Buralardayım canım da keyfim yok gibi
Ilgiyi severim cnmSeninle daha sonra yakından ilgilenecem
benim kafadasın rakibem ✌Yetmezcim afiyet olsun. Yeri gelmişken bir düşüncemi paylaşmak istiyorum. Takımın genelinde kilo verme sürecinin sonunda diyet boyunca yiyemedigim her şeye saldırıp verdiklerimden daha fazlasını tekrar alırım korkusuyla kacamaklari azar azar da olsa yiyeyim düşüncesi var. Bu sebeple menülerin çoğunda makarna, normal çikolata , kek, turşu gibi veya işlenmiş gıdalar görüyorum. Sağlıklı beslenmeye alıştığımız sürece kontrolü kesinlikle elde bırakmadan bu tip kilo aldıran gıdaları hayatimizdan cikarabilecegimize inanıyorum. Ben elimden geldiğince yememeye gayret ediyorum kolay değil ama imkansız da değil. Ytmzcim misafir hayatımızda hep olacak biz de misafirliğe gideceğiz her defasında yersek iki ileri bir geri devam ederiz. Senin gün içinde yaptığın egzersizler bu yediklerini bertaraf eder çok şükür. En azından kacamaklarimizi alışkanlık haline getirmeyelim birle sınırlı kalsın. Karbonhidrat yüklü bir günden sonra protein ağırlıklı beslenmeyi tercih edelim. Bir arkadasta da iki öğün patates salatası gördüm ...bunu bir öğün tuketebilirdi ... Sağlıklı bir gün diliyorum canım.
Kim ne ile mutluysa onunla olsun...Pastayı böreği kayınvalideme verdim hepsini yesinler yeterki bzde olmasınböreği eşime verdim bu arada sabah dükkanında yiyecekti tatlıyla pastayıda kv şutladım
Elif'imBuralardayım canım da keyfim yok gibi
Uzaktan takip ediyorum sizi
Tebrik ederim canım
Insallah rakibem bende inanıyorum beraber başarıcazEvet rakibeyiz bu hafta bireysel ikinci oldun bana senin gibi bi rakip lazımdı gevşek bıraktım sanırım seninle kendimi toparlayacagıma inanıyorum canım
10 dakika süresi var canımZipzip- ben bunu nezaman silince siliniyordu
Kizlar bende koydum insalalh geri silebilirim
Topuklu varmisgibi biraz ayağımı yükselttim
Yoksa daha kisayim
Bana iyi olmussun daha verme diyorlar
Normalde top gibi yuvarlanıyordum.yuzun çöker diyorlar bilmiyorum 5 6 kilo daha versem yeter zaten .hiçbir zaman çok zayıf olmadim
3 dk kalmışZipzip- ben bunu nezaman silince siliniyordu
Ben o kişiyi ilk defa burda öğrendim abla onada üzüldüm ama genel olarak yorgunum sanırım onun etkisi bazı seylerden cok sıkıldımm artık ama düzen değişmiyor simdilik tesekkür ederim düşündüğün için ablacım ♥♥♥Elif'imhayat acı tatlı olaylarla yasanip gidiyor. Uzulmemek elde olmuyor ama acıyı yaşatan Allah sabri da veriyor. Sen de üzüldün sanırsam Neslican için aklıma ilk o geldi. Başka bir sıkıntı yoktur inşallah.
Harikasın maşallahKizlar bende koydum insalalh geri silebilirim
Topuklu varmisgibi biraz ayağımı yükselttim
Yoksa daha kisayim
Bana iyi olmussun daha verme diyorlar
Normalde top gibi yuvarlanıyordum.yuzun çöker diyorlar bilmiyorum 5 6 kilo daha versem yeter zaten .hiçbir zaman çok zayıf olmadim
Harikasın maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?