Unutmusum gece 1 de yapınca fark etmedimBen yokumen iyisi ben kendime rakip olayım.cok bosladim
Belki olabilir listede değildi zaten sormayalım hiç gelir belki kendi yineKaptanım meyalin mesajlara baktım ban yiyecek bir şey yazmamış, üyelik mi iptal etti acaba? Yönetime sor istersen.
Günaydın canım ❤Günaydın ❤
Günaydın canım ❤Günaydın
Cnm günaydınGünaydın kizlar.... Bu gün hiç elim ayağım birşeye gitmiyorcanım Neslican güçlü kanser savaşçısı hayata gözlerini yumdu umut meleğim ben onun sayesinde umudumu geri kazanmıştım gitti gül yüzlü meleğim
Ben de dün gece öğrendiğimden beri çok üzgünüm. Uzun zamandır izliyordum onu.Günaydın kizlar.... Bu gün hiç elim ayağım birşeye gitmiyorcanım Neslican güçlü kanser savaşçısı hayata gözlerini yumdu umut meleğim ben onun sayesinde umudumu geri kazanmıştım gitti gül yüzlü meleğim
Benim oğlum da çok erken uyandı. Tabi benimki büyük olunca kendi kendine oynuyor ama sonuçta onunla uyanmış oldum.Kızlar günaydınnn ❤ Musmutlu haftasonları...ben dün gece çok az uyuyabildim. Halim yok ama oğlum canavar gibi maşallahmecburen peşinde koşmaya devam ❤
hoşgeldin canım günaydınAldigim hapis cezasi kalkti ve geri geldim
Aldigim hapis cezasi kalkti ve geri geldim
Hos bulduk cnm özledim burayi yahoşgeldin canım günaydın
Kader mahkumuyduk kurtulduk sonunda von kötü bir sey yaAaasaa benim de :)
Cnm hoşgeldin. Hapis cezasını neden aldınAldigim hapis cezasi kalkti ve geri geldim
Cnm çocuklar özellikle haftasonu erkenden ayaklanıyor. Kardeşimde haftasonları acıktım ben, hadi kalkın diye ağlardıBenim oğlum da çok erken uyandı. Tabi benimki büyük olunca kendi kendine oynuyor ama sonuçta onunla uyanmış oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?