- 8 Mart 2019
- 7.612
- 37.417
- 548
- 40
Gecmis olsun canımsonngulen cnm geçmişin hepsini okuyamadım. Sen nasıl oldun, toparladın mı biraz?
Az önce oğlanı ishal ve ateşten dolayı sağlık ocağına götürdüm. Acayip bir salgın dalgası varmış yine. Aklınızda olsun kızlar.
Free listede ben varmıyım ?Gecen haftanın listesi canım ilk sayfadaki onu düzenlicem hem su an varsın
Senide Free listeye ekliyorum canım
Free liste de bile yokum*** 6.Takım 639. Etap***
pastel34 (66.5/
Prensesimin Annesiyim (63/
birmuhendisanne (62.1/
Batu85(66.3/
Gulumse25 (94.0/
suspushanimcim (70.2/
Negohatun(72.4/
Alvillaa(78.1/
snglmlk(65.9/
yesa1(54.1/
bluegreeneyes(70.2/
Kmsl Hnd(68/
6.Takım Ortalaması :
Free liste
Anka(72,1) 622.etapta kendi isteği ile ayrıldı
bulutungokyuzu(///)568.etapta 65.0 bildirimsiz izne ayrıldı
Umutdeniz4(87.4/)633.etapta 86.0 ile izne ayrıldı
zeyneppk (69.5/)634.etapta 62.5 ile izne ayrıldı
ada81(59)mezun üye 627.etap
Simons Cat(63) mezun üye 608. Etap
gulenyuzumsunsen(77)mezun üye
Canfeb (67.1/
Elhan (64.4)mezun üye
Lilimam(72)mezun üye
MuMu85 (87/
hasbeenandgone (65/1/%1.52)Yeni üye
meyal hayal (71/
masumm(73.5)555.etapta 66.5 ile izne ayrıldı
Yonahime (63.7/)638. Etapta 63.7 ile izne ayrıldı
sonngulen cnm geçmişin hepsini okuyamadım. Sen nasıl oldun, toparladın mı biraz?
Az önce oğlanı ishal ve ateşten dolayı sağlık ocağına götürdüm. Acayip bir salgın dalgası varmış yine. Aklınızda olsun kızlar.
Geçmiş olsun canımsonngulen cnm geçmişin hepsini okuyamadım. Sen nasıl oldun, toparladın mı biraz?
Uyudukça uyuyasım geliyor benimmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kaçamak yapmayın lutfen
ve bugun yarın wc ısını halletmeye calısın o da cok farkettırıyor
lutfen bu hafta gelsın bırıncılıkkkkkk
Cnm teşekkür ederim ❤ Güçlüyüm diyemem ama başa gelince Allah sabrınıda veriyor sanırım. ☺
aynen öyle canımmm
sonngulen cnm geçmişin hepsini okuyamadım. Sen nasıl oldun, toparladın mı biraz?
Teşekkür ederim cnm, çok şükür oğlum iyi ama ben bişeyler kullanmama rağmen tam toparlamayınca götüreyim dedim. Birde aile hekimi mahalleden komşumuzGecmis olsun canım
Unutmusum canım hemen ekliyorum aklımdan cıkmısFree liste de bile yokum
Ee hem komsu hem doktor yakını olmanın etkisi ile daha iyi ilgileniyordur :)))Teşekkür ederim cnm, çok şükür oğlum iyi ama ben bişeyler kullanmama rağmen tam toparlamayınca götüreyim dedim. Birde aile hekimi mahalleden komşumuzgüzelce ilgileniyor sağolsun. Tedbir için götürdüm ama boşuna gelmişsin bişeyi yok dedi
Sali sallanir carsamba carsafa dolanir misali oldu birazDesene bildiirm yok bize
Hosgeldin canım güzel atlatmıssın günüben geldim kızlar neyseee günü de atlattık 1 kase salata yedim bide kızımdan iki çatal kek kaldı onu yedim günah olmasın diye o kadar bence başarıyım :)))
Aynen öyle olduSali sallanir carsamba carsafa dolanir misali oldu biraz
şükür canım bir an umarım cozutmam dedim hatta dur yiyeyim bile dedim biliyormusun sonra dur yapmaaa yarın bildirim var at aklından kötü düşünceleri dedim :)))Hosgeldin canım güzel atlatmıssın günü
Cnm doktora gittiğimizde genelde eşim doktorum diye söylemiyor, bende söylemiyorum. Yoksa dediğin gibi doktor yakınıyım deyince daha ilgili davranıyorlar. Burda komşu kontenjanından idare ediyoruzEe hem komsu hem doktor yakını olmanın etkisi ile daha iyi ilgileniyordur :)))
Cok sükür iyi olmasına sevindim canım
çok güzel canım tebrik ederimJulliancilar nerdesiniz
Çok şükür 1/30
Birinci günü yaptım
Valla unutmuşum zorladı ..arada halı yıkamacı geldi ...arada çocuklar kapı çaldı
Şükür bitti
Oww baya zor bi sinavdan gecmissin ama gecmis gitmis:)şükür canım bir an umarım cozutmam dedim hatta dur yiyeyim bile dedim biliyormusun sonra dur yapmaaa yarın bildirim var at aklından kötü düşünceleri dedim :)))
ayyy öyle oldu kuzum ama insan böyle durumlarda kendiyle daha bir gurur duyuyor yeseydim şuan yaşayacağım pişmanlığı düşünemiyorum :)Oww baya zor bi sinavdan gecmissin ama gecmis gitmis:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?