Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aşkolsun rakibem ben varken rakip mi arıyorsun gerçi spor yapamıyorum doğru.... haftanın 6 günü çalışınca. Biri bana egzersiz önerecekti???? İş yerinde yapacaktım.....
Cnm işine yarar mı bilmem ama ofiste yapılacak hareketler için instagramda birisine denk geldim. İyidilek kullanıcı adı. Ofis çalışanları için spor kartları var.

abla daha totoşu yere koymadımki kaldırayım temizlik bitti yemek yedim Kıbrıs tatlısı yapıcam yarın piknik için mangaldan sonra çayla yerler diye düşündüm
Tatlım ne bileyim keyfim yok deyince tembelliktendir diye düşündüm. Ben temizlik yaparken kendimi kaybederim.
Kıbrıs tatlisini yiyeyim falan derken ikindiyi bulur..kreması erir...onun yerine irmikle şam tatlısı yap bence...

Abla sen kerametmi gösteriyorsun nedir ben Şam tatlısı yapacaktım görümcem Kıbrıs tatlısı yap dedi şuan ben şokk bu arada farkettimde Şam tatlısı Kıbrıs tatlısı türkiye tatlısı neden yok yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…