- 11 Mayıs 2015
- 1.912
- 8.173
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bakalim daha ne kadar yas alicaz birlikteYaslandık bir yıl gecti bende o zaman 29 derdim
Iyiki gelmissin canım iyiki tanımısım
Takımı 2 kişilerden ne hale getirdik canım büyük basarı sagladık bence![]()
yok canim yasima gore cok fazla kilom varSağol canım ama asıl senin kilon iyi boyuna göre ben çok kiloluyum ablalarım var 53 kilo annem 75 kilo cok kızıyorlar bana 55 kilo olmak istiyorum çook yolum var
sagol canımBencede harikasinız![]()
yaa bende de varAmannn o ablalar hiç şişko olmuyorlar bir tane bende de var.. 2 çocuk annesi hep zayif hep zayıfannemde 74 kilo ...
Yaa evet Bide zayıf olmalarina rağmen dikkat ediyolar geç vakit yemiyolar ya uyuz oluyorumAmannn o ablalar hiç şişko olmuyorlar bir tane bende de var.. 2 çocuk annesi hep zayif hep zayıfannemde 74 kilo ...
Arada çay kahve var12 den 20 ye kadar hiç bir şey yok mu
Bana çok az geldi bu menü
Gündüz 1 porsiyon yenilir diye biliyorum ben akşam vakti meyve yemeyin diyolarBen meyveyı cok yıyorum ve hep meyve kılo aldırmaz dıye bır algım vardı ama sanırım gayet de kılo aldırıyomuş ne kadar yemek lazım bılgısı olan paylaşabılrmı
gunduz 1 pors.sadece yenir diyette fazlasi kilo yapar ayrica gece yense de seker olur vucutta sabah yemek onemli:)Ben meyveyı cok yıyorum ve hep meyve kılo aldırmaz dıye bır algım vardı ama sanırım gayet de kılo aldırıyomuş ne kadar yemek lazım bılgısı olan paylaşabılrmı
Oyle yapmasalar kilo alirlar rakibemYaa evet Bide zayıf olmalarina rağmen dikkat ediyolar geç vakit yemiyolar ya uyuz oluyorum![]()
Inşallah biran once verirsin ve sağlıkla bebeğini kucağına alirsin ❤Kasım Aralık gıbı tup bebeğe başlıycam bıran önce 10 kıloya yakın vermem lazım
![]()
Şimdi de yürüyüş bandında yapıyorum canım dışarı cikamadigim icin. Bu hafta sadece yürüyeceğimYürümek gercekten güzel sen yürüdüğün dönem daha güzel kilo vermiştin
Dimiiigunduz 1 pors.sadece yenir diyette fazlasi kilo yapar ayrica gece yense de seker olur vucutta sabah yemek onemli:)
Oyle yapmasalar kilo alirlar rakibem![]()
Öyle yapacağım canım, kaptanın da dediği gibi yürüyüş yaptığım dönemde çok güzel kilo veriyordum, sabahları dışarda akşamları yürüme bandında yapacağım. Diğer sporları şimdilik bırakıyorum.Bence sabah aç karnına yapılan spor çok iyi yağ yakıyor tavsiye ederim![]()
O zaman kilo verene kadar burdan gitmek yok sağlık dısında bir problem olmazsa insallah aralıkdan sonra sağlıkla bebeğini kucagına alırsın canımKasım Aralık gıbı tup bebeğe başlıycam bıran önce 10 kıloya yakın vermem lazım
![]()
Çok sevinirim canım, anka görmesin öyleyse özelden yazKuzu Bi detoks yapıp bünyeyi sasirtsanmi acaba benim yaptığım 1gunluk detoks vardı bende günde 2kilo gibi bir etki yapıyordu istersen tarifini vere bilirim hemde aynı zamanda bagirsaklari temizlemek için bire bir Bi yöntem @Anka duymasin![]()
Aaa çok ayıp ama böyle tavsiye mi olurOff offf çok güzel incir reçeli ...benim ünv oda arkadaşım izmirliydi annesi yapıp göndermişti yok böyle lezzet tavsiye ederim![]()
Sağlam hamlamışsın canım. Birkaç güne anca geçer muhtemelen.Ya ben yattığım yerden kalkamıyorum sağıma soluma yatarken dönemiyorum öksürürken etlerim yara gibi aciyo o nasıl. Bir mekikdi hala Kendime. Gelemedim![]()
Bizim bahçede var incir ağacı, nasıl da ballı. Çok seviyorum ama yemiyorum, insanın durası gelmiyor çünkü.Ben yaşıda çok seviyorum ..ara öğünde 2 adet yenilebilir yanında 2 yk yoğurt yada ayran ile... çünkü incir çok şekerli şeker dengesiyle oynamasın diye yoğurtla yada ayranla yenilebilir harka wc çalıştırır...
Bunlara rağmen vermemeni hiç aklım almıyor bebeğim. Bence 2-3 gün aynı şekilde yemeye devam ederken sadece yediklerini tam ölçüsü ile not et. 2-3 gün sonra kalorilerini hesapla. Bu sürede kaloriye bakmadan ye dememin sebebi bilinçaltı kısıntıya gitmeden senin normalini anlamak için, yanıltma olmasın diye. Aklım almıyor çünkü vücuda giren ile çıkanın bir sistematiği var. Sende giren ile çıkan aynıysa sabit olması lazım, az yediğini düşünüp çok spor yaptığını bildiğimize göre nereye gidiyor bunlar? Bermuda şeytan üçgeni gibi giren çıkmıyorZayiflamayla birlikte bu kadar spor yapmaya başladım canım. Önceden sadece yürüyüş vardı. Yemek konusunda da iki öğün yiyorum sadece ve öyle çok da yemiyorum. Sağlık sorunum yok, yakında zamanda doktora gittim, tüm değerlerim normal. Neden olmadığını anlayamıyorum.
Bugun ki menüm
Sabah 9.30'da
1 dilim ekmek
2 çatal helva
Öğlen 13:00
1 dilim ekmek
2 yemek kaşığı lor peyniri
Ara öğün
1 bardak zencefil cayi
Akşam 16:00
Bir tabak yumurtalı ıspanak
Bir kase yoğurt
Su 2 lt (uyuyana kadar olur)
Spor♡1 saat yürüyüş sabah yaptim
(3 saat de ev temizliği)
Uyumadan önce zencefil cayi icerim iki bardak
07:40 1 sade nescafe
12:50 1 kase çorba, 1/3 dilim karpuz, 2 incir
13:00 şekersiz çay
16:30 1 tabak etli nohut yemeği, 2 yk yoğurt, turşu
17:00 Sade Türk Kahvesi
Su: Henüz 1 litreyi yeni geçti, birazdan bolca içmeye başlarım sporla birlikte
Sporu ve suyu ayrıca yazarım
08:30 Kahvaltı
1 dilim ekmek, 3 zeytin,1 dilim beyaz peynir, 3 ceviz,1 su bardağı kefir
13:00
2 taze incir , 1 çay bardağı kefir
15:30
2 köfte,salata , 2 dilim ekmek
1 litre su
Spor yapamadım 2 saat ev işi = 40 puan
Sabah kahvaltım saat 11.00
2kasik kayseri tulum peyniri
2dilim domates
1dilim tam tahıllı ekmek
1tane kepekli gliserin çubuk
2bardak şekersiz çay
Ara öğün saat 14.00
1avuc yaş siyah üzüm
Akşam yemeği saat 16.00
1kepce etli nohut
1tahta kaşık sebzeli bulgur pilavı
4 çatal kavun
2lt su
30dk tempolu yürüyüş =75 puan
Mmmmm bayılırım ballı sarı incireBizim bahçede var incir ağacı, nasıl da ballı. Çok seviyorum ama yemiyorum, insanın durası gelmiyor çünkü.