Baklava var yaAbla sen kerametmi gösteriyorsun nedir ben Şam tatlısı yapacaktım görümcem Kıbrıs tatlısı yap dedi şuan ben şokk bu arada farkettimde Şam tatlısı Kıbrıs tatlısı türkiye tatlısı neden yok yahuuu
Küstüm ben listeye1 bile versen cok güzel olur listeye girmene 8 hafta kaldı
Ağır yasamlardaki doktoru aç hastalara fırça atiyorya belki seninde buna ihtiyacin vardır geçen izledim tirstim valla hastalar eve giderken yine yemek alıyorlar benim iştahım kaçıyorListelere tam uysan 1,5-2 kilo arasında bi kilo kaybın olur diyor aslında. Ama işte tam uymayı beceremedim bi türlü
Yavrum içinden geçeni yap sen...ne bilir görümcekAbla sen kerametmi gösteriyorsun nedir ben Şam tatlısı yapacaktım görümcem Kıbrıs tatlısı yap dedi şuan ben şokk bu arada farkettimde Şam tatlısı Kıbrıs tatlısı türkiye tatlısı neden yok yahuuu
Ama adı baklava içinde Türkiye gecmiyo sayılmazBaklava var ya
Abla şuan dolapta yaptım bile havalar çok sıcak değil zatı bişey olmaz kalabaligiz 16kisiyiz havada kaparlar biterYavrum içinden geçeni yap sen...ne bilir görümcekevde yenecek olsa neyse de.... dolap mi var piknikte
Kırk yıllık kaptanimi yeni gördûmBu da benzayıflayınca öncesi sonrası yaparım
Bu yeni halim 12. Takımda bundan 15 kilo eksiktimKırk yıllık kaptanimi yeni gördûm
Ellerine sağlık. Zati (!) yapacak bir şey yokAbla şuan dolapta yaptım bile havalar çok sıcak değil zatı bişey olmaz kalabaligiz 16kisiyiz havada kaparlar biter
Evet ya sanki görmûstum şimdi hatırladım sadece gobek vardı şimdi tam kare olmuşsun benim gibi göbek gitmiş her yerden kilo almışsın ya göbek göze batmiyoBu yeni halim 12. Takımda bundan 15 kilo eksiktim
Liste beni almıyor kiAnkacim o listeyle ne yap et arani düzelt canım.... Tavşandağ hatırladın mi atasözümüzü....liste candır küslük iyi değildir hem.
Telefonumu kız aldı abla tabletten yazıyorum idare edin artıkEllerine sağlık. Zati (!) yapacak bir şey yokonlar yiyecek sonuçta. Gülümsecim yiyecek değil ya
Kollar kalkınca yanlar daha toplu görünüyor bende öyle yaparımÖncesi de pek tatlıymış bununellerin niye başında Ankacim
Anam neler de biliyorlarKollar kalkınca yanlar daha toplu görünüyor bende öyle yaparım
Göbegimden sikayetciyim diyordun ama cok kötü durmuyor canım ama zayıfladıgında daha güzel olacakBu da benzayıflayınca öncesi sonrası yaparım
Yoo gayet batıyor aslındaEvet ya sanki görmûstum şimdi hatırladım sadece gobek vardı şimdi tam kare olmuşsun benim gibi göbek gitmiş her yerden kilo almışsın ya göbek göze batmiyo
Yeni öğrendim yaKollar kalkınca yanlar daha toplu görünüyor bende öyle yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?