Al canım al. Ama ben kafamı toplayamıyorumElime sopa alacam artık Anka
Olsun canım kendine faydası var sonuçta biliyorum listede olmadigini ☺Listede değilim ki hiç faydası yok verdiğimin kimseye
Tebrik ederim canımGünaydınlarrrrr
Hafta ici daha azını görmüştüm ama bu sabah
Geçen hafta 53.8
Bu sabah 53.4
Fark 400
Yüzde
Çok güzel vermişsin canım tebrik ederimGünaydın kızlaaaaaar..... Hayırlı, bol eksili, birinci olduğumuz bir cumamız olsun inşallah. Geçen hafta ( yeni tartıda) 63.65
Şimdiki 62.45
Fark 1.2 kg
Yüzdesi: %1.88 bu arada tartısı bozuk olanlar değiştirsin çok motive ediyor insanı düzgün tartan bi tartı... eskisine baksan hala doğru düzgün kilo verememişim.... bi de farklı farklı çıkıyordu yüz kere tartılmak zorunda kalıyordum......
Tebrik ediyorum, evde olmayacak misin çok erken tartilmissin.Günaydın
Geçen Cuma 65.1
Bu Cuma 64.8
Fark -300
64lere geçtim
Öğretmenimize de bir tebrikGünaydın canım. Geçmiş olsun aramızda olmana çok sevindim. Şükür eksi de görmüşsün.
Benim bildirimim
Geçen hafta 63.3
Bugün 62.3
Fark -1 kgZipzip-
Harika bir eksi canım tebrik ederimKilo bildirimim
Geçen hafta 77
Bu hafta 75.200
Fark -- 1 kilo 800 gr.
%2.34 masallah bana
Aynen Aynen cnim yaptinmi bu yemeği? genelde doğu illerinde çok yapılıyor.Kayısıları haşlayıp süzüp üzerine tere yagı cevizmi döküyorsunuz takibem
Teşekkür lerTebrik ederim canım
Çok güzel vermişsin canım tebrik ederim
Tebrik ediyorum, evde olmayacak misin çok erken tartilmissin.
Öğretmenimize de bir tebrik
Harika bir eksi canım tebrik ederim
çok güzel canım vermişsinGünaydınlarrrrr
Hafta ici daha azını görmüştüm ama bu sabah
Geçen hafta 53.8
Bu sabah 53.4
Fark 400
Yüzde
oo süper canım tebrik ederimGünaydın kızlaaaaaar..... Hayırlı, bol eksili, birinci olduğumuz bir cumamız olsun inşallah. Geçen hafta ( yeni tartıda) 63.65
Şimdiki 62.45
Fark 1.2 kg
Yüzdesi: %1.88 bu arada tartısı bozuk olanlar değiştirsin çok motive ediyor insanı düzgün tartan bi tartı... eskisine baksan hala doğru düzgün kilo verememişim.... bi de farklı farklı çıkıyordu yüz kere tartılmak zorunda kalıyordum......
darısı bana cnm tebriklerGünaydın
Geçen Cuma 65.1
Bu Cuma 64.8
Fark -300
64lere geçtim
Maşallah canım harikaaa tebriklerKilo bildirimim
Geçen hafta 77
Bu hafta 75.200
Fark -- 1 kilo 800 gr.
%2.34 masallah bana
Başlangıç kilon muydu canım buGunaydin Kizlar❤
o kadar aç kalmaya rağmen,ekmeği tamamen k estigim halde sonuç.
hala 83.5
çok üzgünüm
hayır Cnim geçen hafta cumaBaşlangıç kilon muydu canım bu
hiçbşr sıkıntı olmadı canım şükür arada elma yoğurt suyuda çok içiyorum etkilenmedi rezene içiuorum olsun vermişsin yinehayır Cnim geçen hafta cuma
83.8
pzt 83.5
bu hafta hala ayniyim cok ta sıkı yapıyorum.fazla spor şart oldu.senin sutunde etkilenme oldumu?
benim sutum zaten çok azdı diyet yapınca dahada azaldı.zaten oglusumda memeci degil o yuzden artık kendisine bıraktımhiçbşr sıkıntı olmadı canım şükür arada elma yoğurt suyuda çok içiyorum etkilenmedi rezene içiuorum olsun vermişsin yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?