Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aman boşver hepsi gelir geçer bazen delip geçiyor olsa da aldırma akşama gelir sende var onda yok erkek milleti işte

ayyy ablacim nasi guzel dingin yazmissin valla ruhunu dinlendi okurken allah razi olsun makine isini hallettik sukur 25 krs sebep olmus :)))
Oncelikle gecmis olsun canim umarim atlatmissindir rahatsizligini aslinda cok dogru diyorsun evimizde esyalarimiz hep aybi sekilde duruyor yerinde durmayan tek sey cocuklarimiz o kadar hizli buyuyorlar ki bir gunse bile fark gorebiliyorsun misal onceki gun kizim sandalyeden inmeye korkuyordu dun bir baktim kendi kendine hop indi:))) buyume zamanlarini dolu dolu gecirmek gerekiyor bugunlerde ev temizligi telasiyla cok ilgilenemiyorum ve o kadar vicdan azabi duyuyorum ki (

çok çok geçmiş olsun canım

Cnm ben artık sabahları ev işi yapmıyorum. Oğlum 12 gibi falan uyuyor, o zamana kadar birlikteyiz. Uyur uyumaz deli danalar gibi işlere saldırıyorum 2 saatte sil süpür, banyoyu yıka, yemeğe başla yapıyorum. Uyandıktan sonra sadece yemeklerin kalanını yapıyorum. Biriken işleride yine o uyuduktan sonra yapıyorum. İşe başlamayı düşündüğüm ve yavaştan iş başvuruları yaptığımdan her dk daha kıymetli gözümde

Ohh ne guzel kuzum en guzelini yapiyorsun valla onlarla gecirdigimiz her vakit hem onlarin gelisimi icin hemde bizim icin cok onemli ah benim ki artik uyumuyor canim ya gunduz iki kere yarim saat kadar uyuyup hemen kalkiyor onlada kis temizligi bitmez ki bir an evvel bitirip eski duzene donmem lazim benim de allahdan bu sefer cok batirmadim da daha hizli ilerliyor bu arada is basvurularina sevindim canim benim hayirli bir is nasip etsin insallah allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…