Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar aksama evde doğum günü partisi var 3 kisininkini toplu kutluyoruz :KK70: görümcemin eşi ve oğlunun bir de benim :KK48: akşam ekmek grubu yerim diye sabah kahvaltısında yemedim Allah masadaki yemekler karşısında dayanma gücü versin bana :dua::dua:
Dogum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice mutlu senelerin olsun ♥

Kızlar 30.dk boosted walk yaptım yıprandım

20.dk ile alakası yok su icinde kaldım

B3nce de puanı 4 olmalı hatta daha bile fazla haahha

Başka arkadaşlar da yapsın yorumlayalım

Beb bunu yaptım

Canım bunda çoğunlukla benim step harekelerimden bazıları var :)))) Benziyor aşağı yukarı sanki

Kızlar aksama evde doğum günü partisi var 3 kisininkini toplu kutluyoruz :KK70: görümcemin eşi ve oğlunun bir de benim :KK48: akşam ekmek grubu yerim diye sabah kahvaltısında yemedim Allah masadaki yemekler karşısında dayanma gücü versin bana :dua::dua:
Doğum günün(ünüz) kutlu olsun canımm ♥ Zor biraz ama umarım dayanırsın :)

Aynen aynen o çılgın bendim ağzıma vurasim var şu an ajajajjaj

15. Dakikada videoya baktım kaç dk var diye oha cuş daha 15 dk var dedim

23. Dk da tekrar baktım yuh7 daha var dedim

Hiç durmadım ama hakkını vererek yaptım

4 puan mi sence 5 çok mu olur adaletsiz de olmasın da.

8 dk da 150 kalori videom var 6 puan onu da yapsana çok güzel hajajajaj
Bu 4 veya 5 puan olacaksa benim step de öyle olsun, kaptanım izleyebilirse kıyas etsin, çünkü çok basit bir spor değil

Simdi izleme sansım yok canım calısıyorum gece bakayım ama sizde az cok karar verdiydeniz bana uyar 😊
Tamam canım sen müsait olunca bakarsın. Benim step 1 ile boosted denilen neredeyse aynı, onu da atayım mı fırsat bulunca bakabilmen için. Attım hatta belki bakmak isteyen olur, Bu step-1

Doğum günün kutlu olun nice senelere tatlım 🎂

Doğum günün kutlu olsun canım, hemen yarından itibaren telafiye başlar dengelersin.

Tamam canım sen müsait olunca bakarsın. Benim step 1 ile boosted denilen neredeyse aynı, onu da atayım mı fırsat bulunca bakabilmen için. Attım hatta belki bakmak isteyen olur, Bu step-1

Ben atmanı rica edecektim zaten atmışsın çok sağol canım. İkisini de kayda aldım yarın indirip bunları da yaparım.

Back
X