Iyi geceler canımİyi geceler hanımlar
Günaydın.Günaydın
Valla çok haklısın hiç böyle düşünmemiştim gözümü açtın bacı Allah razı olsun ölüm bizler için hiç ölmeyecek gibi yaşıyoruz bazen ama akşam yatarken sabaha çıkmaya senedimiz yok malesef allahım seni evladına eşine ve sevdiklerine bagışlasın kuzumEv pis değil ama dağınık ayrıca her yerin bal dök yala olmasına gerek yok ben bı ara çok takintiliydim gece uykumdan uyanıp 2-3 de temizlik yaptığımı bilirim ama benim ilk tümör teşhisi konuldugu zman kötü huylu olduğu suphesine düşmüştü doktorum ben de tabi haliyle çok korktum ve temizlikten ziyade ailemle çocuğumla daha çok zman geçirmeye karar verdim ilerde bana birşey olursa çocuğum eşim dostum temiz evde mutsuz anılardan ziyade (biraz dağınık ama çok da pis olmamak kaydıyla) evin halinin önemsiz ama cook mutlu anılarımız olduğunu hatirlasinlar istedim ve öyle rahatlığa eriştim yine yapıyorum ama abartmadan onlara ayırdığım vakitten kalan zamanlarda yapıyorum onlardan çalmıyorum... Her günü sonraki güne erisemeyecekmis gibi dolu dolu yaşamaya çalışıyorum
Ayyy ne çok uzattım
Biz biteriz onlar bitmez o yüzden olduğu kadar :) artk kendimi parcalamiyorum herşeyin mükemmel olması için önemli olan çocuklar ev b.k götürebilir yasanabilmesi kafii misafir geldiğinde oturmaya yer bulsun yeterçocukların suanki halleri geri gelmez ama iş hep var
Gelmesin boş ver
Aynen canim cok hastayim iyi oluyorum diye düsünüyorum gece mahvoluyorum dün gecede kücük kizim araliksiz 1 saat agladi kulak agrisi vardi büyük kizimin atesi vardi birini uyuttum ilac verdim digeri aglamaya devam etti esimle kavga ettik onu kovdum evden yani karmakarisik bir gündüSonucunu merakla bekliyorum canım.
Sevdiğin şekilde tuketmen en iyisi. Müthiş kilo kaybı yaşanıyor yumurtayla.
Canım dikkatli ol. Nerede kaldiysan pes etme devam et. Sadece biraz zaman kaybı olur. İstediğin yere gelirsin sonuçta.
İyilik güzellik canım. Okuldan geldim kahve içiyorum. Temizlik ne alemde...bebeni üşütme aman diyim kapı pencere açık olursa cereyanda kalmasın. Sen de o da tabi ki...
Yazdıklarınin hepsi çok güzel canım. Kürü tamamla. Güzel sonuç alacaksın. İsabetli karar.
Takımımızın tek bekarı. Allah bahtını açık etsin. İyilerle karşılaştirsin Elif'im.
Eskiden benim de vardı...bir bakayım duruyor mu...
Kesinlikle ödemdir canım. Çok şükür ben attım ödemi. Dün korkudan fazla bir şey yiyemedim. Bugün cuma günkü kilomu yakaladım. Sen de atarsın bol bol sıvı tüket. Ödem söktürücü çaylar iç canım.
Ooo gözün aydın eskileri yad eder gülersiniz. İnşallah kaçamak olmaz..
Çok geçmiş olsun kuzum. Sıcak bir şeyler iç nane limon zencefil iyi gelir.
Bundan iyisi Şam'da kayısı...kolay gelsin fıstığım.
Ellerine sağlık Allah kabul etsin hayrını inşallah. Bereketli bir yıl geçirmeni dilerim.
Merhaba tatlım...iyisin di mi? Nerelerdesin kuzum...
Kaybolusunun sebebi demek buymuş. Çok geçmiş olsun hastalarımız artıyor aman serinlige aldanmayin farkında olmadan çarpıyor. Hava da sanki çok mikroplu gibi...herkes hasta .
Yavrum hayırlı haberlerle gel. İçine sinen bir iş olsun inşallah.
Cok sagol cnm insallah gecer tez zamanda@Meyyal Hayyal geçmiş olsun canim
Tsk tatlimÇok geçmiş olsun canım
Icmeye firsatim olmuyor ki cnmBende izliyorum ve çok seviyorum dr now ' u , kızarken bile kırmıyor
Hepsi bir araya gelmiş çok geçmiş olsun canım, ıhlamur veya nane limon iç iyi gelir
Merak ettim canım ne oldu sonuç , hayırlısı olsun inşallah
Geçmiş olsun canım baya adrenalin bir gece yaşamışsın şimdi nasıllar bebelerAynen canim cok hastayim iyi oluyorum diye düsünüyorum gece mahvoluyorum dün gecede kücük kizim araliksiz 1 saat agladi kulak agrisi vardi büyük kizimin atesi vardi birini uyuttum ilac verdim digeri aglamaya devam etti esimle kavga ettik onu kovdum evden yani karmakarisik bir gündü
Cnm çok geçmiş olsun tekrardanAynen canim cok hastayim iyi oluyorum diye düsünüyorum gece mahvoluyorum dün gecede kücük kizim araliksiz 1 saat agladi kulak agrisi vardi büyük kizimin atesi vardi birini uyuttum ilac verdim digeri aglamaya devam etti esimle kavga ettik onu kovdum evden yani karmakarisik bir gündü
Uyuyorlar cnm dün büyük kizimda kulagim agriyor dedi bugün dr götürecem bakalim nr diyecek adranalin dibini yasadim dün esim kücük kizimi dürttü niye bu kadar agliyor diye benim tansiyon firladi yani ilgilenmiyorsun sadece sesini duyuyorsun bari ondada git yerinde otur nr cokta rahatsiz oluyorsan cek git evden bi cinsler tuhaflarGeçmiş olsun canım baya adrenalin bir gece yaşamışsın şimdi nasıllar bebeler
Günaydin tatlimKızlar günaydın ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?