Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben yokum en iyisi ben kendime rakip olayım.cok bosladim
Unutmusum gece 1 de yapınca fark etmedim
Bulalım sanada rakip
Kaptanım meyalin mesajlara baktım ban yiyecek bir şey yazmamış, üyelik mi iptal etti acaba? Yönetime sor istersen.
Belki olabilir listede değildi zaten sormayalım hiç gelir belki kendi yine
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤

Cnm günaydın Bende az önce okudum ve çok üzüldüm...Allah nurlar içinde yatırsın inşallah...sen moralini sakın bozma cnm, herkesin hastalığı kendine özgü...babamdan dolayı düzenli onkoloji kliniğine gidiyoruz. Ne hastalar yaşamaya devam ediyor...lütfen pozitif düşün, şu durumun iyi ve böyle devam edecek

Herkese günaydın.
Huzurlu, neşeli, sürprizlerle dolu güzel bir günümüz olsun. Hadi bugün kendimizi iyi hissedecek sebeplerimizi aklımıza getirelim....ne kadar çok değil mi @Ytmz tatlım uyandın mı? Dünü bütün gün sporla geçirdim yorgunum deme bak seni hiç göremedim sanki. Listeye girmis olsaydın dün birinciydik napalim üçüncülük de fena sayılmaz.

Ben de dün gece öğrendiğimden beri çok üzgünüm. Uzun zamandır izliyordum onu.

Umudunu asla ama asla kaybetme, herkesin savaşı farklı hastalıkta da sağlıkta da.

Kızlar günaydınnn ❤ Musmutlu haftasonları...ben dün gece çok az uyuyabildim. Halim yok ama oğlum canavar gibi maşallah mecburen peşinde koşmaya devam ❤
Benim oğlum da çok erken uyandı. Tabi benimki büyük olunca kendi kendine oynuyor ama sonuçta onunla uyanmış oldum.

Benim oğlum da çok erken uyandı. Tabi benimki büyük olunca kendi kendine oynuyor ama sonuçta onunla uyanmış oldum.
Cnm çocuklar özellikle haftasonu erkenden ayaklanıyor. Kardeşimde haftasonları acıktım ben, hadi kalkın diye ağlardı cnm annem hiç dinlenmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…