Börek sarma ve tatlı mı yedinBende tatlımı böreğimi sarmami yedim çay keyfi yapıyorumspor yapanlardan akşam Bi kaç puan toplarım kendime hemi gızlar
olsun ya yakinda kis geliyor bu sicaklari cok aricaz sonraIyi gidiyor canım havalar sıcak aksam olsada eve gitsem diye bekliyorum :)))
Bence blöf yapiyosun rakiplerin icin dimiBende tatlımı böreğimi sarmami yedim çay keyfi yapıyorumspor yapanlardan akşam Bi kaç puan toplarım kendime hemi gızlar
Dogru diyorsun kısı hiç sevmiyorumolsun ya yakinda kis geliyor bu sicaklari cok aricaz sonra
Yok ya yememiştir bence :)Börek sarma ve tatlı mı yedin
Ben iyiyim teşekkürler canım hazırlanıyorum yürüyüşe çıkıcam sen nasilsinHosbuldum nasilsiniz kizlar☺❤
Gecen kis boyu hatirliyosun yaz gelse de yurusem diyodumDogru diyorsun kısı hiç sevmiyorum
Bence yemedi açlıktan serap görüyorBörek sarma ve tatlı mı yedin
Bence yememissindirBende tatlımı böreğimi sarmami yedim çay keyfi yapıyorumspor yapanlardan akşam Bi kaç puan toplarım kendime hemi gızlar
Oo kolay gelsinBen iyiyim teşekkürler canım hazırlanıyorum yürüyüşe çıkıcam sen nasilsin
Herkes yemediğini düşünüyor bakalım görcez :))Yok ya yememiştir bence :)
Tamam canım bende onu merak etmiştim gecmis olsun dediğimi söylersin konusursanZipzip- kaptanim adanin çok ağrısı varmış yarın gelebilecek takıma
Yaz geldide cok yürüyüş yapmadın kiGecen kis boyu hatirliyosun yaz gelse de yurusem diyodumkis sevilir mi ya
Bak bu daha mantıklı geldiBence yemedi açlıktan serap görüyor
Kiz nasil yapmadimYaz geldide cok yürüyüş yapmadın ki
Teşekkür ederim sanada kolay gelsin ben çıkıyorum şimdiOo kolay gelsin
Bizim evdede temizlik kosturmacasi var
Aşk olsun kaptanım nasıl yediğimi düşünürsün kızlar beni senden iyi tanıyo yemedim tabiki de spor yapıyorumHerkes yemediğini düşünüyor bakalım görcez :))
Tamam canım bende onu merak etmiştim gecmis olsun dediğimi söylersin konusursan
Yaz geldide cok yürüyüş yapmadın ki
Bak bu daha mantıklı geldi
Helal sana canım. Ne sporlar yaptın bakalım.Aşk olsun kaptanım nasıl yediğimi düşünürsün kızlar beni senden iyi tanıyo yemedim tabiki de spor yapıyorum
Ben cok göremedim nedenki acaba :))Kiz nasil yapmadim
Menu yazmadigim gunler bile 10000 adim atiyodum
Düşünmedim tabiki canımAşk olsun kaptanım nasıl yediğimi düşünürsün kızlar beni senden iyi tanıyo yemedim tabiki de spor yapıyorum
O ara cok yogundum ya menu falan yazamiyodum:))Ben cok göremedim nedenki acaba :))
Anladım :))O ara cok yogundum ya menu falan yazamiyodum:))
Benim rakibem gümbür gümbür geliyorHadi ben spora devam. 180 puan cepte
Ben yeni gelebildim, iyi akşamlar diyeyim canım
Sen kendini yorma rakibem sporda neymiş, börekleri , sarmaları yede enerji alAşk olsun kaptanım nasıl yediğimi düşünürsün kızlar beni senden iyi tanıyo yemedim tabiki de spor yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?