HayallerEvet malesef tahmin ettigim gibi sisim geri gelmis
Ptesi 73
Bugün 70
Hafta ici 85.9 u görmüstüm
7 li rakamları anlayamadım canım ölcü biriminden kaynaklı mıEvet malesef tahmin ettigim gibi sisim geri gelmis
Ptesi 73
Bugün 70
Ayyy canım benim sabah kosturmacan çokmuş. Allah kolaylık versin. Oranın zaten çok güzel canım. Ben de tartilirken sürekli üst baş cikaranlardanimCanim 7.30 da evden çıkıyoruz.
8.30 mesai
Oğlumu babaanneye eşimi ise sonra kendi isime.
Sabah koşturmaca oluyor unuturum diye çıktım hemen
Bi de çıplak tartılıyorum ya tartılıp üstümü giyip hazırlanmaya başlıyorum hahah
O nasıl bişey anlamadım hafta içi 86 yi görüpEvet malesef tahmin ettigim gibi sisim geri gelmis
Ptesi 73
Bugün 70
Muhteşem bir eksi canım tebrik ederim.Geçen hafta : 74.5
Bu hafta : 72.4
Fark : - 2100
Yüzde : 2.81
Teşekkür ederim canımMuhteşem bir eksi canım tebrik ederim.
Bence bugün notamizi sildiririz canım.Süpersin canım tebrik ederim
Bu forum genel anlamda iyi oluyor. Herkesten farklı bir şey duyuyoruz. Güzel etkileşim oluyor :)))Muhtesem dönüs yaptın tebrik ederim canım
Bende yaz boyu tv acmadım canım Bende burdan öğrendim bugün itibari ile izlerim sabahları
Insallah canım bir iki bildirimden korkuyorum ama genel olarak güzel gidiyoruzBence bugün notamizi sildiririz canım.
Ben 83 ve 80 yazmak istemiş sanmıştım ama baya herşeyi karıştırmışO nasıl bişey anlamadım hafta içi 86 yi görüp
Şimdi 70
Pazartesi 73
3 günde 70
Sisim geri gelmiş diyosun
Sayılarda yanlışlık yapmış olmayasın
Benim kafam karisti
Ben de temizliğe başlamadan YouTube dan izledim bir kaç kere iyi gaza getiriyorKadir dizi miymişCanım ben onu Ankanın eşi mi dedim biri ama kim bilememiştim Son cümlesini öyle yorumladıydım
87 kiloyum kizlarrrr
Kesinlikle öyle canım herkesden yeni birseyler öğreniyoruzBu forum genel anlamda iyi oluyor. Herkesten farklı bir şey duyuyoruz. Güzel etkileşim oluyor :)))
Yalnız canım, geçen gün kendimi senin yerine koydum, çok bunaldım. Bu kadar yazıyı takip ediyorsun, cevap yazıyorsun, listeydi, kardeş takımdı,yeniliklerdi vs idi. Kimse olmasa da sen buradasın. Büyük zaman, emek ve başarı. Evde, işte, vs sürekli telefona bakarken gözümün önüne geliyorsun. Hem tebrik ediyorum, hem kıyamıyorum sana. Bu herkesin yapabileceği bir şey değil. Hem vakit, hem sabır, hem sevmek gerekli. Emeğine sağlık, canımsın ❤
Ne var canim basina 8 koymayi unutmusum iste
Nasıl şoka girdiysen artıkkendini 70 sandın
Canım yani geçen hafta kaçtın şimdi kaç kafam karıştı87 kiloyum kizlarrrr
87 kiloyum kizlarrrr
87 yin diyosunNe var canim basina 8 koymayi unutmusum iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?