Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sonngulen cnm geçmişin hepsini okuyamadım. Sen nasıl oldun, toparladın mı biraz?

Az önce oğlanı ishal ve ateşten dolayı sağlık ocağına götürdüm. Acayip bir salgın dalgası varmış yine. Aklınızda olsun kızlar.

Free liste de bile yokum

Geçmiş olsun canım

Uyudukça uyuyasım geliyor benimmm

UYKU UYKUNUN MAYASI CANIM NE KADAR UYURSAN DAHA FAZLASINI UYURSUN
ÇOK KARIŞIK OLDU AMA UMARIM ANLADIN

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kaçamak yapmayın lutfen

ve bugun yarın wc ısını halletmeye calısın o da cok farkettırıyor

lutfen bu hafta gelsın bırıncılıkkkkkk

çokkk açımmmmmmmm

Cnm teşekkür ederim ❤ Güçlüyüm diyemem ama başa gelince Allah sabrınıda veriyor sanırım. ☺

geçmiş olsun canım evet salgın var

Gecmis olsun canım
Teşekkür ederim cnm, çok şükür oğlum iyi ama ben bişeyler kullanmama rağmen tam toparlamayınca götüreyim dedim. Birde aile hekimi mahalleden komşumuz güzelce ilgileniyor sağolsun. Tedbir için götürdüm ama boşuna gelmişsin bişeyi yok dedi

Ee hem komsu hem doktor yakını olmanın etkisi ile daha iyi ilgileniyordur :)))
Cok sükür iyi olmasına sevindim canım

Ee hem komsu hem doktor yakını olmanın etkisi ile daha iyi ilgileniyordur :)))
Cok sükür iyi olmasına sevindim canım
Cnm doktora gittiğimizde genelde eşim doktorum diye söylemiyor, bende söylemiyorum. Yoksa dediğin gibi doktor yakınıyım deyince daha ilgili davranıyorlar. Burda komşu kontenjanından idare ediyoruz

şükür canım bir an umarım cozutmam dedim hatta dur yiyeyim bile dedim biliyormusun sonra dur yapmaaa yarın bildirim var at aklından kötü düşünceleri dedim :)))
Oww baya zor bi sinavdan gecmissin ama gecmis gitmis:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…