Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tabiki kuzum oturmaya mı geldik bol bol dedikodu yaparız :)))))
ayy ne güzel zamanlardı :))))
canım pilini değiştir çok çabuk bitiyor bunların pili yeniyse de pili çıkarıp takmayı dene
tebrik ederim canımmmmn benim o yorgunluğun üzerine ödül olmuş hiç değilse
tekrardan hoş geldin canım
Hemde ne yorgunluk.... Bir kaç memuru azarladım, neredeyse adamın biriyle de kapıştım, zor bela attım kendimi dışarı nefes almak için. Haklıydım tabi azarlarken yoksa yapmazdım, gergin olmasam yine yapmazdım da işte tutamadım artık kendimi. Prenses o an aklıma sen geldin, bir de sigarayı bırakınca böyle gerilir miyiz ki dedim :cry: Kilomu bile yanlış yazmışım bakıyorum görmüyorum kafa meşgul...Sen yaptın yemek işi düzene girecek gibi mi? Kilona bir bakayım

herkes öyle diyor bakalım bizi neler bekliyor , bir ane olarak endişlerim şuan , tuvalete nasıl gidecek ya büyük çocuklar ezer mi ? benim kızım yürümez koşar önce ben ben ben diyen çocuk bakalım neler yaşıyacağız :KK51::KK51:
Rabbim korktuklarina ugratmasin insallah cok cok cok güzel insanlarla karsilastirsin 🤲🤲

herkes öyle diyor bakalım bizi neler bekliyor , bir ane olarak endişlerim şuan , tuvalete nasıl gidecek ya büyük çocuklar ezer mi ? benim kızım yürümez koşar önce ben ben ben diyen çocuk bakalım neler yaşıyacağız :KK51::KK51:
Bi sorun olmaz canım bende çok endişeleniyordum cok şükür bi sorun olmadan geçti bizim tuvaletler kendi katlarinda her katın kendi tuvaleti var 1. Katta birler oluyo ilk zamanlar öğretmen hep başlarında oluyo zaten tenefüslerde bile

Çıkardım taktim sanırım pilinden. Dolayı daha öncede böyle olmuştu geçen gün görümcem de 2kilo fazla. Tartıyı. Dedi pil. Alayım olmazsa değişim sonraya kalsın şuna altın almayı. Düşünüyorum paramı harcamim😂😂
Şuna derken kime alacakmış altını anlayamadım ama... Bir an senin çocuğuna gibi anladım sonra bebişi yoktu dedim. Bakarsın olur belli mi olur :)))

Bi sorun olmaz canım bende çok endişeleniyordum cok şükür bi sorun olmadan geçti bizim tuvaletler kendi katlarinda her katın kendi tuvaleti var 1. Katta birler oluyo ilk zamanlar öğretmen hep başlarında oluyo zaten tenefüslerde bile
ay inşallah canım , ilk 2 haftayı atlatsak artık oturur ondan sonrası inşallah benimde endişelerim azalır zamanla... aslında hem kreş hemde anaokul tecrübesi var ...işte ben biraz evham yapıyorum :anne:

Selam canım hosgeldin sabah aklıma geldin etiket yapayım dedim ama baktım cumada gelmedin yogunsun diye düşünüp etiketten vazgectim
Hosbuldum canim,saka yapiyorum ztn sorun yok 😊zaten hatirlanacak kadar uzun kalamadim ki :D hastaligi gönderdim cok sükür yine yeniden diyebilirim yeni kilom 87.3 😶😶😶

İnşallah kolay atlatirsin canım bizde geçen sene yaşadık ama çok şükür kolay atlattık çocuğun isteğine bağlı kimi çocuk oyundan çıkıp direk derse adapte olamiyor ama öğretmenler oyunlar oynatıyor film izletiyor ..
Benim kızlarımin çabuk tuvaletleri gelmez öyle tutabiliyorlar ben çok sıkışmadikca tuvalete gitmeyin dedim okul nekadar temiz olursa olsun zil caldigi anda okadar çocuk illaki pis oluyor hijyenlerini sağlayamazlar diye gitmeyin dedim

Her şeyi toptan bırakacağım bu gidişle.
Kuzucum sen eskidende mi çok spor yapıyordun yoksa zayıflama işleriyle mi başladın. Eskiden de vücudun alışıksa belki daha çok yapman gerekebilir, veya yemek işini kısman gerekiyordur. Çünkü bildiğimiz kadarıyla herhangi bir sağlık sorunun yoktu

ay inşallah canım , ilk 2 haftayı atlatsak artık oturur ondan sonrası inşallah benimde endişelerim azalır zamanla... aslında hem kreş hemde anaokul tecrübesi var ...işte ben biraz evham yapıyorum :anne:
Ben okulun ilk günü isimleri sınıflarını söylediler ismi söylenen sıraya girdi ben o an başladım ağlamaya kızım maşallah aglamadi hemen sıraya girdi arkadaşlarının elini tuttu sınıfa çıktı

İnşallah kolay atlatirsin canım bizde geçen sene yaşadık ama çok şükür kolay atlattık çocuğun isteğine bağlı kimi çocuk oyundan çıkıp direk derse adapte olamiyor ama öğretmenler oyunlar oynatıyor film izletiyor ..
Benim kızlarımin çabuk tuvaletleri gelmez öyle tutabiliyorlar ben çok sıkışmadikca tuvalete gitmeyin dedim okul nekadar temiz olursa olsun zil caldigi anda okadar çocuk illaki pis oluyor hijyenlerini sağlayamazlar diye gitmeyin dedim
biz yaz tatilinde 1 saatlik ders yaptırdım çizgi çalışması, toplama çıkarma yaptık hergün dersi seviyor sıkılmaz inşallah... kızım biri tuvalete gittiğini görsün hemen benimkininde tuvaleti geliyor :KK70::KK70:

biz yaz tatilinde 1 saatlik ders yaptırdım çizgi çalışması, toplama çıkarma yaptık hergün dersi seviyor sıkılmaz inşallah... kızım biri tuvalete gittiğini görsün hemen benimkininde tuvaleti geliyor :KK70::KK70:
Maşallah canım ozaman hiç zorluk cekmezsin..
Ozaman çok tuvaleti gelir 😆😆

Back
X