- 8 Nisan 2019
- 3.095
- 8.618
- 88
Havalar serinledi ama vücudumuzun suya olan ihtiyacı değişmedi gün içine yayarak içersek 2 lt kolay içilebilirHavalar serinledi ya su pek aranmiyo bende zorla içiyorum ictigimi
Günaydın hayırlı günler canım ❤günaydıınnnnnnnnnnn hayırlı ve güzel bir gün olsun inşallahhhhh
Kolay gelsin rakibem pek bulusamiyoruz sankimBen bugünde ev taşımaya gidiyorum müsait bi zamanda atarım kendimi buralara inş Allah
Haklisin kaptanim ❤Havalar serinledi ama vücudumuzun suya olan ihtiyacı değişmedi gün içine yayarak içersek 2 lt kolay içilebilir
bende dün yazmaya fırsat bulamadım ama hep aklıma geldi nerde diye habersiz bu kadar yazmadığı olmamıştı diye hatırlıyorumsonngulen cok merak ettim seni iyisindir insallah canım iki gündür yoksun
Evet canım haklısın suyu mutlaka içmeliyiz gayret edip eski düzenime dönmeye çalışıyorumSpor yine olmasa da olur yediklerin cok iyi abla ama suyu eksik etme
Burda su hatırlatcam artık herkese bu ara su içilmiyor
Bende merak ettim inşallah iyidirsonngulen cok merak ettim seni iyisindir insallah canım iki gündür yoksun
Dogru hatırlıyorsun canım ameliyattan sonra bile hemen haber vermistibende dün yazmaya fırsat bulamadım ama hep aklıma geldi nerde diye habersiz bu kadar yazmadığı olmamıştı diye hatırlıyorum
Dönersin ablacım güveniyorum sana ♥Evet canım haklısın suyu mutlaka içmeliyiz gayret edip eski düzenime dönmeye çalışıyorum
önemli birşey yoktur inşallah canımDogru hatırlıyorsun canım ameliyattan sonra bile hemen haber vermisti
İnşallah yaasonngulen cok merak ettim seni iyisindir insallah canım iki gündür yoksun
Yok ki canımİnşallah yaa
Kimsede numarası yok mu?
Hoş buldumGünaydın canım hosgeldin ❤
Bende temizlik yapıcam bugün12 ye kadar yokum kızlar. Dayanamayıp girerim belki bilmiyorum ama 12 ye kadar temizlik yapmayı düşünüyorum
@gulenyuzumsunsen adım yarışı yapıyoruz unutma
Regl de ödem oluyor ama belki mevsimseldir canım bu kadar siskinliğin nedeniHoş buldum ❤
Ben bugün hurma diyeti yapıcam, regl geldi, riske atmak istemiyorum, bu sefer çok şiştim nedense
Evet normalde oluyor da bu sefer göğüsler bile şiştiRegl de ödem oluyor ama belki mevsimseldir canım bu kadar siskinliğin nedeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?