Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçmiş olsun canım. Nego mesajlarında bir problem olmadığını söyledi...neden ceza aldin ...bdv de dolaşmaya korkar olduk
Bn Konu sildim cnm ama gercekten eskisi gibi degil yani bir kez daha ceza almistim hic yoktan

Canım ben anladım seni insanın içinde bulunduğu ruh halini ve şartlarını bilmedigimizden çok çabuk yanlış anlamalara maruz kaldigimizin ispatı. Çok şükür tatlı dilimiz sayesinde her sorunun üstesinden gelebiliyoruz. Gulumse24 bak gördün mü ...en esprili insan oldugundan aynı fikirdeyiz.

Benim göbekle beraber mide kısmımda çok fazlalık vardı. Onlar daha kolay gitti. Ama iç bacakla basenler hala duruyor ☺ Vücut yapısı sanırım...
Ben de senin gibiyim. Göbek ve mide çok güzel gitti, alt karinda biraz daha var sadece ama basenler zor eriyor.

Bugün temizlik günüm yarım piknik pazartesi sporuma başlarım aynı düzen devam edeyim rakibemin nickini yine unuttum bu hafta leslie 3mil düşünüyorum basenlere ağırlık vermem lazımki orantılı kilo vereyim lesli bende çok işe yarıyor menü ve sporuma yorum yaparsanız sevinirim nerde hata yapıyorum bileyim 2 haftadır yavaş gidiyorum inş kalıcı gider az hareket lazım bana Je hatırladım rakibem Alvillaa

Yetmezcim afiyet olsun. Yeri gelmişken bir düşüncemi paylaşmak istiyorum. Takımın genelinde kilo verme sürecinin sonunda diyet boyunca yiyemedigim her şeye saldırıp verdiklerimden daha fazlasını tekrar alırım korkusuyla kacamaklari azar azar da olsa yiyeyim düşüncesi var. Bu sebeple menülerin çoğunda makarna, normal çikolata , kek, turşu gibi veya işlenmiş gıdalar görüyorum. Sağlıklı beslenmeye alıştığımız sürece kontrolü kesinlikle elde bırakmadan bu tip kilo aldıran gıdaları hayatimizdan cikarabilecegimize inanıyorum. Ben elimden geldiğince yememeye gayret ediyorum kolay değil ama imkansız da değil. Ytmzcim misafir hayatımızda hep olacak biz de misafirliğe gideceğiz her defasında yersek iki ileri bir geri devam ederiz. Senin gün içinde yaptığın egzersizler bu yediklerini bertaraf eder çok şükür. En azından kacamaklarimizi alışkanlık haline getirmeyelim birle sınırlı kalsın. Karbonhidrat yüklü bir günden sonra protein ağırlıklı beslenmeyi tercih edelim. Bir arkadasta da iki öğün patates salatası gördüm ...bunu bir öğün tuketebilirdi ... Sağlıklı bir gün diliyorum canım.

Rakibe mi olduk gulumsecim bende annemdeyim o yüzden pek giremiyorum bende 45 dakika kardio yaptım sabah aksamda biraz kalça çalışırım

Rakibe mi olduk gulumsecim bende annemdeyim o yüzden pek giremiyorum bende 45 dakika kardio yaptım sabah aksamda biraz kalça çalışırım
Evet rakibeyiz bu hafta bireysel ikinci oldun bana senin gibi bi rakip lazımdı gevşek bıraktım sanırım seninle kendimi toparlayacagıma inanıyorum canım

Fizigimiz çok benziyor canım. Bana hala çok zayifsin yeter diyorlar ama dediğin gibi basenlerden dolayı ben de 56- 55 istiyorum nasipse. beraber ulaşalım inşallah.
Amin inşallah cnm. Orantılı gitmiyor maalesef alt bölge. Ben bölgesel çalışamıyorum, onunda etkisi çok sanırım. Dizlerime bir şey okur korkusu ile yürüyüş ve leslie yapıyorum sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…