- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Ben de de gazoz diyorum onaElimde dukan cayi (birasi ama bira demek hosuma gitmiyo cayi dicem) ile bi selam vereyim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de de gazoz diyorum onaElimde dukan cayi (birasi ama bira demek hosuma gitmiyo cayi dicem) ile bi selam vereyim
![]()
Yaa evet ama pek faydası olmadı, kıyafet demeyince dank ediyor acı gerçek.Afiyet olsun canım demistin zaten nisana kadar detoks gibi beslencem diye :))
1 -2 haftada olmaz ki zaten ama düğüne kadar hedefine ulasırsın canımYaa evet ama pek faydası olmadı, kıyafet demeyince dank ediyor acı gerçek.
Düğüne 36 beden olmaya söz verdim bugün kendime![]()
1 yıl var nerdeyse düğüne, aynen aksilik çıkmazsa olurum1 -2 haftada olmaz ki zaten ama düğüne kadar hedefine ulasırsın canım![]()
Doğum günün kutlu olun nice senelere tatlım![]()
Doğum günün kutlu olsun canım, hemen yarından itibaren telafiye başlar dengelersin.
Teşekkür ederimCanım bende her gün o kadar yapamam merak etme
Aaa rakibim oldu mu şimdi doğum gününde canının istediğini ye gitsin
Doğum günün kutlu olsun![]()
Ben bugün spor yapabileceğimi sanmıyorum ayaklarım pert durumda nişan vardı ve ben kırk kere merdiven inip çıktım![]()
Sorma gerçekten öyle oldum, 6 da kalktım yine, sabah sabah ütü ev işi ne varsa yaptım birde gitmeden, gittim orda da iş yaptım![]()
Bence sen yeterince yapmışsın yapacağınıDün çok az yemiştim, bugün güzelce yedim yemeğimi, doydum şükür![]()
Olursun olur daha cokmus hatta bu gazla gidersek 3-4 aya varırız hedefe1 yıl var nerdeyse düğüne, aynen aksilik çıkmazsa olurum![]()
Benim çocuklar doğduklarından beri öyleler, 5 de 6 da ayaktalar, çocukken bende öyleydim bana çekmişlerTeşekkür ederim
Rakibem seni mi kircam yerim tabi :) nasıl olsa cuma benim yerime de sen tartiya çıkacaksın
Bence sen yeterince yapmışsın yapacağınıben de erken kalkmaya seviyorum da ev ahalisi sevmiyor bana kalsa 6da kalkim 6.30 gibi kahvaltı yapsak sonra gün içinde yapacaklarimizi yapsak zaman daha verimli geçer gibi geliyor ama benim kocisi bıraksam gün boyu uyuyacak o öyle olunca hafta sonu gezemiyoruz
![]()
Hedefe varıyorum da koruma kısmı çok zor geliyor banaOlursun olur daha cokmus hatta bu gazla gidersek 3-4 aya varırız hedefe![]()
Boosted a bakıcam bende belki önceden yapmışımdır, leslie nin videolardan kokteyl yapıyordum bir araŞimdi kızlar 25 dakikalik step 1 videosunu yaptım ama tahtam yok.
Ama kesinlikle 30 dakikalık leslie boosted walk videosu bir tık önde bence
Step videosunda durup hareket de yaptığınız oluyor o ara dinleniyorsunuz. Boosted hiç durmadan 30 dk boyunca yoruyor valla insanı
Ben 30 dakikalık boosted videosuna 5 diyorum
Step videosu 5 değil ama 3 de az olmuş olabilir 4 sanki ideal gibi.
20 dakikalık boosted videosuna 3 diyoruz
30 dakikalık boosted videosuna 5 diyoruz
25 dakikalık step videosu bu ikisinin arasında gibi o yüzden ben 4 derdim ama siz de tabii ki bi bakın
Step 2 yapmadım bugün hem spor hem.disari yoruldum.ama 22.00 gibi yaparım.belki de kim bilir
Tamam canım aksam puanları değişeyim :)Şimdi kızlar 25 dakikalik step 1 videosunu yaptım ama tahtam yok.
Step videosunda durup hareket de yaptığınız oluyor o ara dinleniyorsunuz. Boosted hiç durmadan 30 dk boyunca yoruyor valla insanı
25 dakikalık step videosu bu ikisinin arasında gibi o yüzden ben 4 derdim ama siz de tabii ki bi bakın
Step 2 yapmadım bugün hem spor hem.disari yoruldum.ama 22.00 gibi yaparım.belki de kim bilir
Koruma döneminde de burda olmak lazım aslındaHedefe varıyorum da koruma kısmı çok zor geliyor banaişte asıl mesele o zaman başlıyor bende
![]()
İyi canım çok şükür. Regl haftama girdim diye diyetisyen 2 kare çikolata yazdıİyiyiz canim :) yogunmussun baya
Diyet nasil gidiyo
Sağol canım. Aynen. Miting alanı uzak buraya ama burası bile tıklım tıklım. Tepemizde sürekli helikopterler uçuyor.Afiyet olsun canım
Iyiyim canım sen nasılsın,caddede olmasının dez avantajı canım insallah biterde cocuklar uyur sende dinlenirsin
Tamam canım aksam puanları değişeyim :)
Koruma döneminde de burda olmak lazım aslında
Yahu çık yürü, normal leslie yap, zumba yap ne uğraşıyonuzŞimdi kızlar 25 dakikalik step 1 videosunu yaptım ama tahtam yok.
Selam canım hosgeldinSelam kizlar
Yahu çık yürü, normal leslie yap, zumba yap ne uğraşıyonuz![]()
Hoş buldum☺Selam canım hosgeldin
Spor denicem derken listeye giremeden ericenYahu puanlama kısmını düzenlemek için elimizi taşın altına koyuyoruz hanimmmmm hanimmmmm:)![]()