Tamam canım. Bekliyoruz mutlaka.Canım ben daha başlamadım Pazartesi başlicam o zaman yazarımmm
Gelicem tabini 70 i görmeden inşallahhhhhTamam canım. Bekliyoruz mutlaka.
Bıraz uzun ayrı kaldım ama en kısa zamanda gıdecek bu kılolarHemen vermek gerek canım, bayağı da uzun ayrı kaldın sanırım, sanki ben geldigim zamanalr gittin gibi.
57.8 ile mezın oldu canım agustos sonu düğünü vardı ama daha gelmedi balayında olabilirGelicem tabini 70 i görmeden inşallahhhhh
Kızlar bu arada boğazmanzarası ne yaptı düğğnü oldu mu zayıfladı mı
Ooooooo iyi iyi rabbim Mesut etsin inşallahhhh57.8 ile mezın oldu canım agustos sonu düğünü vardı ama daha gelmedi balayında olabilir
4 Eylül menü
11.00 peynirli omlet kadar peynir 2 dilim 5 zeytin 1 tatlı kaşığı tahin pekmez domates salatalik şekersiz çay
13.00 sade türk kahvesi
20.00 5 ızgara köfte 3 parca ızgara tavuk bol salata 2 bardak ayran maden suyu
Su 3 lt Spor 10 dakika kardiyo egzersizi
oda senin guzel yanaklarindan oper canim benimNe güzel annen de seninle gelmis öperim ellerinden
ayy insallah insallah canim ama bu hafta sanirim bana yine kizacaksin bal kaptanim eve geldikten sonra bayagi artim olmus simdilik iyi gidiyorum ama eksiye gecememekten odum kopuyor ne yalan soyleyeyimP Prensesimin Annesiyim onunda az kaldı hedefini gectik aslında canım
cikssd hic niyetim yok valla kuzum siz benim sadik yarim 6. TakimimsinizO gitmez burdan yaayeni hedef koyar kendine.
Canım evde değilim eşim akşama evde yok bende kayınvalideme geldim görümcem ve eltimle dışarı çıktık dolaştık ordan eşimin halasina gittik ordada geç vakte kadar oturduk validemlere geri döndük ancak musayit ola bildimGulumse24 nerdesin canım gelmedin bugün öğleden sonra
Iyi geceler canımKizlar herkese iyi geceler bugün evde deildim o yüzden aktif olamadım şimdide çocukları yıkayıp yatmayı planlıyorum Allaha emanet olun hepiniz ❤
Tamam canim gelmeyince merak ettimCanım evde değilim eşim akşama evde yok bende kayınvalideme geldim görümcem ve eltimle dışarı çıktık dolaştık ordan eşimin halasina gittik ordada geç vakte kadar oturduk validemlere geri döndük ancak musayit ola bildim
Yolculuk odem yapmıştır canım bence bir iki gune eksiye gecersinoda senin guzel yanaklarindan oper canim benim
ayy insallah insallah canim ama bu hafta sanirim bana yine kizacaksin bal kaptanim eve geldikten sonra bayagi artim olmus simdilik iyi gidiyorum ama eksiye gecememekten odum kopuyor ne yalan soyleyeyim
cikssd hic niyetim yok valla kuzum siz benim sadik yarim 6. Takimimsiniz
Tşk ederim kuzumIyi geceler canım
Tamam canim gelmeyince merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?