- 7 Ağustos 2016
- 5.108
- 20.330
- 348
Teşekkür ederimMenü de spor da güzel canım
Ahhh Ankara ahh.ankara kışın kış oldugu yer valla
kuşadasındaydım bende geçen hafta
tadı yok oralarında
yedim canim :) sonra aksam acikirim diye dusundumAksam cok gec olmadan birseyler ye canım sonra zor olur
Aa dun paylasmadim mi:)Arkadaşlar menü paylaşmayan kişileri bildiriyorum. Sebebiniz varsa ve kaptana ilettiyseniz sorun yok, ben genel olarak isimleri yazacağım, lütfen menü sayfamızda düzenli olarak menulerinizi paylaşın ve diğer üyelerin menülerini de yorumlayin.
@pastel34 Eylül'de hiç menü yok
Yonahime 3 Eylül menüsü eksik
@Batu85 1 Eylül menüsü eksik
@suspushanimcim 2-3 Eylül menüsü eksik
Anka Eylül'de hiç menü yok
@bulutungokyuzu Eylül'de hiç menü yok
@zeyneppk 2 Eylül menüsü eksik
@ada81 1-3 Eylül menüsü eksik hastalık var biliyorum
@Simons Cat Eylül'de hiç menü yok
Kmsl Hnd Eylül'de hiç menü yok
@smygnc Eylül'de hiç menü yok
@gulenyuzumsunsen Eylül'de hiç menü yok
@Canfeb Eylül'de hiç menü yok
Çok sevindim canım. Umarım tamamen geçmiştir.Çok teşekkür ederim canim ... şükür iyi bugün atlattı)
Yazıcam canımTeşekkür ederimSen yazdın mı ben mi goremedim seni bekliyorum
Ahhh Ankara ahh.Zipzip- bilir Ankara sevdamı. Kışını da yazını da severim ben oranın. Kuşadası kötü müydü
haklısın canım. Resimli ekledimÇok yoğun ve yorgun olduğunu biliyorum canım ama menü yazmayınca insan daha çok kaçamak yapıyor, sen hepimizden deneyimlisin daha iyi bilirsin.
Bu gün ikimizin menüler de güzel darısı yarına4 Eylül Menüsü
9:00 = 1 tost, 3 zeytin, domates, 1 erik
13:00 = 6 kaşık taze fasulye, 1 kase yoğurt
16: 00 = 2 eti form
19: 00 = Soğanlı kıyma, 1 kase yoğurt
Su: 2 litre
Spor : 60 dk bisiklet
bluegreeneyes
İlk başta ankayı çok seviyorum okumuşumbende ankarayı çok seviyorum canım
2 yaşında geelmişiz başka bşr Şehirde yaşayamam
kuşadası çok rüzgarlıydı bu sene
Evet canım bu çok önemli, menü yorumlayan kişi de yok nerdeyse. Bundan sonra menü kontrollerini yapmaya devam edeceğim. Bizleri motive eden, gerektiğinde hatamizi görmemizi sağlayan şey menüler. Bu yüzden hem yazılmalı hem de yorumlanmalı.yedim canim :) sonra aksam acikirim diye dusundum
Aa dun paylasmadim mi:)
Canim cidden neden bu kadar az kisi paylasmis ki:/en onemli sey menu yazmak ve menu yorumlamak bence
Evet canım bu sene rüzgar çok. En son iki günlüğüne gittiğimizde denizde dalgalar yüzünden yuzemedik bile. Dalagalardan dayak yedik sadecebende ankarayı çok seviyorum canım
2 yaşında geelmişiz başka bşr Şehirde yaşayamam
kuşadası çok rüzgarlıydı bu sene
Canım ben daha başlamadım Pazartesi başlicam o zaman yazarımmmArkadaşlar menü paylaşmayan kişileri bildiriyorum. Sebebiniz varsa ve kaptana ilettiyseniz sorun yok, ben genel olarak isimleri yazacağım, lütfen menü sayfamızda düzenli olarak menulerinizi paylaşın ve diğer üyelerin menülerini de yorumlayin.
@pastel34 Eylül'de hiç menü yok
Yonahime 3 Eylül menüsü eksik
@Batu85 1 Eylül menüsü eksik
@suspushanimcim 2-3 Eylül menüsü eksik
Anka Eylül'de hiç menü yok
@bulutungokyuzu Eylül'de hiç menü yok
@zeyneppk 2 Eylül menüsü eksik
@ada81 1-3 Eylül menüsü eksik hastalık var biliyorum
@Simons Cat Eylül'de hiç menü yok
Kmsl Hnd Eylül'de hiç menü yok
@smygnc Eylül'de hiç menü yok
@gulenyuzumsunsen Eylül'de hiç menü yok
@Canfeb Eylül'de hiç menü yok
Normal canım zamanla artırırsınYa ben plank 15 sn yapabiliyorum titreme geliyor haahhahah
Normal mi yaaa
Hemen vermek gerek canım, bayağı da uzun ayrı kaldın sanırım, sanki ben geldigim zamanalr gittin gibi.73.5 ıle ayrıldım
Şuan 77.5
Aynen ben de Azer Bülbül’e bağlıyorumYa ben plank 15 sn yapabiliyorum titreme geliyor haahhahah
Normal mi yaaa
Listede değilim henüz ama inan bunu düşündüğümden ve hemen listeye dönmek istedigimden yine açlıkla bogusuyorum. İnat ettim yemiycemMenüler güzel kızlar genel yazayim tek tek alıntı yazamadım
Yarin lütfen extra özen gösterelim.
Zararlı şeyler yemeyelim. Şişkinlik yapacak şeylerden kaçınalım
Aşırı ağır spor yapmayalım.
Cuma sabah güzel eksiler görüp 1. Olalım
Bundan sonra tek birinci olsun..sadece bizim grup
Lütfen kızlar zararlı şeyler aklınıza gelirse elinizin ucuna gelirse grubu düşünün.... ve sakin olup yavaşça onu yere bırakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?