Çok ilginçcnim köy kayısısı şeker pare olanından değil çok güzel oluyor.bi nevi komposto gibi
Sağol cnim sanada afiyet olsun.
Anladım canım, geç yemek de sorun oluyor tabi ki.Canım karıştırmıyorsun iki gündür az yiyorum eve çok geç geldik bari artık yemeyeyim akşam yemeği dedim ondan sebep. Haftasonu düzenlerim
Günaydın canım. Geçmiş olsun aramızda olmana çok sevindim. Şükür eksi de görmüşsün.Günaydınlarrrrr
Hafta ici daha azını görmüştüm ama bu sabah
Geçen hafta 53.8
Bu sabah 53.4
Fark 400
Yüzde
günaydın tebriklerGünaydınlarrrrr
Geçen hafta 53.8
Bu sabah 53.4
Fark 400
Yüzde
günaydın tebriklerGünaydın
Geçen Cuma 65.1
Bu Cuma 64.8
Fark -300
64lere geçtim
Günaydın öğretmenim masallah tebrik ederimGünaydın canım. Geçmiş olsun aramızda olmana çok sevindim. Şükür eksi de görmüşsün.
Benim bildirimim
Geçen hafta 63.3
Bugün 62.3
Fark -1 kgZipzip-
Aramızda değil hayalet oGünaydın canım. Geçmiş olsun aramızda olmana çok sevindim. Şükür eksi de görmüşsün.
Benim bildirimim
Geçen hafta 63.3
Bugün 62.3
Fark -1 kgZipzip-
HarikaKilo bildirimim
Geçen hafta 77
Bu hafta 75.200
Fark -- 1 kilo 800 gr.
%2.34 masallah bana
Günaydın
Geçen Cuma 65.1
Bu Cuma 64.8
Fark -300
64lere geçtim
Ne yedin perşembe PerşembeKızlar malum ben banliyim menü yazamıyorum.
Banim açılsın yazarım hahshdjendjejd
%2 ye noldu yesaGünaydınlarrrrr
Geçen hafta 53.8
Bu sabah 53.4
Fark 400
Yüzde
Yaaa sen de çok güzel vermişsinGünaydın kızlaaaaaar..... Hayırlı, bol eksili, birinci olduğumuz bir cumamız olsun inşallah. Geçen hafta ( yeni tartıda) 63.65
Şimdiki 62.45
Fark 1.2 kg
Yüzdesi: %1.88 bu arada tartısı bozuk olanlar değiştirsin çok motive ediyor insanı düzgün tartan bi tartı... eskisine baksan hala doğru düzgün kilo verememişim.... bi de farklı farklı çıkıyordu yüz kere tartılmak zorunda kalıyordum......
TebriklerGünaydın kızlaaaaaar..... Hayırlı, bol eksili, birinci olduğumuz bir cumamız olsun inşallah. Geçen hafta ( yeni tartıda) 63.65
Şimdiki 62.45
Fark 1.2 kg
Yüzdesi: %1.88 bu arada tartısı bozuk olanlar değiştirsin çok motive ediyor insanı düzgün tartan bi tartı... eskisine baksan hala doğru düzgün kilo verememişim.... bi de farklı farklı çıkıyordu yüz kere tartılmak zorunda kalıyordum......
Elime sopa alacam artık AnkaBen korkuyorum tartıya çıkmaya dün 19:00 gibi susamlı muhallebi yedim
Günaydın kaptanımGünaydınnn kızlar
Hemde tartiya 1 gün kalaBen korkuyorum tartıya çıkmaya dün 19:00 gibi susamlı muhallebi yedim
Listede değilim ki hiç faydası yok verdiğimin kimseyeHemde tartiya 1 gün kala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?