• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Günaydın kızlar 💫
Geçen hafta 79.6
Bu hafta 78.3
Fark: - 1.660 💫
Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 1000037242.webp
    1000037242.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 13
-1.125 ❤️
850 gr ☺️

Bir daha hafta arasında tartılmıcam. Hep söylediğim şeyi kendim yaptım. Hafta arası görmüştüm ben bu 74.70i. O yüzden şimdi daha çok eksilmeyi bekledim. Böyle beklentiye girince buruk sevinç oluyor. Sabit hissi geliyor. Olmaması lazım zaten geçen haftaya göre eksidesin. O yüzden bir daha pazartesiden önce tartılmıcam

Eklentiler

• 20250825_101023.webp
    20250825_101023.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 10
Şaka mı 😍🔥 süpersin eve dönmek yaradı hemen toparladın
Aldığımı verdim kusum ama yemedim resmen . Önümüzdeki hafta daha net olur ama planlarım var önümüzdeki şubata kadar 60 görmem lazım . Sonra slikonlarımı aldırıp toplatacağım göğüsleri

-1.125 ❤️
850 gr ☺️

Bir daha hafta arasında tartılmıcam. Hep söylediğim şeyi kendim yaptım. Hafta arası görmüştüm ben bu 74.70i. O yüzden şimdi daha çok eksilmeyi bekledim. Böyle beklentiye girince buruk sevinç oluyor. Sabit hissi geliyor. Olmaması lazım zaten geçen haftaya göre eksidesin. O yüzden bir daha pazartesiden önce tartılmıcam
Ben her gün tartılıyorum dün daha eksiydim ama olsun yine de iyi geliyor bana

Aldığımı verdim kusum ama yemedim resmen . Önümüzdeki hafta daha net olur ama planlarım var önümüzdeki şubata kadar 60 görmem lazım . Sonra slikonlarımı aldırıp toplatacağım göğüsleri
Aynen haftaya gerçek ilerleme olur. Bu gidişle de olur zaten 🌟 yeni memintolar yeni kilolar 🎊🤭

Back
X