Hadi kırka tamamlayalım şunu. Kızlar bu arada resmi listeyle free liste yine yarışıyor haberiniz olsun.Daha yeni gördüm mesajını yarın birinci olacagız canım
Iyiyim canım sen nasılsınNasılsınz kızlar
Ne yedin yine rüyandaBen bu geceden başladım tartı rüyaları görmeyeama güzel eksi gelecek inşallah.
Herkes bir kere dese zaten birinci oluruzHadi kırka tamamlayalım şunu. Kızlar bu arada resmi listeyle free liste yine yarışıyor haberiniz olsun.
kaçsın bugün canım.ay sislik oluyor canin ya hep yasiyorum sunu sinir oldum sonlamayi guzel yapacaktim(
Hayatimda duydugum en guzel fikir:))))
Ben iyiyim canım sen nasilsinNasılsınz kızlar
ben rüyalarımda bişey yemıyorum aslında, yani kaçamak yapmıyorum. sadece tartılmayı unutmuş falan oluyorum, öyle bir korku var en başından beri. Her sabah kalktığımda ilk düşündüğüm şey "bugün günlerden ne"Iyiyim canım sen nasılsın
Ne yedin yine rüyanda
Dogru yaa unuttum bunu halley yiyenben rüyalarımda bişey yemıyorum aslında, yani kaçamak yapmıyorum. sadece tartılmayı unutmuş falan oluyorum, öyle bir korku var en başından beri. Her sabah kalktığımda ilk düşündüğüm şey "bugün günlerden ne"
ahahhahahOoo delikanlı hoş geldin
ben suan iki listede de yokum araftayim sanirimHadi kırka tamamlayalım şunu. Kızlar bu arada resmi listeyle free liste yine yarışıyor haberiniz olsun.
Evet evet oyduDogru yaa unuttum bunu halley yiyenSaricivcivcikcik miydi yaa aklımda öyle kaldı :))
Gecen haftanın listesi canım ilk sayfadaki onu düzenlicem hem su an varsınahahhahah
Hosbuldum canim☺❤
ben suan iki listede de yokum araftayim sanirim
Tamam cnm bnim elbise var bu renkte hic yok kınaya uyar diye düşündüm artık başka giyeyim teşekkürlerCanım yanlış anlama lütfen sorduğun için söylüyorum banada biraz d
Canım yanlış anlama sorduğun için söylüyorum banada biraz demode gibi geldi ama elbise olarak guzel yinede sen bilirsin tabiki
Siteye girmis ama yazmadı canım etiket yaptım görünce gelir
Yinede ac kalma canımHic Canim bir şey istemiyor
Iyiyim canım sen nasılsın ❤naber kızlarrrr
Aa var miyim hala yasasiinGecen haftanın listesi canım ilk sayfadaki onu düzenlicem hem su an varsın
Senide Free listeye ekliyorum canım
Tamam o zaman yarın bildirimde bekliyorumAa var miyim hala yasasiinlisteden cikinca bi garip hissediyorum kendimi
Tamam bari freeden devam edeyim kac hafta
Senin fizik tedavin vardı cnm, bitti mi? Daha iyisindir umarımAa var miyim hala yasasiinlisteden cikinca bi garip hissediyorum kendimi
Tamam bari freeden devam edeyim kac hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?