Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayyy öyle oldu kuzum ama insan böyle durumlarda kendiyle daha bir gurur duyuyor yeseydim şuan yaşayacağım pişmanlığı düşünemiyorum :)
Bide ben oyle bigunu atlatinca sonra ne zaman bozacak olsam diyorum hoop sen o onemli gunde yemedin simdi mi yiceksin

şükür canım bir an umarım cozutmam dedim hatta dur yiyeyim bile dedim biliyormusun sonra dur yapmaaa yarın bildirim var at aklından kötü düşünceleri dedim :)))
Tebrik ederim canım yarın tartı sonrası yersin artık
Cnm doktora gittiğimizde genelde eşim doktorum diye söylemiyor, bende söylemiyorum. Yoksa dediğin gibi doktor yakınıyım deyince daha ilgili davranıyorlar. Burda komşu kontenjanından idare ediyoruz
Annem cok kullanıyor ordan biliyorum da o yüzden sorayım dedim

Bide ben oyle bigunu atlatinca sonra ne zaman bozacak olsam diyorum hoop sen o onemli gunde yemedin simdi mi yiceksin
aaa çok mantıklı kızzzzz ben de uygulayayım bu yöntemi :)))

bu gazla canım bile istemiyor valla ama yarın ne olur bilemem kaptanım :)))

Benim kayınvalidemde arada söylüyor cnm iki doktor anasıyım diye ameliyat olduğunda çok ilgilenmişler sağolsun doktorlar. Seninde ablan doktor sanırım

Yok canım iyi değilim yatıyorum. Midem bulandigi için yemek de yiyemedim. Geçmiş olsun size de canım.

Aman biseyi olmasın da sen boşuna gitmiş ol. Gerçi o da spor olmuştur sana.

Oğlumun yemediklerini ziyan olmasın diye bende yiyorum valla cnm o kadarda olsun
Tatlım bence yanlış yapıyorsun. Aşağıda prensesimin annesi ben de öyle yapıyorum demiş. Kilo verme sürecinde bir çatal dahi olsa unlu, şekerli, suruplu hiçbir tatlıyı ağzınıza almayın. Ziyan olmasını istemiyorsanız kuşlara , kedilere köpeklere verin üşenmeyin çıkarın dışarıya ...hatta bebişlerinizle yapın hayvan beslemeyi zevkli hale getirin....sizin vücudunuz bence şu anda her şeyden daha kıymetli...onu korumak en asli görevimiz ...asil onu yaglandirmak günah...

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…