Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla çok haklısın hiç böyle düşünmemiştim gözümü açtın bacı Allah razı olsun ölüm bizler için hiç ölmeyecek gibi yaşıyoruz bazen ama akşam yatarken sabaha çıkmaya senedimiz yok malesef allahım seni evladına eşine ve sevdiklerine bagışlasın kuzum

ya bende öyleyim inanki hiç öyle özelemem akşam geldim bi süpürdüm, sildim mutfak koridor
ütü yaptım
makina boşalttım zaten pert oluyorum
dedigin gibi zaman bir daha gelmiyor

Aynen canim cok hastayim iyi oluyorum diye düsünüyorum gece mahvoluyorum dün gecede kücük kizim araliksiz 1 saat agladi kulak agrisi vardi büyük kizimin atesi vardi birini uyuttum ilac verdim digeri aglamaya devam etti esimle kavga ettik onu kovdum evden yani karmakarisik bir gündü

Icmeye firsatim olmuyor ki cnm

Geçmiş olsun canım baya adrenalin bir gece yaşamışsın şimdi nasıllar bebeler

Cnm çok geçmiş olsun tekrardan kuzular çabucak toparlasın inşallah

Geçmiş olsun canım baya adrenalin bir gece yaşamışsın şimdi nasıllar bebeler
Uyuyorlar cnm dün büyük kizimda kulagim agriyor dedi bugün dr götürecem bakalim nr diyecek adranalin dibini yasadim dün esim kücük kizimi dürttü niye bu kadar agliyor diye benim tansiyon firladi yani ilgilenmiyorsun sadece sesini duyuyorsun bari ondada git yerinde otur nr cokta rahatsiz oluyorsan cek git evden bi cinsler tuhaflar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…