Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ilk sayfada yeniden düzenleme yapalım ama nasıl yazacağım
enerji_kusagi her rakibini kaçırıyor. Hem menüleri çok az hem sporu çok fazla. Kim dayanır ki ona
Az kaldı mezun olacak zaten :)))
Aynen sağolsun kaptan kıyak geçti bana hahah

8 dakikada 150 kalori videosunu yaptım çarpı 6

90 sn plank yaptım

Hesaplicam bakalim daha 1 saat 49 dk var 520 yi geçerim heralde.. hahahh
Dün gece 1 bucuk gibi liste yaptım hiç düşünmedim sporlarınız yarısacak diye
Afiyet olsun canım menün de sporunda güzel
Ben bugün geccem birinci olcam sonra bIrakcam Bu işleri.

Haftaya rakibim anka olur inşallah suphaneke amin
Haftaya değişcem söz

sporda menude cok guzel canim
guzel bir menu daha
spor harika ama aksam azda olsa yeseydin keske canim:)
aksam yemegin cok iyiguzel menu ablacim:)
ex rakibemden korkutan bir menu dahakiz boyle yapma yakıp geciyosun ortaligi
ideal guzel bir menu
10 tane
Ben kacamak falan gormuyorum bence guzel bi menu canim

Domatesi çok severim ekmeğide öyle ,ikisi bir arada olunca asla dayanamam

Abla sen yürüyüşü leslie yi bıraktın mı? Hep yapıyordun
Misafirim vardı canım ondan spor yapamadım maalesef

Çok ağır bir detoks değildi canım bayağı sağlıklı menüler vardı 3 günlüktü ,bayramda çok sağlıksız beslendim telâfi edeyim dedim, sürekli yapmam tabiki çok teşekkür ediyorum düşündüğün için , dukan burasıda içmiyorum bu ara faydası olmuyor artık

Çok kötü bir akşam yaşıyorum maalesef, bir tane muhabbet kuşumuz var 9 yaşında,birkaç gündür hasta gibiydi , 2 gündür iyileşti ötmeye başladı hatta ,akşam bir anda düştü olduğu yere şimdi gözleri kapalı öyle duruyor ölüyor sandım akşamdan beri ağlamaktan başım ağrıyor

Kız napiyim çok yoruyorlardi, bir de ilk sayfada ikisinin puanı farkli olunca öyle yazayım dedim Malesef bitti kurs dönemi. Şimdi başka bir yer ayarlamaya çalışıyorum ama eşimin gönlü yok. Biraz daha ikna olmazsa kendime göre bir plan yapacam galiba. Bı de okullar başlıyor bakalım nasıl olacak, vakit ayarlamak lazım.

Evet o tabloyu ben de görüp kaydetmistim, bırak o sürelere uymayı her gün düzenli bile yapmıyorum.

Yaa cokk zor bir durum bir süre sonra insanın evladı gibi oluyorlar

Her hafta herkesinki değişecek mi. Güzel olur aslında. İlk sayfayı düzenleyemiyor musun sen canım.

Rica ederim ablacım, sağlığın önemli. Önceki detokslarını bildiğimden sen aklıma gelmiştin hemen.

Allah Allah yaşlı mı kuşunuz abla, ne yapılır ki hiç anlamadığım şeylerden biri. Geçmiş olsun, üzülme ablacım, birinden bilgi alsanız keşke

Çok üzüldüm kiyamiyorum hayvanlara. Hala kötü mü biraz kendine geldi mi.

Evet doğru pert oluyordun :)))) Enişte okuyor mu hala buraları Üzme enişte sonngulen 'cimizi, rekabet kızıştı ne yapalım Temiz bir kapalı havuz bulursan haftada 1 gün bile ne güzel olur canım, umarım okul açılınca kendine vakit ayırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…