Cnm yüzün gözükmediği için çok sıkıntı olacağını sanmıyorum fotonun... evet sıkılaşmanın önemini bir kez daha görmüş oldukYok 1.60
ya komşu çocuğunu getirdibibak duşa giricem diye
Nolcak simdi
Yok canım ne gölgesi aşk olsun ama ben jullianla iyi sıkılasmistim
Ama sen benden daha düz duruyorsun gibi geldi.Cnm yüzün gözükmediği için çok sıkıntı olacağını sanmıyorum fotonun... evet sıkılaşmanın önemini bir kez daha görmüş olduk
abla daha totoşu yere koymadımki kaldırayım temizlik bitti yemek yedim Kıbrıs tatlısı yapıcam yarın piknik için mangaldan sonra çayla yerler diye düşündümPazartesiden başka sendrom bilmem benkaldır totoşu...ne sendromu...
Benim yüzümde yuvarlak cnm, geçenlerde teyzem yüzü çökmüş, çirkin olmuş demiş annemeSenin resim büyük yüklenmiş ondan .birde ben topuklu giyersem diye resmi cekinirken ayağımı kaldirmistimhileli yani
57 filan olsam yetecek galiba
Benim yüzüm yuvarlak yüzüm küçüldükçe cokersin diyolar korkutuyorlar
Ya evet banada başladılar.ne kötüler ya kilolusun zayıfla derler.zayiflarsin çıktım derlerBenim yüzümde yuvarlak cnm, geçenlerde teyzem yüzü çökmüş, çirkin olmuş demiş anneme
Ne bileyim ben de şaşırdımDuruma hiç kendimi koymadim ki anka
Oğlumu koyarım
Sen bunca yıllık arkadaşını kiminle karıştırdın acaba ahahahah
Cnm yüzün gözükmediği için çok sıkıntı olacağını sanmıyorum fotonun... evet sıkılaşmanın önemini bir kez daha görmüş olduk
Senin resim büyük yüklenmiş ondan .birde ben topuklu giyersem diye resmi cekinirken ayağımı kaldirmistimhileli yani
57 filan olsam yetecek galiba
Benim yüzüm yuvarlak yüzüm küçüldükçe cokersin diyolar korkutuyorlar
yesa bu nicki mi kullanacaksın artık ona göre nick değişikliği diye belirtelim cuma günü
Bu haftada alabilirsin rakip olarak rakip belirlemeyi unutmusım onaBana gelecek hafta batu85 i rakip olarak verin çok pis gaza geldim hahahahah
Tamam canım o zaman belirtiriz cuma günü değişti diyeYa kazen iki hesabı birleştirdi adını da bu yaptı ya ben yesa1 i daaha çok seviyordum ama kazen ne derse o olur ne yapalım el.mahkum
Bu haftada alabilirsin rakip olarak rakip belirlemeyi unutmusım ona
Güzel olur hadi bakalım kim kazanacak3lu yarışalım o zaman benim rakibim vardi aslinda
Ya bismillahhhhhhhhhhhhhhhhh
Gümbür gümbür geliyoruz kızlar 3 kışı büyük yarış baslasinnnnnnn
Aşkolsun rakibem ben varken rakip mi arıyorsun gerçi spor yapamıyorum doğru.... haftanın 6 günü çalışınca. Biri bana egzersiz önerecekti???? İş yerinde yapacaktım.....Bu Hafta bna cok spor disli rakip lazim kim olur
Aşkolsun rakibem ben varken rakip mi arıyorsun gerçi spor yapamıyorum doğru.... haftanın 6 günü çalışınca. Biri bana egzersiz önerecekti???? İş yerinde yapacaktım.....
Sen kendin değiştirebilirsin profilindenYa kazen iki hesabı birleştirdi adını da bu yaptı ya ben yesa1 i daaha çok seviyordum ama kazen ne derse o olur ne yapalım el.mahkum
Aynen oydu ama ameliyat olunca fırsatı olmadı galibasonngulen önerecek diye hatırlıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?