- 7 Ağustos 2016
- 5.089
- 20.244
- 348
Dogum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice mutlu senelerin olsun ♥Kızlar aksama evde doğum günü partisi var 3 kisininkini toplu kutluyoruzgörümcemin eşi ve oğlunun bir de benim akşam ekmek grubu yerim diye sabah kahvaltısında yemedim Allah masadaki yemekler karşısında dayanma gücü versin bana
Canım bunda çoğunlukla benim step harekelerimden bazıları var :)))) Benziyor aşağı yukarı sankiKızlar 30.dk boosted walk yaptım yıprandım
20.dk ile alakası yok su icinde kaldım
B3nce de puanı 4 olmalı hatta daha bile fazla haahha
Başka arkadaşlar da yapsın yorumlayalım
Beb bunu yaptım
Doğum günün(ünüz) kutlu olsun canımm ♥ Zor biraz ama umarım dayanırsın :)Kızlar aksama evde doğum günü partisi var 3 kisininkini toplu kutluyoruzgörümcemin eşi ve oğlunun bir de benim akşam ekmek grubu yerim diye sabah kahvaltısında yemedim Allah masadaki yemekler karşısında dayanma gücü versin bana
Bu 4 veya 5 puan olacaksa benim step de öyle olsun, kaptanım izleyebilirse kıyas etsin, çünkü çok basit bir spor değilAynen aynen o çılgın bendim ağzıma vurasim var şu an ajajajjaj
15. Dakikada videoya baktım kaç dk var diye oha cuş daha 15 dk var dedim
23. Dk da tekrar baktım yuh7 daha var dedim
Hiç durmadım ama hakkını vererek yaptım
4 puan mi sence 5 çok mu olur adaletsiz de olmasın da.
8 dk da 150 kalori videom var 6 puan onu da yapsana çok güzel hajajajaj
Kızlar 30.dk boosted walk yaptım yıprandım
20.dk ile alakası yok su icinde kaldım
B3nce de puanı 4 olmalı hatta daha bile fazla haahha
Başka arkadaşlar da yapsın yorumlayalım
Beb bunu yaptım
Simdi izleme sansım yok canım calısıyorum gece bakayım ama sizde az cok karar verdiydeniz bana uyarBu 4 veya 5 puan olacaksa benim step de öyle olsun, kaptanım izleyebilirse kıyas etsin, çünkü çok basit bir spor değil
74.5 zannedıyordum o zaman daha fazla almışım bu kılo ya düşmeden lısteye alınmıyo muyuzTesnim1903 73.5 kilo ile bildirimsiz ayrılmıssın
3 ay dolduysa yüzde 5 fazlaysa alınıyor canım74.5 zannedıyordum o zaman daha fazla almışım bu kılo ya düşmeden lısteye alınmıyo muyuz
Dogum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice mutlu senelerin olsun ♥
Teşekkür ederimDoğum günün(ünüz) kutlu olsun canımm ♥ Zor biraz ama umarım dayanırsın :)
Tamam canım sen müsait olunca bakarsın. Benim step 1 ile boosted denilen neredeyse aynı, onu da atayım mı fırsat bulunca bakabilmen için. Attım hatta belki bakmak isteyen olur, Bu step-1Simdi izleme sansım yok canım calısıyorum gece bakayım ama sizde az cok karar verdiydeniz bana uyar
Tamam canımTamam canım sen müsait olunca bakarsın. Benim step 1 ile boosted denilen neredeyse aynı, onu da atayım mı fırsat bulunca bakabilmen için. Attım hatta belki bakmak isteyen olur, Bu step-1
Doğum günün kutlu olun nice senelere tatlımKızlar aksama evde doğum günü partisi var 3 kisininkini toplu kutluyoruzgörümcemin eşi ve oğlunun bir de benim akşam ekmek grubu yerim diye sabah kahvaltısında yemedim Allah masadaki yemekler karşısında dayanma gücü versin bana
Doğum günün kutlu olsun canım, hemen yarından itibaren telafiye başlar dengelersin.Kızlar aksama evde doğum günü partisi var 3 kisininkini toplu kutluyoruzgörümcemin eşi ve oğlunun bir de benim akşam ekmek grubu yerim diye sabah kahvaltısında yemedim Allah masadaki yemekler karşısında dayanma gücü versin bana
Ben seninkini de indirip yapayım canımBu 4 veya 5 puan olacaksa benim step de öyle olsun, kaptanım izleyebilirse kıyas etsin, çünkü çok basit bir spor değil
Evet fast olanı yapıyordum ben oda bunun gibi çok hareketli aynı puan olabilir...5 de uygun canım. Sankiada81 fast olanı yapiyordu, ikisi birbirine çok yakın, doğru hatırlıyorsam o da fikrini belirtsin..
Ben atmanı rica edecektim zaten atmışsın çok sağol canım. İkisini de kayda aldım yarın indirip bunları da yaparım.Tamam canım sen müsait olunca bakarsın. Benim step 1 ile boosted denilen neredeyse aynı, onu da atayım mı fırsat bulunca bakabilmen için. Attım hatta belki bakmak isteyen olur, Bu step-1
Peki 5 puan fazla mı sence. Jillian ve cardio 6 puan. 4 az kalır gibi geldi fast ve bossted için.Evet fast olanı yapıyordum ben oda bunun gibi çok hareketli aynı puan olabilir...
.senin step yollasana bebem uyumak üzere yapayımBu 4 veya 5 puan olacaksa benim step de öyle olsun, kaptanım izleyebilirse kıyas etsin, çünkü çok basit bir spor değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?