- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
tebrik ederim ya,çok iyi bi rakam bir an ben bile heyecanlandım.dedigim gibi bi zalim metabolizma çok rol oynuyor.
Anladım cnm rezene içbenim sutum zaten çok azdı diyet yapınca dahada azaldı.zaten oglusumda memeci degil o yuzden artık kendisine bıraktım
Teşekür ederim canımtebrik ederim ya,çok iyi bi rakam bir an ben bile heyecanlandım.dedigim gibi bi zalim metabolizma çok rol oynuyor.
Tebrik ederim canım süpersin
Canim herkese bildirim geldi sorun yok takip edilsin diye yapılıyor sanırımBana bdv de ni konudan bildirim gelmiş biseyde yazmadim aslinda bilgisi olan varmi
VuvvvvEki Görüntüle 2309319
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 639. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
İlk on dereceye beş üyesini yerleştiren 6. Takım tebrikler!
Liste birincisi @Prensesimin Annesiyim (6. Takım) kocaman tebrikler!
Kızlar bireysel sıralama listesi az önce acıklandı hepinizi tebrik ediyorum ilk defa ilk 5 üyemiz ve birincimiz var
@Prensesimin Annesiyim ayrıca tebrik ediyorum mezun oldun ama birinciliği gördün
Massallah canım süper tebrik ederim
haftaya alalım kaptanım teşekkürler birdaha 7 leri hiç görmeyeyimTebrik ederim canım süpersin
Dikkat edince cook güzel vermissin listeye girmek istiyor musun haftaya mı alalım
Yuzdeyi hesaplarım
Teşekkür ederimCanim herkese bildirim geldi sorun yok takip edilsin diye yapılıyor sanırım
VuvvvvTüm takımımı ve P Prensesimin Annesiyim tebrik ediyorum
Tamam canımhaftaya alalım kaptanım teşekkürler birdaha 7 leri hiç görmeyeyim
İnşallah kaptanım bekliyodum da böyle bi sonuç hç düşünmüyordum☺Tamam canım
Insallah görmezsin bir daha
Dikkat ettin canım birde spor yapınca cok normal aslındaİnşallah kaptanım bekliyodum da böyle bi sonuç hç düşünmüyordum☺
Evet kaptanım diyetteyken dikkat ederim normal ev yemeği yemem kendimce az yağlı az kalorili yerim inş böyle devamDikkat ettin canım birde spor yapınca cok normal aslında
Bende öle düşünüyorum çünkü önceki diyetimde haftada 1 1.200 falan veriyordumKesinlikle emzirme de büyük etken
Bende hepinizi tebrik ediyorum kızlarP Prensesimin Annesiyim
Elhan
sonngulen
pastelfit
birmuhendisanne
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum bireysel sıralamada ilk 10 dasınızı cok güzel kilolar vermissiniz
Bu ilk hafta ondan fazla gitti ama yinede 1.200 den fazlası gidecektir insallahBende öle düşünüyorum çünkü önceki diyetimde haftada 1 1.200 falan veriyordum
teşekkürlerHarikaaamasallah
Hepinizi tebrik ediyorum maşallahP Prensesimin Annesiyim
Elhan
sonngulen
pastelfit
birmuhendisanne
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum bireysel sıralamada ilk 10 dasınızı cok güzel kilolar vermissiniz
Anladım canım sağolCanim herkese bildirim geldi sorun yok takip edilsin diye yapılıyor sanırım
VuvvvvTüm takımımı ve P Prensesimin Annesiyim tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?