bnim konu silme cnmCnm hoşgeldin. Hapis cezasını neden aldınben ilk üye olduğum zamanlarda bdv de polemikten dolayı almıştım
Kizlar bnde ne zaman dedem ki "ohh Hafta sonu geliyor uyuttum "ama öyle bir tökezliyorumki daha o günün gecesi uyuyamiyorum dünn gece cildirdim Büyuk kizim ayri odasinda piz pizladi kucuk kizim yanimda yataginda ayri yani deli oldum resmen sabahta erkenden uyandilarCnm çocuklar özellikle haftasonu erkenden ayaklanıyor. Kardeşimde haftasonları acıktım ben, hadi kalkın diye ağlardıcnm annem hiç dinlenmedi
Valla gönlümden geçen rakibem olmuşbu haftaki rakipleriniz
zeyneppk & @Negohatun
Elhan & @Ytmz
@pastel34 & @Kmsl Hnd
@Alvillaa &Gulumse24
yesa & @AZRAM ve YUSUF ENSARIM
@Hedef 52 &Umutdeniz4
birmuhendisanne & @bluegreeneyes
@hasbeenandgone & @Meyyal Hayyal
Onun içinde ceza aldığımızı bilmiyordum. Zaten silinen konular geri geliyor sanırım cnm.bnim konu silme cnm
Pardon yalnış anlaşıldım sanırım ben kimseye kafa tutmadım tutmamda seni güçlü rakip olarak gördüm ve sadece espiri mahiyetinde konuşma başlattım burda bi takımız takım arkadaşım benim rakibim olamaz sadece takım için birlikte mücadele etmiş oluruz böyle düşündügün için üzüldüm açıkçası yalnış anlaşıldıysamda özür dilerim yine söylüyorum biz bir takımız kimseyi rakip görmüyorum kimseye kafa tutmak haddim değildirKendin yapamayacagini anladın da başkasından mi medet umuyorsunayrıca mühendis anne çok dişli bir rakip, ben onu ozledigimden rakip olalım dedim kafa tuttuğumdan değil
Bakmadim bile cnm olabilir bi sey olmazOnun içinde ceza aldığımızı bilmiyordum. Zaten silinen konular geri geliyor sanırım cnm.
sana kafa tutuyorumPardon yalnış anlaşıldım sanırım ben kimseye kafa tutmadım tutmamda seni güçlü rakip olarak gördüm ve sadece espiri mahiyetinde konuşma başlattım burda bi takımız takım arkadaşım benim rakibim olamaz sadece takım için birlikte mücadele etmiş oluruz böyle düşündügün için üzüldüm açıkçası yalnış anlaşıldıysamda özür dilerim yine söylüyorum biz bir takımız kimseyi rakip görmüyorum kimseye kafa tutmak haddim değildir
Geçmiş olsun canım. Nego mesajlarında bir problem olmadığını söyledi...neden ceza aldin ...bdv de dolaşmaya korkar oldukAldigim hapis cezasi kalkti ve geri geldim
Yanlış anlaşılmadin tatlım.Pardon yalnış anlaşıldım sanırım ben kimseye kafa tutmadım tutmamda seni güçlü rakip olarak gördüm ve sadece espiri mahiyetinde konuşma başlattım burda bi takımız takım arkadaşım benim rakibim olamaz sadece takım için birlikte mücadele etmiş oluruz böyle düşündügün için üzüldüm açıkçası yalnış anlaşıldıysamda özür dilerim yine söylüyorum biz bir takımız kimseyi rakip görmüyorum kimseye kafa tutmak haddim değildir
Ben de aç kalmasın diye kalkıyorum, kolay kolay sesini çıkarmaz ama gönül dayanmiyor işte. Hangi anne dinlenmiş kiCnm çocuklar özellikle haftasonu erkenden ayaklanıyor. Kardeşimde haftasonları acıktım ben, hadi kalkın diye ağlardıcnm annem hiç dinlenmedi
Doğru diyosun cnm, rahmetli anneannem insan anne olacağına taş olsun daha iyi dermiş. Maddi manevi dinlenme yok biz annelereBen de aç kalmasın diye kalkıyorum, kolay kolay sesini çıkarmaz ama gönül dayanmiyor işte. Hangi anne dinlenmiş ki
Günaydınnn cnmGünaydın
Tatlım asıl sen yanlış anlamışsın, burda en esprili insan sensin diye ben de senin ayarında konuştum. Kafa tutma olayı da benim mühendis anneyi güçlü gormemden dolayı kendim için söylediğim laf. Sen uzulduysen ben de üzülürüm, ben söylediklerinde hiç art niyet falan da görmedim. Konu çok başka yerlere gelmiş canım benim. Senle güzel güzel didişiyorum benPardon yalnış anlaşıldım sanırım ben kimseye kafa tutmadım tutmamda seni güçlü rakip olarak gördüm ve sadece espiri mahiyetinde konuşma başlattım burda bi takımız takım arkadaşım benim rakibim olamaz sadece takım için birlikte mücadele etmiş oluruz böyle düşündügün için üzüldüm açıkçası yalnış anlaşıldıysamda özür dilerim yine söylüyorum biz bir takımız kimseyi rakip görmüyorum kimseye kafa tutmak haddim değildir
Çok güzelsin canim maşallah
Maşallah canım darısı başımıza
Basenler gitmiyor halaMaşallah canım darısı başımıza
Bendede olsa basen çok isterdim, benim göbek var hiç sevmiyorumBasenler gitmiyor hala
Basenler gitmiyor hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?