Bide ben oyle bigunu atlatinca sonra ne zaman bozacak olsam diyorum hoop sen o onemli gunde yemedin simdi mi yiceksinayyy öyle oldu kuzum ama insan böyle durumlarda kendiyle daha bir gurur duyuyor yeseydim şuan yaşayacağım pişmanlığı düşünemiyorum :)
Tebrik ederim canım yarın tartı sonrası yersin artıkşükür canım bir an umarım cozutmam dedim hatta dur yiyeyim bile dedim biliyormusun sonra dur yapmaaa yarın bildirim var at aklından kötü düşünceleri dedim :)))
Annem cok kullanıyor ordan biliyorum da o yüzden sorayım dedimCnm doktora gittiğimizde genelde eşim doktorum diye söylemiyor, bende söylemiyorum. Yoksa dediğin gibi doktor yakınıyım deyince daha ilgili davranıyorlar. Burda komşu kontenjanından idare ediyoruz
Oğlumun yemediklerini ziyan olmasın diye bende yiyorum valla cnmben geldim kızlar neyseee günü de atlattık 1 kase salata yedim bide kızımdan iki çatal kek kaldı onu yedim günah olmasın diye o kadar bence başarıyım :)))
aaa çok mantıklı kızzzzz ben de uygulayayım bu yöntemi :)))Bide ben oyle bigunu atlatinca sonra ne zaman bozacak olsam diyorum hoop sen o onemli gunde yemedin simdi mi yiceksin
bu gazla canım bile istemiyor valla ama yarın ne olur bilemem kaptanım :)))Tebrik ederim canım yarın tartı sonrası yersin artık
Annem cok kullanıyor ordan biliyorum da o yüzden sorayım dedim
Benim kayınvalidemde arada söylüyor cnm iki doktor anasıyım diyeTebrik ederim canım yarın tartı sonrası yersin artık
Annem cok kullanıyor ordan biliyorum da o yüzden sorayım dedim
öyle kız sanki ev sahibi yemeyecektin de ne diye mındar ettin diyecekmiş gibi :)))Oğlumun yemediklerini ziyan olmasın diye bende yiyorum valla cnmo kadarda olsun
kiz benim annemde oyle yaAnnem cok kullanıyor ordan biliyorum da o yüzden sorayım dedim
kullan bence deaaa çok mantıklı kızzzzz ben de uygulayayım bu yöntemi :)))
ayyy ne güzel gurur maşallah canımmmmm benimBenim kayınvalidemde arada söylüyor cnm iki doktor anasıyım diyeameliyat olduğunda çok ilgilenmişler sağolsun doktorlar. Seninde ablan doktor sanırım ☺
Evet canım doktorBenim kayınvalidemde arada söylüyor cnm iki doktor anasıyım diyeameliyat olduğunda çok ilgilenmişler sağolsun doktorlar. Seninde ablan doktor sanırım ☺
Annelerin hepsi böyle sanırım :))))kiz benim annemde oyle ya
Aynen öyle valla cnmöyle kız sanki ev sahibi yemeyecektin de ne diye mındar ettin diyecekmiş gibi :)))
Benim kayınvalidemde arada söylüyor cnm iki doktor anasıyım diyeameliyat olduğunda çok ilgilenmişler sağolsun doktorlar. Seninde ablan doktor sanırım ☺
HahahjAnnelerin hepsi böyle sanırım :))))
Onlar için büyük gurur kaynağı cnm evlatlarının meslek sahibi olup, ayakta durması. Tıp hem kazanması zor, hem okuması...üstelik çokta kutsal. Haliyle bir tık daha gururlanıyorlar galibaAnnelerin hepsi böyle sanırım :))))
Kesinlikle haklısın canım ben okuyamazdım meselaOnlar için büyük gurur kaynağı cnm evlatlarının meslek sahibi olup, ayakta durması. Tıp hem kazanması zor, hem okuması...üstelik çokta kutsal. Haliyle bir tık daha gururlanıyorlar galiba ☺
Yok canım iyi değilim yatıyorum. Midem bulandigi için yemek de yiyemedim. Geçmiş olsun size de canım.sonngulen cnm geçmişin hepsini okuyamadım. Sen nasıl oldun, toparladın mı biraz?
Az önce oğlanı ishal ve ateşten dolayı sağlık ocağına götürdüm. Acayip bir salgın dalgası varmış yine. Aklınızda olsun kızlar.
Gecmiş olsun canım doktora mı gitsen acabaYok canım iyi değilim yatıyorum. Midem bulandigi için yemek de yiyemedim. Geçmiş olsun size de canım.
Aman biseyi olmasın da sen boşuna gitmiş ol. Gerçi o da spor olmuştur sana.Teşekkür ederim cnm, çok şükür oğlum iyi ama ben bişeyler kullanmama rağmen tam toparlamayınca götüreyim dedim. Birde aile hekimi mahalleden komşumuzgüzelce ilgileniyor sağolsun. Tedbir için götürdüm ama boşuna gelmişsin bişeyi yok dedi
Tatlım bence yanlış yapıyorsun. Aşağıda prensesimin annesi ben de öyle yapıyorum demiş. Kilo verme sürecinde bir çatal dahi olsa unlu, şekerli, suruplu hiçbir tatlıyı ağzınıza almayın. Ziyan olmasını istemiyorsanız kuşlara , kedilere köpeklere verin üşenmeyin çıkarın dışarıya ...hatta bebişlerinizle yapın hayvan beslemeyi zevkli hale getirin....sizin vücudunuz bence şu anda her şeyden daha kıymetli...onu korumak en asli görevimiz ...asil onu yaglandirmak günah...Oğlumun yemediklerini ziyan olmasın diye bende yiyorum valla cnmo kadarda olsun
Cnm belki okunur ama bende yapamazdım. Ruhen benim kaldırabileceğim bir durum değilKesinlikle haklısın canım ben okuyamazdım mesela
Çok geçmiş olsun canımsonngulen cnm geçmişin hepsini okuyamadım. Sen nasıl oldun, toparladın mı biraz?
Az önce oğlanı ishal ve ateşten dolayı sağlık ocağına götürdüm. Acayip bir salgın dalgası varmış yine. Aklınızda olsun kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?