Biz sana hevesleniyoruz senin dedigine bak bacı ya yeme yeme biz onların tadını biliyoruz şuan inan açlıktan migdem kazınıyo acammmmİyi geceler
Benim evimde durup
Akşam yemeklerini yapmam gerekiyor
Yoksa sabah iyi başlayıp akşam saçma sapan yiyorum.
Ekurilerim nerde ben bu hafta 100 Gr ancak eksicikarim
Bugunden itibaren dikkat et canim o zaman son iki gunİyi geceler
Benim evimde durup
Akşam yemeklerini yapmam gerekiyor
Yoksa sabah iyi başlayıp akşam saçma sapan yiyorum.
Ekurilerim nerde ben bu hafta 100 Gr ancak eksicikarim
Bende hiç sevmiyorum düğünlerde mecbur elbise altına giyiyorum eve kendimi zor atıyorum spor ayakkabının gözünü sevim ya eskiden babet giyiyordum şimdi spor ayakkabıSagol canim benim herseyin hayırlısı
Uzun zamandir giymemistim acele olunca eski ayakkabımi giydim ayaklarimda küçülmüş o biraz zor oldu yanima normal ayakkabi almadigima pisman oldum:))
Pek düğüne gitmedigim icin o konuda sikinti yoktu normalde de hep spor giyiyorum babet de cok sevmiyorum:)Bende hiç sevmiyorum düğünlerde mecbur elbise altına giyiyorum eve kendimi zor atıyorum spor ayakkabının gözünü sevim ya eskiden babet giyiyordum şimdi spor ayakkabı
Evet benim de dikkatimi çekti kaptanım....Menuler yine eksik gelmeye baslamis
Listede olanlarmı liste dışımı eksiklerMenuler yine eksik gelmeye baslamis
Listede olan da liste disida eksik cok canimListede olanlarmı liste dışımı eksikler
Hepisini sıra dayağına çekelimListede olan da liste disida eksik cok canim
Bencede mantikliHepisini sıra dayağına çekelim
Sanki katılım azalmaya başladı eskisi gibi değil gerçi herkesin kendine göre sebepleri var kimseye bişey diyemiyorumBencede mantikli
Dun toplam 12 menu yazılmış zaten listede 12 kisi var
Aynen canim bu ara durgunlasti takim ama herkesin bir telaşı var toparlariz yine :))Sanki katılım azalmaya başladı eskisi gibi değil gerçi herkesin kendine göre sebepleri var kimseye bişey diyemiyorumben kendime kefilim
Tamam canim kolay gelsin simdidenBen yarın ev temizlemeye gidicem sabah erkenden akşam üzeri gelirim hafta sonu ev taşıycaz ama yine buralarda olurum haberiniz olsun gülümse nerde diye merak etmeyin diye söylüyorum
Iyi geceler canım Allah rahatlık versin allaha emanet ol öpüyorumBen aranızdan ayrılırken herkese iyi geceler diliyorum hepinizi öpüyorum en güzele emanet olun hoşçakalın
Ev pis değil ama dağınık ayrıca her yerin bal dök yala olmasına gerek yok ben bı ara çok takintiliydim gece uykumdan uyanıp 2-3 de temizlik yaptığımı bilirim ama benim ilk tümör teşhisi konuldugu zman kötü huylu olduğu suphesine düşmüştü doktorum ben de tabi haliyle çok korktum ve temizlikten ziyade ailemle çocuğumla daha çok zman geçirmeye karar verdim ilerde bana birşey olursa çocuğum eşim dostum temiz evde mutsuz anılardan ziyade (biraz dağınık ama çok da pis olmamak kaydıyla) evin halinin önemsiz ama cook mutlu anılarımız olduğunu hatirlasinlar istedim ve öyle rahatlığa eriştim yine yapıyorum ama abartmadan onlara ayırdığım vakitten kalan zamanlarda yapıyorum onlardan çalmıyorum... Her günü sonraki güne erisemeyecekmis gibi dolu dolu yaşamaya çalışıyorumSendeki şu rahatlık tan banada ver ne olursun
İyi gecelerBen aranızdan ayrılırken herkese iyi geceler diliyorum hepinizi öpüyorum en güzele emanet olun hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?