Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aksam cok gec olmadan birseyler ye canım sonra zor olur
yedim canim :) sonra aksam acikirim diye dusundum
Aa dun paylasmadim mi:)
Canim cidden neden bu kadar az kisi paylasmis ki:/en onemli sey menu yazmak ve menu yorumlamak bence

Bu gün ikimizin menüler de güzel darısı yarına Tebrik ederim

Menüler güzel kızlar genel yazayim tek tek alıntı yazamadım

Yarin lütfen extra özen gösterelim.

Zararlı şeyler yemeyelim. Şişkinlik yapacak şeylerden kaçınalım

Aşırı ağır spor yapmayalım.

Cuma sabah güzel eksiler görüp 1. Olalım

Bundan sonra tek birinci olsun..sadece bizim grup

Lütfen kızlar zararlı şeyler aklınıza gelirse elinizin ucuna gelirse grubu düşünün.... ve sakin olup yavaşça onu yere bırakın

yedim canim :) sonra aksam acikirim diye dusundum

Aa dun paylasmadim mi:)
Canim cidden neden bu kadar az kisi paylasmis ki:/en onemli sey menu yazmak ve menu yorumlamak bence
Evet canım bu çok önemli, menü yorumlayan kişi de yok nerdeyse. Bundan sonra menü kontrollerini yapmaya devam edeceğim. Bizleri motive eden, gerektiğinde hatamizi görmemizi sağlayan şey menüler. Bu yüzden hem yazılmalı hem de yorumlanmalı.

bende ankarayı çok seviyorum canım
2 yaşında geelmişiz başka bşr Şehirde yaşayamam

kuşadası çok rüzgarlıydı bu sene
Evet canım bu sene rüzgar çok. En son iki günlüğüne gittiğimizde denizde dalgalar yüzünden yuzemedik bile. Dalagalardan dayak yedik sadece bundan sonra tek Akbük e giderim.

Ben üniversite için geldim Ankara'ya. Yüksek lisansimi da orda yaptım. Sonra görev için şehir değiştirdim, aydını da çok seviyorum.

Canım ben daha başlamadım Pazartesi başlicam o zaman yazarımmm

Listede değilim henüz ama inan bunu düşündüğümden ve hemen listeye dönmek istedigimden yine açlıkla bogusuyorum. İnat ettim yemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…