Tam belli olsun diye kaldırmıştımÖncesi de pek tatlıymış bununellerin niye başında Ankacim
Yoo hiç alakası yok. aslında tam belli olsun diye yapmıştım.Kollar kalkınca yanlar daha toplu görünüyor bende öyle yaparım
Yok yandan görünüyor canım çok büyük. 103 cm diyorumGöbegimden sikayetciyim diyordun ama cok kötü durmuyor canım ama zayıfladıgında daha güzel olacak
Kız burda aynı bana benziyorsun yeminleYoo gayet batıyor aslında
90 kilo görünüyorum yaniKız burda aynı bana benziyorsun yeminleoğlum diyoki anne bu senmisin
Ben doksan gorunmuyorum sorun orda senle ilgisi yok etim sıkıya90 kilo görünüyorum yani
Biz eski kaptanımla twist yapmıstık erimişti tavsiye ederim :))Yok yandan görünüyor canım çok büyük. 103 cm diyorum
DoğrudurBen doksan gorunmuyorum sorun orda senle ilgisi yok etim sıkıya
Yeme bebeğim ya...tadı bildiğin Kıbrıs işte... Galeta ununun pişmiş hali.... bilmediğin bir tat olsa bak derim...ertesi gün pazartesi bildirim var... Pörtlemis bir gözle tartidan ineceksin sonra aman Allahım ben ne yaptım diyeceksin. Bunu bilmek için keramete gerek yok ki...Mangal yaparken de etleri ekmeksiz ye....gazlı bir icecek de içme...ayran iyidir. Şimdiden onlemimizi alalım .Telefonumu kız aldı abla tabletten yazıyorum idare edin artıkabla tadina bakarım ya günahtır
Yok ya 4 sezaryenden sonra benim pek umudum yokBiz eski kaptanımla twist yapmıstık erimişti tavsiye ederim :))
Abla valla iştahım kaçtı beni kendime getirdin tşk ederimYeme bebeğim ya...tadı bildiğin Kıbrıs işte... Galeta ununun pişmiş hali.... bilmediğin bir tat olsa bak derim...ertesi gün pazartesi bildirim var... Pörtlemis bir gözle tartidan ineceksin sonra aman Allahım ben ne yaptım diyeceksin. Bunu bilmek için keramete gerek yok ki...Mangal yaparken de etleri ekmeksiz ye....gazlı bir icecek de içme...ayran iyidir. Şimdiden onlemimizi alalım .hadi göreyim seni..
Yavv ne alakası var herkes düşüncesini söylüyor bende gördüğümü soyledim kızma hemen yesada batuyu görünce benden zayıf görünüyorsun dedi bende kendimi sana benzettim kiloyla ilgisi yok ki goruntuyu benzettim dedimDoğrudur
Yok size foto
Elifi hatırlarsın canım onun kilosu sendende fazlaydı o güzel incelmisti twist yapmıstık 1-2 hafta günde 1000 tane yapıyorduk :))Yok ya 4 sezaryenden sonra benim pek umudum yok
Ben tek sezeryanla boyle gobekliyim senin yine masallahin varYok ya 4 sezaryenden sonra benim pek umudum yok
Bu yuvarlak disk var ondan mı diyorsun.Elifi hatırlarsın canım onun kilosu sendende fazlaydı o güzel incelmisti twist yapmıstık 1-2 hafta günde 1000 tane yapıyorduk :))
Yok ben kendimi biliyorum zaten sıkıntı yok. Sadece foto koymicam ya da sen yokken koycamYavv ne alakası var herkes düşüncesini söylüyor bende gördüğümü soyledim kızma hemen yesada batuyu görünce benden zayıf görünüyorsun dedi bende kendimi sana benzettim kiloyla ilgisi yok ki goruntuyu benzettim dedim
Tahmin ettim aslındabnim konu silme cnm
Aşk olsun yaa vallaYok ben kendimi biliyorum zaten sıkıntı yok. Sadece foto koymicam ya da sen yokken koycam
Evet canım ama bende disk yoktu onsuz yapmıstımBu yuvarlak disk var ondan mı diyorsun.
Aslında benim stapperımın kolları var o da twist etkisi yapıyor ama totomu kaldıramıyorum kü uykusuzluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?