Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm çocuklar özellikle haftasonu erkenden ayaklanıyor. Kardeşimde haftasonları acıktım ben, hadi kalkın diye ağlardı cnm annem hiç dinlenmedi
Kizlar bnde ne zaman dedem ki "ohh Hafta sonu geliyor uyuttum "ama öyle bir tökezliyorumki daha o günün gecesi uyuyamiyorum dünn gece cildirdim Büyuk kizim ayri odasinda piz pizladi kucuk kizim yanimda yataginda ayri yani deli oldum resmen sabahta erkenden uyandilar

Kendin yapamayacagini anladın da başkasından mi medet umuyorsun ayrıca mühendis anne çok dişli bir rakip, ben onu ozledigimden rakip olalım dedim kafa tuttuğumdan değil
Pardon yalnış anlaşıldım sanırım ben kimseye kafa tutmadım tutmamda seni güçlü rakip olarak gördüm ve sadece espiri mahiyetinde konuşma başlattım burda bi takımız takım arkadaşım benim rakibim olamaz sadece takım için birlikte mücadele etmiş oluruz böyle düşündügün için üzüldüm açıkçası yalnış anlaşıldıysamda özür dilerim yine söylüyorum biz bir takımız kimseyi rakip görmüyorum kimseye kafa tutmak haddim değildir

sana kafa tutuyorum haftaya gel birlikte yarisalim cok kasindin

Yanlış anlaşılmadin tatlım. esprili mesajlarına o kadar alıştık ki ...ciddi ciddi ciddiye almışsın yavrum bana istediğin kadar kafa tutabilirsin. Ben o hep gülümseyen kafayı tutar öperim

Cnm çocuklar özellikle haftasonu erkenden ayaklanıyor. Kardeşimde haftasonları acıktım ben, hadi kalkın diye ağlardı cnm annem hiç dinlenmedi
Ben de aç kalmasın diye kalkıyorum, kolay kolay sesini çıkarmaz ama gönül dayanmiyor işte. Hangi anne dinlenmiş ki

Tatlım asıl sen yanlış anlamışsın, burda en esprili insan sensin diye ben de senin ayarında konuştum. Kafa tutma olayı da benim mühendis anneyi güçlü gormemden dolayı kendim için söylediğim laf. Sen uzulduysen ben de üzülürüm, ben söylediklerinde hiç art niyet falan da görmedim. Konu çok başka yerlere gelmiş canım benim. Senle güzel güzel didişiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…