Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Doğum günün kutlu olun nice senelere tatlım 🎂
Doğum günün kutlu olsun canım, hemen yarından itibaren telafiye başlar dengelersin.
Canım bende her gün o kadar yapamam merak etme :-)

Aaa rakibim oldu mu şimdi doğum gününde canının istediğini ye gitsin:KK45::KK45:

Doğum günün kutlu olsun 😊
Teşekkür ederim 😍
Rakibem seni mi kircam yerim tabi :) nasıl olsa cuma benim yerime de sen tartiya çıkacaksın :KK48:
Ben bugün spor yapabileceğimi sanmıyorum ayaklarım pert durumda nişan vardı ve ben kırk kere merdiven inip çıktım :ruh:
Sorma gerçekten öyle oldum, 6 da kalktım yine, sabah sabah ütü ev işi ne varsa yaptım birde gitmeden, gittim orda da iş yaptım 😂
Dün çok az yemiştim, bugün güzelce yedim yemeğimi, doydum şükür 😁
Bence sen yeterince yapmışsın yapacağını ;) ben de erken kalkmaya seviyorum da ev ahalisi sevmiyor bana kalsa 6da kalkim 6.30 gibi kahvaltı yapsak sonra gün içinde yapacaklarimizi yapsak zaman daha verimli geçer gibi geliyor ama benim kocisi bıraksam gün boyu uyuyacak o öyle olunca hafta sonu gezemiyoruz :(

Şimdi kızlar 25 dakikalik step 1 videosunu yaptım ama tahtam yok.

Ama kesinlikle 30 dakikalık leslie boosted walk videosu bir tık önde bence

Step videosunda durup hareket de yaptığınız oluyor o ara dinleniyorsunuz. Boosted hiç durmadan 30 dk boyunca yoruyor valla insanı

Ben 30 dakikalık boosted videosuna 5 diyorum

Step videosu 5 değil ama 3 de az olmuş olabilir 4 sanki ideal gibi.

20 dakikalık boosted videosuna 3 diyoruz

30 dakikalık boosted videosuna 5 diyoruz

25 dakikalık step videosu bu ikisinin arasında gibi o yüzden ben 4 derdim ama siz de tabii ki bi bakın

Step 2 yapmadım bugün hem spor hem.disari yoruldum.ama 22.00 gibi yaparım.belki de kim bilir

Teşekkür ederim 😍
Rakibem seni mi kircam yerim tabi :) nasıl olsa cuma benim yerime de sen tartiya çıkacaksın :KK48:

Bence sen yeterince yapmışsın yapacağını :KK66: ben de erken kalkmaya seviyorum da ev ahalisi sevmiyor bana kalsa 6da kalkim 6.30 gibi kahvaltı yapsak sonra gün içinde yapacaklarimizi yapsak zaman daha verimli geçer gibi geliyor ama benim kocisi bıraksam gün boyu uyuyacak o öyle olunca hafta sonu gezemiyoruz :KK43:
Benim çocuklar doğduklarından beri öyleler, 5 de 6 da ayaktalar, çocukken bende öyleydim bana çekmişler 😂şimdi uyumak istiyorum ama artık çok geç 😂
Kocam da el mahkum uyanıyor, çocuklar inmiyor tepesinden 😂
Sabah 6 da kaplıcaya gittiler büyük oğlumla biz de küçükle evde ile koyulduk

Step videosunda durup hareket de yaptığınız oluyor o ara dinleniyorsunuz. Boosted hiç durmadan 30 dk boyunca yoruyor valla insanı

25 dakikalık step videosu bu ikisinin arasında gibi o yüzden ben 4 derdim ama siz de tabii ki bi bakın

Step 2 yapmadım bugün hem spor hem.disari yoruldum.ama 22.00 gibi yaparım.belki de kim bilir
Boosted a bakıcam bende belki önceden yapmışımdır, leslie nin videolardan kokteyl yapıyordum bir ara 😂

Tamam canım aksam puanları değişeyim :)
Hedefe varıyorum da koruma kısmı çok zor geliyor bana :KK43: işte asıl mesele o zaman başlıyor bende 😐
Koruma döneminde de burda olmak lazım aslında

İyiyiz canim :) yogunmussun baya
Diyet nasil gidiyo
İyi canım çok şükür. Regl haftama girdim diye diyetisyen 2 kare çikolata yazdı 😋😋 sen nasılsın.
Afiyet olsun canım 😊

Iyiyim canım sen nasılsın,caddede olmasının dez avantajı canım insallah biterde cocuklar uyur sende dinlenirsin
Sağol canım. Aynen. Miting alanı uzak buraya ama burası bile tıklım tıklım. Tepemizde sürekli helikopterler uçuyor.

Yahu çık yürü, normal leslie yap, zumba yap ne uğraşıyonuz :D

Back
X