kolay mı 9 senedir buralardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?