yaa cook üzüldüm abla bizim evde 2 tane kusumuz var gecen ay kızkardeşim zorla aldirdi simdi bile olseler cok uzulurdum sanirimAileden biriydi oda , çok konuşuyordu benim gülmemi bile taklit ediyordu
Canim zaten bi muhabbet kusunun omru 10-12 yil :/ daha fazla yasamiyorlar kiAllah Allah yaşlı mı kuşunuz abla, ne yapılır ki hiç anlamadığım şeylerden biri. Geçmiş olsun, üzülme ablacım, birinden bilgi alsanız keşke
Veterinere götüreceğiz bakalım inşallah yaşar, birdaha kuş almam çok vicdan azabı yaşıyorum , onları kafese kapatmak çok kötü ,özgür olmalılar
Kizlar bu kuslar kafes disinda yasayamaz ki dogaya uyum saglayamiyorlar artik sey gibi dusunum akvaryum baliklari nasil denizde oluyosa bunlar da oyle o yonden iciniz rahat olsun ama senin muhabbet kusu olmez İnsallah abla uzuldum gercekten:/Çok doğru dedin abla ya gerçekten vicdan azabı. Bende hayvanların kapatılmasına karşıyım çünkü özürlüğü ister istemez kısıtlanıyorinşaallah tedavi edebilirler
Benimki de yok ortalarda :/ hmm rakibem nerdesin sen bakayimKizlar herkese hayırlı geceler öpüyorum hepinizi yarın sabah görüşmek üzereZipzip- kaptanımın sanırım sadece benim rakibim yok hâlâ
Evet saydım yedimsporda menude cok guzel canim
guzel bir menu daha
spor harika ama aksam azda olsa yeseydin keske canim:)
aksam yemegin cok iyiguzel menu ablacim:)
ex rakibemden korkutan bir menu dahakiz boyle yapma yakıp geciyosun ortaligi
ideal guzel bir menu
10 tane
Ben kacamak falan gormuyorum bence guzel bi menu canim
Kiz Walla senin yerin coook ayri yaEx rakibe haNe yapayım canım 1 haftadır sallamıştım her şeyi şimdi acısını çıkarıyorum, artı bile çıktım ilk defa hesaplayamadım elim ayağıma dolaştı Nasıl derece yapacaz ya böylle yapmazsam eski can rakibem ❤
Beni geçecek diye domates ekmeğe talimDomatesi çok severim ekmeğide öyle ,ikisi bir arada olunca asla dayanamam
HarikasinEvet saydım yedimherkes birincilik için emek veriyo nefsim için çöpe atarmiyim sizin emeklerinizi
Harikasin
Bak ogle attigin mesaja ilk ben dedim kesin blof yapiyo diye yedigini inanmadim yanidegerimi bil
Iyi geceler canım ❤İyi geceler kızlar. Bu gün bütün gün evle uğraştım. Yarın da biraz işim var sonra hafta sonu hep spor-diyete konsantre olurum.
@suspushanimcim ve @zeyneppk menümü sabah yazacağım inşallah kızlar çok yoruldum bu gün
Ben geceleri çocukları uyuttuktan sonra yapıyorum .İyiyim canım sen nasılsın ..Spor yapiyormusun
Sende Allaha emanet ol canım öpüyorum iyi geceler ❤Canlar iyi geceler sabah görüşmek üzre Allaha emanet olun hepinizi öpüyorum❤
Evt canım bende emziriyorum ama benimki 14 aylık oldu sen şuan yoğun emziriyorsun güzel gider zatenBen geceleri çocukları uyuttuktan sonra yapıyorum .
Gündüz yürüdüklerimi vs spordan saymiyorum .
Ben emziriyorum 3.5 aylık kızım var .
Sanırım sen de emziriyorsun.
Emzirme kalori yaktirir derler ama ben de öyle olmadı.Evt canım bende emziriyorum ama benimki 14 aylık oldu sen şuan yoğun emziriyorsun güzel gider zaten
İyi geceler.İyi geceler kızlar. Bu gün bütün gün evle uğraştım. Yarın da biraz işim var sonra hafta sonu hep spor-diyete konsantre olurum.
@suspushanimcim ve @zeyneppk menümü sabah yazacağım inşallah kızlar çok yoruldum bu gün
Iyi geceler canım
Tmm canım bu akşam seni etiketlemistim yine etiketlerimzeyneppk menünü yazınca beni de etiketler misin?
Cingen salatasini merak ettim sporun çok güzel menunde ..31 Ağustos cumartesi
14.30 kahvaltı
Çeyrek ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 2 kaşık çingen salatası, 2 kaşık yoğurtlu domatesli biber kavurması.
19.30 akşam
5 kaşık kısır, 300 ml ayran, 1 kornişon turşu, bir parça haşlanmış tavuk.
21.00 birkaç çatal kavun.
Su 2 lt
Spor
Cardio videosu (zıpzıp paylaşmıştı adını unuttum) 30 dakika 180 puan
Leslie 30 minute boosted walk (henüz puanı yok) 30 dakika 120 puan (benim önerim 4 puandi)
3000 adım 45 puan
Toplam 345 puan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?