- 8 Mart 2019
- 7.625
- 37.534
- 548
- 40
Cnm işine yarar mı bilmem ama ofiste yapılacak hareketler için instagramda birisine denk geldim. İyidilek kullanıcı adı. Ofis çalışanları için spor kartları var.Aşkolsun rakibem ben varken rakip mi arıyorsun gerçi spor yapamıyorum doğru.... haftanın 6 günü çalışınca. Biri bana egzersiz önerecekti???? İş yerinde yapacaktım.....
Olaiblir canım müsait olunca yazar sanırımAynen oydu ama ameliyat olunca fırsatı olmadı galiba
Sen kendin değiştirebilirsin profilinden
Ne ara okudun da yaptın maşallahYaptım sağol.kardes
Yine yazılmıyor
Yine yazılmıyor
11 menü vardı öğlen saydım 11 kişi değiliz ki
Sen bugün yarın kafanı toparla pazartesi yeniden basla canım
İnşallah canım. İlk listeden sıfırdan başlayayım diyorum bakalım:)Yine yazılmıyor
11 menü vardı öğlen saydım 11 kişi değiliz ki
Sen bugün yarın kafanı toparla pazartesi yeniden basla canım
Sana ceza verelim o zamanBenim ban bugün açıldı kaptanım ahahah bugün de aşırı aşırı saçma bir menü vardı ama yine de yazacağım :)
Güzel olur ilk listeye basladıgında güzel vermistinİnşallah canım. İlk listeden sıfırdan başlayayım diyorum bakalım:)
Tatlım ne bileyim keyfim yok deyince tembelliktendir diye düşündüm. Ben temizlik yaparken kendimi kaybederim.abla daha totoşu yere koymadımki kaldırayım temizlik bitti yemek yedim Kıbrıs tatlısı yapıcam yarın piknik için mangaldan sonra çayla yerler diye düşündüm
Ne güzel hem spor olurKızlar ben oğlumu parka götürüyorum. Yürüyüşede aradan çıkartırım
Evet kolaydı hem o hazırlaması. Son liste zor geldi ondan kaybettim motivasyonumu sanırımGüzel olur ilk listeye basladıgında güzel vermistin
Ona benzer bir liste daha hazırlasan değişimli yapsan canım nasıl olur kiEvet kolaydı hem o hazırlaması. Son liste zor geldi ondan kaybettim motivasyonumu sanırım
10 günlük ilk liste bakalım onu bi yapayım duruma göre devam ederimOna benzer bir liste daha hazırlasan değişimli yapsan canım nasıl olur ki
Tamam o zaman ilk liste bitince yeniden konusuruz10 günlük ilk liste bakalım onu bi yapayım duruma göre devam ederim
Listelere tam uysan 1,5-2 kilo arasında bi kilo kaybın olur diyor aslında. Ama işte tam uymayı beceremedim bi türlüTamam o zaman ilk liste bitince yeniden konusuruz
1 bile versen cok güzel olur listeye girmene 8 hafta kaldıListelere tam uysan 1,5-2 kilo arasında bi kilo kaybın olur diyor aslında. Ama işte tam uymayı beceremedim bi türlü
Abla sen kerametmi gösteriyorsun nedir ben Şam tatlısı yapacaktım görümcem Kıbrıs tatlısı yap dedi şuan ben şokk bu arada farkettimde Şam tatlısı Kıbrıs tatlısı türkiye tatlısı neden yok yahuuuTatlım ne bileyim keyfim yok deyince tembelliktendir diye düşündüm. Ben temizlik yaparken kendimi kaybederim.
Kıbrıs tatlisini yiyeyim falan derken ikindiyi bulur..kreması erir...onun yerine irmikle şam tatlısı yap bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?