- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- 198
Veterinere götüreceğiz bakalım inşallah yaşar, birdaha kuş almam çok vicdan azabı yaşıyorum , onları kafese kapatmak çok kötü ,özgür olmalılarAllah Allah yaşlı mı kuşunuz abla, ne yapılır ki hiç anlamadığım şeylerden biri. Geçmiş olsun, üzülme ablacım, birinden bilgi alsanız keşke
İlk sayfada düzenleme yapalım ama nasıl yazacağım demişsin ya ondan sordum düzenleme yapamıyor musun diye. Ben sanırım ne demek istediğini anlamamisimBen sürekli ilk sayfayı düzenliyorım canım ne değişecek spor puanı mı
Puan için dedim canım herkes karar versin düzenlerimİlk sayfada düzenleme yapalım ama nasıl yazacağım demişsin ya ondan sordum düzenleme yapamıyor musun diye. Ben sanırım ne demek istediğini anlamamisim
Şimdi biraz düzeldi,ama bildiğin öldü ve yeniden canlandı çok korktum , oda bir canlı ve derdini anlatamıyorÇok üzüldüm kiyamiyorum hayvanlara. Hala kötü mü biraz kendine geldi mi.
Oğlumun okulundaki havuzu veliler de kullanabiliyor canım orayı düşünüyorum, eşim de gelmek istiyor ama hala net karar veremedi. Bikac gune netlesir kendim giderim olmazsa.Evet doğru pert oluyordun :)))) Enişte okuyor mu hala buralarıÜzme enişte sonngulen 'cimizi, rekabet kızıştı ne yapalım Temiz bir kapalı havuz bulursan haftada 1 gün bile ne güzel olur canım, umarım okul açılınca kendine vakit ayırabilirsin
Ah kaptanım kıyamam ya nasılda emek veriyorsun takımaPuan için dedim canım herkes karar versin düzenlerim
Tamam canım.Puan için dedim canım herkes karar versin düzenlerim
Yüzme sporunu devam ettirirsen çok güzel gerçektenOğlumun okulundaki havuzu veliler de kullanabiliyor canım orayı düşünüyorum, eşim de gelmek istiyor ama hala net karar veremedi. Bikac gune netlesir kendim giderim olmazsa.
Çok doğru dedin abla ya gerçekten vicdan azabı. Bende hayvanların kapatılmasına karşıyım çünkü özürlüğü ister istemez kısıtlanıyorVeterinere götüreceğiz bakalım inşallah yaşar, birdaha kuş almam çok vicdan azabı yaşıyorum , onları kafese kapatmak çok kötü ,özgür olmalılar
Ah kaptanım kıyamam ya nasılda emek veriyorsun takıma
İnşallah canımÇok doğru dedin abla ya gerçekten vicdan azabı. Bende hayvanların kapatılmasına karşıyım çünkü özürlüğü ister istemez kısıtlanıyorinşaallah tedavi edebilirler
E çok iyiymiş o zaman, umarım üşenmez de gelir o da :)Oğlumun okulundaki havuzu veliler de kullanabiliyor canım orayı düşünüyorum, eşim de gelmek istiyor ama hala net karar veremedi. Bikac gune netlesir kendim giderim olmazsa.
Ex rakibe hasporda menude cok guzel canim
guzel bir menu daha
spor harika ama aksam azda olsa yeseydin keske canim:)
aksam yemegin cok iyiguzel menu ablacim:)
ex rakibemden korkutan bir menu dahakiz boyle yapma yakıp geciyosun ortaligi
ideal guzel bir menu
10 tane
Ben kacamak falan gormuyorum bence guzel bi menu canim
Ahh ahh, bende çocukken ne çok severdim beyaz ekmek arası domates ve peyniri. Oyun arası annemden isterdim, şimdi onun bile tadı yok. O ekmekler yok artık. Bakkaldan alırdım ekmekleri eve gidene kadar neredeyse ekmeğin birini yer bitirirdim, öyle lezzetliydi meret....Domatesi çok severim ekmeğide öyle ,ikisi bir arada olunca asla dayanamam
Iyi geceler canım ❤İyi geceler kızlar
Iyı geceler canım yarın sabah rakip bulurumKizlar herkese hayırlı geceler öpüyorum hepinizi yarın sabah görüşmek üzereZipzip- kaptanımın sanırım sadece benim rakibim yok hâlâ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?