Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar kilo bildirimini de yapayım ☺️
Cuma:63 kg
Pazartesi: 62,4 kg
Fark:-600 gr

CD7560E6-A386-4885-913B-B814FC8DC81F.webp

Bana az geldi :KK66: ben mi çok yiyorum yoksa :KK70:

Bence vermissindir bu gün ödem atıcı birşeyler yap :KK66:

Anladm canm yoksa az yani o su :) ama normalde iciyorsan sorun yok :KK66:

Teşekkürler can rakibem senin sayende 😍 çok gaza geliyorum da gaz kısmında kalıyorum :-D sporu çok zorlayamiyorum... Akşam eşim de diyor sen iki gündür daha bı gaza geldin diye :)
O da spora başladı geçen hafta adamcagizin bir haftada yanları gitti beslenmeye de acayip dikkat ediyor bu da bana yarıyor tabi :) dün de spora gidemedi misafirler vardı o da gece 12 gibi 1 saat bisiklet sürdü :KK70:
Ne güzel canım gaza getiriyor olmama sevindim 😍
Menülerime biraz daha dikkat edeyim bakalım 👍
Kızlar herkese günaydın ❤ Doktora gittim geldim, öğleden sonra sonuçlarımı alıp göstereceğim. Yalnız sağ dizimi muayene edince ağrım başladı, hala da ağrım var😔 sanırım daha ağır ilaçlara geri dönmemiz gerekiyor...
Çok geçmiş olsun

İyi geceler kızlar. Akşam da uğrayamadım ya:KK43: saat 4 oldu ben daha uyuyamadım. Bebek yordu baya tam onu uyuttum derken kıza bi gülme krizi geldi resmen bağıra bağıra kahkaha atıyor bu saatte:KK43: isyan etmek istemiyorum ama böyle gecelerde çok zorlanıyorum gerçekten :KK43:
Allah yardımcın olsun işini kolaylastirsin inşallah canım. Yakında büyüdüklerinde hepsi geçecek bunların sen de biliyorsun, biraz daha sabır.

Spor çok güzel kahvaltı gözüme çok az geldi :KK66:

Tam emziren anne menüsü 👍 benim de bu listelerime dönmem lazım :) yoksa süt etkileniyor :KK43:

Su çok az geldi :KK66: ben bir oturuşta 1 litre devirdigim için :KK70:

Çok güzel :KK66:

Spor çok güzel ama yediklerin biraz az gibi makarna gözüme çarptı bir de :KK66:

Güzel bir menü ama su ? :KK66:

Güzel ama genel anlamda suyu kimse çok içmiyor mu ki 🤔

:KK9: :super:

İki günün adım sayisini dün telafi etmiş sayilirsi. :KK66:

Kızlar ilk defa menü sayfasını inceleyebildim genel olarak çok az yiyorsunuz bir de sular bana çok az geldi :KK66:. Sporcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum önlerinde saygıyla eğiliyorum :)
Ben de normalde çok su icemem aslında canım ama spor yapınca güzel içiliyor. Bir de telefona her içtiğimde ekleme yaptığım program var. Bu sayede daha çok icebildim.

Back
X