Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allah Allah yaşlı mı kuşunuz abla, ne yapılır ki hiç anlamadığım şeylerden biri. Geçmiş olsun, üzülme ablacım, birinden bilgi alsanız keşke
Veterinere götüreceğiz bakalım inşallah yaşar, birdaha kuş almam çok vicdan azabı yaşıyorum , onları kafese kapatmak çok kötü ,özgür olmalılar

Oğlumun okulundaki havuzu veliler de kullanabiliyor canım orayı düşünüyorum, eşim de gelmek istiyor ama hala net karar veremedi. Bikac gune netlesir kendim giderim olmazsa.

Oğlumun okulundaki havuzu veliler de kullanabiliyor canım orayı düşünüyorum, eşim de gelmek istiyor ama hala net karar veremedi. Bikac gune netlesir kendim giderim olmazsa.
Yüzme sporunu devam ettirirsen çok güzel gerçekten

Veterinere götüreceğiz bakalım inşallah yaşar, birdaha kuş almam çok vicdan azabı yaşıyorum , onları kafese kapatmak çok kötü ,özgür olmalılar
Çok doğru dedin abla ya gerçekten vicdan azabı. Bende hayvanların kapatılmasına karşıyım çünkü özürlüğü ister istemez kısıtlanıyor inşaallah tedavi edebilirler

Ex rakibe ha Ne yapayım canım 1 haftadır sallamıştım her şeyi şimdi acısını çıkarıyorum, artı bile çıktım ilk defa hesaplayamadım elim ayağıma dolaştı Nasıl derece yapacaz ya böylle yapmazsam eski can rakibem ❤

Domatesi çok severim ekmeğide öyle ,ikisi bir arada olunca asla dayanamam
Ahh ahh, bende çocukken ne çok severdim beyaz ekmek arası domates ve peyniri. Oyun arası annemden isterdim, şimdi onun bile tadı yok. O ekmekler yok artık. Bakkaldan alırdım ekmekleri eve gidene kadar neredeyse ekmeğin birini yer bitirirdim, öyle lezzetliydi meret....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…